o ilk baştaki dil çıkaran smiley çok yakışmış, bravo
iki saat açıklama yapmışsın, burada kedil köpeklere yaptığın yardımı, baktığın engelli kedileri yazıp ne yapmaya çalışıyosun acaba?
benim yazdıklarımla çok ilgili gerçekten.
herneyse, söylemek istediğim herşeyi ilk mesajımda söyledim.
şuraya göz atan insanlar tartışma görmesin diye uzatmıyorum.
Smile bilerek yazılmış degıl telefondan yazıyorum düzeltme yaparken elim dokunmuş olabilir konuyla alakası var mı sence smile'ın ?
Ayrıca sen beni yanlış anlamışsın diye bende kendımı anlatmak ıcın açıklama yaptım baktığım ettıgım kediyi kopegı onceden yazmıştım zaten bilen bılıyor neden engelli olduğunuda yazdım
Bır şey yapmaya çalıştığım yok sonradan hayvan besleyen bir ınsan degılım doğmuştum ellime kedı veremişler bunuda burda söyletmiştim sana ya da baskasına kendımı ıspat etmek ıcın yazmadım bunu
Ayrıca bu yazdıklarımımfalg geçer gibi dorgulayamazsın çünkü sorgulayabilcek en son kişi sensin
cürümün yetmey benim hsyvsn severliğime dil uzatmaya
yazdıklarım hosuna gitmemiş demek
evet engelli kedilmde var bakıyorum köpeğimde var gücüne mi gitti çok hayvan seversin sorguluyorsun ya hani sen bak hepsine engelisine hastasına bakalım bakabiliyormusun
Ha pardon ya sen boş işlerle uğraşan laf salatası yapan klavye delikanlılığıyla mesguldun demi pardon özür dıletrim senı meşgul eymeyelim engelli kedi köpek bi beden büyük gelir sana
sen yıne bit fesatlık ararsın diye önce ki yazımda kelimeleri secemedım kusura bakma
Ben sana soruydorum Sen ne yapmaya çalışıyorsun asıl
Kendını eğlence mı arıyorsun her yazdığım kelımeyı secıp başka yerlere çekiyorsun ne oldu tavuğuna mı kış dedik sana kısısel olarak adını vererek bir şey yazıldı mı da atlıyorsun her yazıma
Burası senın ahırın degıl
Kendıne eğlence arıyorsan begenmıyorsan yazdıklarımı
gıt başka yerde debelen senın forumun senın sayfanda degıl
Ben sana gayet samimi duzgunce cevap verdım ama sen hala ahlaksızlık yapmaya laf sokmaya sevıyesızlızlık yapmaya devam edıyorsun
Bu da senin kaliten meshur tarzın
sevmiyormuşsun ya benim tarzımı o neyse artık
Senın tarzını da gormuş olduk
Hem terbiyesız hem sevıyesızsin
Bir makyaj markası yüzüne demedığin laf kalmadı yine bir şey demedım canım dedım içten bı şeklide kı onceden yardımlastıgım bırısın diye sağduyulu davrandım ama sen bunu anlayacak kadar insan degilsin
Güzelece konuşmak varken yok sıkayet etmısım de mızmızlanıyormusum da
Sanane
Kim şikayet etmış ki orda ki yazıda okuduğunu naıl bi fesatlıkla algılıyorsun sen
kendın fesat oldugun ıcın her yazılanın altında bir şey arıyorsun
Kendı kalbin nasılsa öyle sanıyorsun herkesı
Sen bi benle değil çoğu kişiye kafayı takıp iğrenç uslubunla iğneledin milleti
İstedigin kadar uzatanlbilirsin emin ol cevabını her seferinde kat ve katını alacaksın
Çünkü sen sana gosterılen saygı ve hoş görüyü sevıyesızlızlık yaparak cevap verdin bundan sonra senın dilinden konuşacam
Kindar
Hadi şimdi git şikayet et bakalım adminlere
Meşhur tarzını görelim