Gecmıs olsum canm vardır bundada bi hayır Allah tekrar saglıklı sıhhatli bir sekılde nasıp etsın umudunu kaybetmeMalesef bu gün bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim
Bebeğimi kaybettim
Saol canım teşekkür ederim HAK'tan hayırlısı dedik demekki böyleymiş hayırlı olanGecmıs olsum canm vardır bundada bi hayır Allah tekrar saglıklı sıhhatli bir sekılde nasıp etsın umudunu kaybetme
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm hakkına hayırlısı olsun kaç haftaliktiMalesef bu gün bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim
Bebeğimi kaybettim
adet düzene sokmak için mi yoksa hamile kalman için mi verdi canım içiyor musun fitil olarak mı kullanıyorsunCanım adetim bitikten sonra 16. Gün progestana başlıyorum 200mg günde bir tane 10 gün boyunca onuncu gün ve sonunda adet oluyorum iki aygır düzene girdi
aç tok fark ediyor mu canım akşamları mı içiyorsunİçiyorum canm hamilelik için istedim bunları verdi
Evet canm adetim bittikten 16. Gün başlıyorum 10 gün kullanıyorum progestan 200mg gece yatmadan önce bi tane çünkü çok etkili bi ilaç baş dönmesi uyku çok yapıyor canmadetin bittikten sonra günleri sayıp 16. gün başlıyorsun demi canm
sonradan geçmiyor mu hep dönüyor mu baş canımEvet canm adetim bittikten 16. Gün başlıyorum 10 gün kullanıyorum progestan 200mg gece yatmadan önce bi tane çünkü çok etkili bi ilaç baş dönmesi uyku çok yapıyor canm
öyle canım hayırlarla sağlıcakla inşallah seviniriz2. Ay kullandım adetim düzene girdi ama hamile kalmadım üçüncü ay bu ay bi kaç gün sonra başlayacağım bakalım hayırlısıyla bu ay olur inşallah
Uyuyunca geçiyor yarına bişey kalmıyor tatlımsonradan geçmiyor mu hep dönüyor mu baş canım
sen özele mi gitmiştin canımUyuyunca geçiyor yarına bişey kalmıyor tatlım
İnşallah Allah razı olsun sen ilaç kullanıyor muydun tatlımöyle canım hayırlarla sağlıcakla inşallah seviniriz
Evet tatlım özel hastaneye gitttmsen özele mi gitmiştin canım
devlette o kadar ilgilenmiyorlar canım ya ondan sordumEvet tatlım özel hastaneye gitttm
PRogestan rahimi kalınlaştırıp bebeği tutunmasını ve düşük olmamasını sağlıyormuş canm diğer iki ilaç için bir bilgim yok adetlerim 2 aydır düzene girdi ama inşallah bu ay olur bebiş hayırlısıyla tatlımprogeatan ne ilacı canım klomen gibi mi yoksa şeker ilacı mı
Teşekkürler canım 10+4 haftalıktıÇok geçmiş olsun canım üzüldüm hakkına hayırlısı olsun kaç haftalikti
Merhaba hayirli geceler. Bende hapini almayi dusunuyorum eczaneden mi aldiniz? Fiyatı ne kadardi acaba.Kızlar ben geçen ay tohumunu kullandım ama tadı ve hazırlaması zor geldi şimdide agnugaston hapını aldım başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?