- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
kızlar ben bıraktım iki üç hafta oluyodur sanırım eski haline döndü.. bidaha başlar mıyım bilmiyorum...
bgn aktarda çektirdim kullanmaya başladım bkalım şikayuetlerim geçicekmidepresif oldum cıktım
of yaaaaaa aynen cnm ya kesın sonuc yok bunu anladım masaj yapıcaz her gun 5 dk bırde hayıt küç müç falan ıste estetıkde ben karsıyım zor durumlarda harıc
boe yasamayı ogrencez sanırım ama gecelreı 5 dk masaj cok faydalı oluyo ben onu yapıcam artık
hayıta küçe ara verdım masaja da yıne eskısı gıbı bos bos oldular
takmıyorum artık eskısı gıbı acıkcası ama hayıt ıcmeyey tekrara basladım ıkı gundur ıcıyorum hep basladım dıyorum duzensız ıcıyorum bu sefer ınsalllah bırakmıcam zaten sırf gogus ıcın ıcmıyorum cılde de ıyı gelıyo dıye ıcıyorum bı yandan cnm send e basla bence
bu arada gogsundekı agrı gectımı ???
Kızlar yeni başlayan arkadaşlarıma moral olsun tekrar yazıym
Ben bir aydr kullanıyorum
80den 88 e doğru gidiyorum
ayrıca
kronik baş ağrılarım oluyodu tamamen bittive adet sancılarım sıfırlandı.Sadce bi kupa
demleyp içiyorum günlük.Onun dışında avon solutionsbods göğüs sıkılaştırıcı jel kullanıyorum
Hem daha diri hem dolgunlar.Devam kızlar .Zafer yakındr devam sonuçlar süper bende
evet bıraktıktan sonra geçti acı.doktora gidicektim gitmedim geçtiği için.geçen ay reglim iki üç gün erken oldu.normalde geçerdi bikaç gün.ve reglim bittikten sonra yaklaşık on gün boyunca çok koyu renk akıntı geldi..reglim bi kaç gün daha uzadı falan böyle şeylerde oldu.hayıta bağlıyorum.bakalım bu ay nasıl olacak.senin ağrın falan geçti mi? başlar mıyım bidaha bilmiyorum..bari o dolgunlaştığı haliyle kalsaydı
bende dün akşam itibariyle hayıt tohumu çayı içmeye başladım göğüs ölçülerim ucundan 80 alt kısım 75 bakalım değişecekmi ölçüler...
yutuyosunuz sanırım cektırdım dedıgınıze gore ama cnm ıcımı daha rahat ama alısıyosun yutmak daha zor olmaz mı
cunku acı dıye bılıyorum ben cekılı halını
hayr uytmuyorum demleyip içiyorum kahve gibi dibe çöküyo..10 gün kullandım gögüs altım74tü gögüs ucumdan83 vee 85 oldu 10 günde..seninmi bşkasınınmı hatrlamıyorum içmeyi bırakınca geri küçülüyo yorumundan sora bıraktım saçımında dökülceginden korktum birazgeri küçülmese keşkee (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?