• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar bende bu hayıtı içmeye başlayacağım ama merak ettiğim bir konu var acaba bu göğüslerde gösterdiği dolgunluk büyüme geçici mi uygulayan arkadaşlardan yanıt bekliyorum kullanıp etkilerini görüp sonra bıraktıktan sonra eski haline dönmesin ya da sönme gibi bir olay yaşanıyormu?

Merhaba.Ben hayıtı 3 ay düzenli kullandım.Daha ilk haftadan etkisini gösterdi.Hafif sancılarla ağrı hissi oldu.Bariz şekilde etki etti.Dolgunluk ve dirilik hissi verdi.Bibuçuk bedene yakın gelişti.Şimdi bıraktım çünki evliyim isteksizlik yaptı ilişkide.onun dışında sorun yoktu.Şimdi iseöncelere bakarak daha iyi durumdalar ama kullanırken çok çok daha etkiliydi kesinlikle.Sevgiler.

bende hayıtı kullanmaya başladım 2 gün oldu daha ama inandığım için mi bilmyrmm sanki işe yarıyomuş gibi geldi banaa :)bide koltuk altımda ağrılr var kullndgmdan beri :) aynı zamanda telkine başladım ama tadı çok iğrençç kızlar ya :D

Bende başladım bugun ıkıncı gunum suan bı fark yok değişiklik olursa mutlaka soylıycem.yalnız midemde ıctıgımden berı bı ağrı var sebebı o mudur bılemıyorum.neyse ınsallah ıse yararrr:52:

inşallah canım ya herkese yaramış çoğu yorumu okudum bizede yarasada büyüseler :D çok küçükler ya of :( soğan sarımsak hiç yemiyorum ondan olablr mi acaba hiç gelişmediler :/

inşallah canım ya herkese yaramış çoğu yorumu okudum bizede yarasada büyüseler :D çok küçükler ya of :( soğan sarımsak hiç yemiyorum ondan olablr mi acaba hiç gelişmediler :/

canımcım orasını bılemıyorum da bızım aılede genetık yanı benımkı annemınkıne gore buyuk bıle.75 kullanıyorum annemın dumduzdu ama sılıkon yaptırdı.ben öyle bi yola basvurmak ıstemıyorum hem 80 falan olsa yeterlı zaten fazlasında gozum yok :1:

Bu arada ben bu hayıtı kaynatmıyorum direk üzerine sıcak su koyup demliyorum acaba bir sorun olur mu ?

bilmem olur ama süzecegimiz için o otların özünü iyice suya vermesi lazımm ben kaynatyrm bilmem ki canım hangisi doğru :S :1: bu arada ben ne yaptm biliyo musun soğan suyu maydonoz suyu ve hatıy otunun suyu üçünü aynı anda kaynattım millet birini kaldıramyr nasıl bii mide var bende ya oof :52: :52: :1: ama kardeşime test ettirdim evet dolgunlaşmış diyo daha 3 günde bya bi etki etti tavsiye ederim bayanlar :1:

bilmem olur ama süzecegimiz için o otların özünü iyice suya vermesi lazımm ben kaynatyrm bilmem ki canım hangisi doğru :S :1: bu arada ben ne yaptm biliyo musun soğan suyu maydonoz suyu ve hatıy otunun suyu üçünü aynı anda kaynattım millet birini kaldıramyr nasıl bii mide var bende ya oof :52: :52: :1: ama kardeşime test ettirdim evet dolgunlaşmış diyo daha 3 günde bya bi etki etti tavsiye ederim bayanlar :1:

Maydanozu zaten sevmem birrde suyunu düşünemiyorum valla şimdilik sadece hayıt yeter :D

haklısın tadı iğrençttiiiiiiiiiiiii :D zorla içtim istfra ediyodum neredeyseeee :1: :52: ööööööööööö :1: ben zaten hayatım boyunca soğan sarımsak yememişim suyu çok iğren.ti soğanın iğrençti ya :1:

Back