- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
yok tatlım hemen altını hizaladım bel göbek deliğinin biraz üst kısmından ölçülüyomuş evet hani kıvrımlı olan yer var ya oradan
orası 74 ama gögüsün hemen altından ölçtüğüm yer 80
gogsunun hemen altı 80 belin 74
cnm ya gogus altının dah aınce olması gerekmıyo mu sırtın mı genıs sırta dolayıp olculdug ıcın
bu konuları bılmem ama sonuc olarak senınde kucuk aynı ben gıbı vala acıl buyutmemız lazım
tatlım belim dümdüz değil öyle olsaydı her yeri eşit olurdu.göbekten biraz üstte az bi kıvrım var o ara 74 yani.. üst 80 çıktı sırtım genişte değil fazla ama ince olmadığı için sanırım 80sonuç olarak küçük evet inşallah büyütürüz
ben hayıt tohumunu dün aldım ezemedim havanda bile :/ direk o şekilde demledim ama tadı çok acı genzimi çok yakıyor var mı bir yönteminiz? Yada direk öyle 1 tatlı kaşığı hayıtı su yardımıyla yutsam faydası olur mu?
Kızlar bu hayıtı belli bi süre düzenli kullanmak gerekiyo ya? Bazı günler kullanamazsak, aksatmak zorunda kalırsak bi problem olmuyordeğil mi
ben hayıt tohumunu dün aldım ezemedim havanda bile :/ direk o şekilde demledim ama tadı çok acı genzimi çok yakıyor var mı bir yönteminiz? Yada direk öyle 1 tatlı kaşığı hayıtı su yardımıyla yutsam faydası olur mu?
kızlar başka bi başlıkta ısırgan otu ve şerbetçi otunu az suda kaynatıp rondoda iyce püre kıvamına getirip vücut kremine karıştırma şeklinde bi krem tarifi vardı 2 gündür kullanıyorum gögüslerim agrıyo etki etmemesi önemli degil ama ya zarar verirse meme KANSERi riski bni cok korkutuyor bi bilgisi olan varmı ?cevaplara göre bırakıp bırakmama kararı vericem.
Kanser riski taşıyacağını hiç sanmıyorum. Hiç kimseden böyle bir şey duymadım. Bence rahatlıkla içebilirsiniz. :) Ben de bir süredir içiyorum. Henüz ağrı sızı yok. Ama gelişmeler var.
Meraba, yeni katıldım bende aranıza :) size bir sorum var acaba bu söylediginiz karısımı mı denesem yoksa hayıt tohumunu karar veremedim bir türlüü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?