- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
Kızlar ben yaklaşık 10gün öğütmeden içtim. Sonra öğütülünce daha etkili olduğunu duydum. Şimdi öğüterek içmeye devam ediyorum. Ama ben süzdükten sonra soğumaya bırakıyorum bir zararı olur mu süzüldükten sonra bekletilirse?
arkadaşlar sorularım var yardımcı olur musunuz lütfen,
1-hayıt aldım göğüs büyütmek için ama benim çok şükür vücudumda sorunum hiç yok başka.ne aşırı tüylenme ne de kalça şekli,göğüslerimin küçük olmasından başka sorunum yok.ama ters etki eder mi?
2-kilo verdiriyor mu?zaten bu kiloya zor ulaştım verdirirse biterim ben yani.şuan iyiyim çok şükür,ama daha kilo almak hoşuma gider,aldırmaya da bilir ama yeter ki verdirmesin.
Kızlar ben 16 yaşındayım. 3 gün hayıt tohumu içtim günde 2 kez. bi de japonların göğüs büyütücü bi zil sesi var onu dinliyorum. Fakat beyaz akıntı da aşırı artış var. normalde adet döneminden biraz önce gelirdi ama bunları kullandıktan sonra sürekli geliyor o kadar çok ki sabah adet oldum sandım :26: kullanmasam mı diyorum korktum,nedeni ne olabilir acaba?
Canım bunları yapman için daha erken bence kendi hallerine bırakmalısın yaşın daha küçük :) Bakarsın bunlara gerek bile kalmaz bekle derim ben :)
ben de öyle düşünmüştüm ama 3 yılda hiç bi gelişme olmamıştı yani adet olduktan sonra neredeyse hiiiç büyümedi.
ama şuan çok mutluyum . hayıtı içiyorum,bir de çörekotu ve çilek yağı aldım. çörekotunu yiyorum,çilek yağıyla masaj yapıyorum vee gözle görülür sonuçlar var.75 destekliden taşmaya başladı bugun bi giydim şaşırdım :)
mrb arkdslar bende de dhea-s hormonum yanı erkeklık hormonum yuksek dogm kontrol hapı kullanmama nane yememe rağmen zorlaa 449 a düştü prolaktin hormonmda 32 yuksek yanı hayıt tohumu ıcmek ıstıyorum ama SAÇÇÇ DÖKÜYORMUŞtuylenme ve sac dokulmem var tuylenmeyı gectm artık erkek tıpı kellenme oldu lutfen dokuyorsa ıcmıyım bılen bırısı varsa yazsın nolursunuz korkuyorum ıcmeye ((
valla bn 20 gün kullandım düzenli saçlarım dökülmeye başladı ve şuan bile hala durmadı.her saçıma elimi attıgımda enaz 7 8 tel geliyo tabi banyo sonrasında tarayınca 1 avuç dökülüyo.keşke hiç kullanmasaydım çk pişmanım saç dmküyomuş yazan arkadaslara tavsiye olarak kullanmamaları içn üzülmemeniz içn bn denedim döktü demek istedim tabi herkesin saçını dökmeyedebilirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?