• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben bıraktım iki üç hafta oluyodur sanırım eski haline döndü.. bidaha başlar mıyım bilmiyorum...

of yaaaaaa aynen cnm ya kesın sonuc yok bunu anladım masaj yapıcaz her gun 5 dk bırde hayıt küç müç falan ıste estetıkde ben karsıyım zor durumlarda harıc
boe yasamayı ogrencez sanırım ama gecelreı 5 dk masaj cok faydalı oluyo ben onu yapıcam artık
hayıta küçe ara verdım masaja da yıne eskısı gıbı bos bos oldular
takmıyorum artık eskısı gıbı acıkcası ama hayıt ıcmeyey tekrara basladım ıkı gundur ıcıyorum hep basladım dıyorum duzensız ıcıyorum bu sefer ınsalllah bırakmıcam zaten sırf gogus ıcın ıcmıyorum cılde de ıyı gelıyo dıye ıcıyorum bı yandan cnm send e basla bence

bu arada gogsundekı agrı gectımı ???

bgn aktarda çektirdim kullanmaya başladım bkalım şikayuetlerim geçicekmi :( depresif oldum cıktım

yutuyosunuz sanırım cektırdım dedıgınıze gore ama cnm ıcımı daha rahat ama alısıyosun yutmak daha zor olmaz mı
cunku acı dıye bılıyorum ben cekılı halını

of yaaaaaa aynen cnm ya kesın sonuc yok bunu anladım masaj yapıcaz her gun 5 dk bırde hayıt küç müç falan ıste estetıkde ben karsıyım zor durumlarda harıc
boe yasamayı ogrencez sanırım ama gecelreı 5 dk masaj cok faydalı oluyo ben onu yapıcam artık
hayıta küçe ara verdım masaja da yıne eskısı gıbı bos bos oldular
takmıyorum artık eskısı gıbı acıkcası ama hayıt ıcmeyey tekrara basladım ıkı gundur ıcıyorum hep basladım dıyorum duzensız ıcıyorum bu sefer ınsalllah bırakmıcam zaten sırf gogus ıcın ıcmıyorum cılde de ıyı gelıyo dıye ıcıyorum bı yandan cnm send e basla bence

bu arada gogsundekı agrı gectımı ???

evet bıraktıktan sonra geçti acı.doktora gidicektim gitmedim geçtiği için.geçen ay reglim iki üç gün erken oldu.normalde geçerdi bikaç gün.ve reglim bittikten sonra yaklaşık on gün boyunca çok koyu renk akıntı geldi..reglim bi kaç gün daha uzadı falan böyle şeylerde oldu.hayıta bağlıyorum.bakalım bu ay nasıl olacak.senin ağrın falan geçti mi? başlar mıyım bidaha bilmiyorum..bari o dolgunlaştığı haliyle kalsaydı :25:

Ben de hayıta başladım 3. günüm. Maden suyu da içmeye başlamıştım tesadüfen başka bi konuda göğüs büyütmede faydalı olabileceğini okudum o niyetle de içerim artık :))
Bi de yapabilirsem kreme ot katıp sürme işini de denicem :1:
Sonuçları yazarım:)

ben 3 aydır falan kullanıyorum hergün akşam bir bardak içiyorum adet sancım çok olurdu aşırı derecede ona baya etki etti eskisi kadar şiddetli ağrım olmuyor ve küçücük olan göğüslerim artık dolgulu 75e tam oluyor ölçü sormayın bilmiyorum kaç cm büyüme olduğunu

Kızlar yeni başlayan arkadaşlarıma moral olsun tekrar yazıym
Ben bir aydr kullanıyorum
80den 88 e doğru gidiyorum
ayrıca
kronik baş ağrılarım oluyodu tamamen bittive adet sancılarım sıfırlandı.Sadce bi kupa
demleyp içiyorum günlük.Onun dışında avon solutionsbods göğüs sıkılaştırıcı jel kullanıyorum
Hem daha diri hem dolgunlar.Devam kızlar .Zafer yakındr devam sonuçlar süper bende

baya olmuş sn yazalı ama inşallah görürsün :( bnde 1haftadır hayıt içiyorumda hayıt içmeyi bırakınca küçülüyomu geri diye sorcaktım sana yada başka snn gbi olumlu sonuç alan bayanlara :(

evet bıraktıktan sonra geçti acı.doktora gidicektim gitmedim geçtiği için.geçen ay reglim iki üç gün erken oldu.normalde geçerdi bikaç gün.ve reglim bittikten sonra yaklaşık on gün boyunca çok koyu renk akıntı geldi..reglim bi kaç gün daha uzadı falan böyle şeylerde oldu.hayıta bağlıyorum.bakalım bu ay nasıl olacak.senin ağrın falan geçti mi? başlar mıyım bidaha bilmiyorum..bari o dolgunlaştığı haliyle kalsaydı :25:

yok cnm ya gecıyo dolgunluk
hayıttan sonra gectı dedıgıne gore hayıttan demekkı bende hıc ole seyler olmamsıtı :53:
benım coktan gectı doktora kontrole gıttım bısey yok dıyo cnm

çok öncelerde ben de kullanmıştım kisti attı, regli düzene sokmuştu. saçımı dökmüştü. pek uzun süre kullanmadım saç döküyor diye bıraktım.

Hala devam ediyorum ben hayıta kızlar
Tadı alıştımmı bilmem artık acı gelmiyo yaklaşık dört ay oldu başlayalı.Olumlu hala göğüslerimde ilk ayda çok sancılar oldu. Böle iğne batar gbi.Büyümesine yorumladım.şimdilerde 87şu an ölçtüm .Epeydr ölçmeemiştim.Ama akatmıyorum mutlaka içiyorum
ilk başlarda 75 destekli onada bol oluyodu sütyenim.SÜPER......

Ama kızlar yutmuyorum .Bir tatlı kaşığı kadar su bardağına kaynar suyu koyup
10 dakka dinlendriyrum.Sonra içiyorum .Tohumları yutmadan.Yinede tohum belki toksinleştirir.Sadce suyunu içiyrum.Tohumların yarısını kırıyorum eziyorum yarısı tüm daha etkili gibi geliyo öle.Bilginiz olsun.Hepinize kolay gelsn........

Kızlar ben yaklaşık 10gün öğütmeden içtim. Sonra öğütülünce daha etkili olduğunu duydum. Şimdi öğüterek içmeye devam ediyorum. Ama ben süzdükten sonra soğumaya bırakıyorum bir zararı olur mu süzüldükten sonra bekletilirse?

Bu otu yaradan Allah ima binlerce kere şükürler olsun iki üç hafta kkadar içtim bu zamana kadar. Bi hafta ara verdim sonra. Arayı annem yüzünden verdim psikolojik antidepresan içtiğim için anem ikisi zararli olur dedi ama dayanamadim bugün gizlice basladim ge.e mucize mucize binlerce kez sukulerler olsun rabbime. Üç dört gun karın ağrısı cekerdim adetten bi gün az ağrıdı bu ot sayesinde. Devamlı kullansam arimicak demek ki. Mevsim değişiminden gecikmeye başlamıştı adetlerim. Hele nisanda baya bi gecikti ama mayısta tam zamanında oldum gecikecek siye beklerken bi anda ağrısız sisiziz adet gördüm Cok şükür. Aksam biraz ağrıdı uyudum geçti. On numara ya super. Hele adet donemi iltihapli koca sivilcelerimden bi tane bile çıkmadı ya normalde 4 5 tane kocaman çıkar gecse de izi kalırdı. Si an hedefim hormonlarimi tamamen duzenlemek ve gogus büyütmek:)))

bende dün akşam itibariyle hayıt tohumu çayı içmeye başladım göğüs ölçülerim ucundan 80 alt kısım 75 bakalım değişecekmi ölçüler...

yutuyosunuz sanırım cektırdım dedıgınıze gore ama cnm ıcımı daha rahat ama alısıyosun yutmak daha zor olmaz mı
cunku acı dıye bılıyorum ben cekılı halını

hayr uytmuyorum demleyip içiyorum kahve gibi dibe çöküyo..10 gün kullandım gögüs altım74tü gögüs ucumdan83 vee 85 oldu 10 günde..seninmi bşkasınınmı hatrlamıyorum içmeyi bırakınca geri küçülüyo yorumundan sora bıraktım saçımında dökülceginden korktum biraz:( geri küçülmese keşkee :((

hayr uytmuyorum demleyip içiyorum kahve gibi dibe çöküyo..10 gün kullandım gögüs altım74tü gögüs ucumdan83 vee 85 oldu 10 günde..seninmi bşkasınınmı hatrlamıyorum içmeyi bırakınca geri küçülüyo yorumundan sora bıraktım saçımında dökülceginden korktum biraz:( geri küçülmese keşkee :((

ben ole bı yotrum yazdım evet cnm malesef ama kesın dıyemıcem cnm da genelı oyle :50::50:
ben tozlu sekılde bı kere ıcıyım dedım apacıoldu resmen acayıp bıseydı ıyı ıcmıssın cnm ya :52:
bı tatlıkasıgı cektırmeden yetıyo zaten paketın arkasında da ole yazıyo haberın olsun cnm ıcersen
bu arada gunde 2 bardaktan fazlası sac dokuyo cnm o kunuda endıselenme

Back