• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok tatlım hemen altını hizaladım bel göbek deliğinin biraz üst kısmından ölçülüyomuş evet hani kıvrımlı olan yer var ya oradan

orası 74 ama gögüsün hemen altından ölçtüğüm yer 80 :25:

gogsunun hemen altı 80 belin 74
cnm ya gogus altının dah aınce olması gerekmıyo mu sırtın mı genıs sırta dolayıp olculdug ıcın
bu konuları bılmem ama sonuc olarak senınde kucuk aynı ben gıbı vala acıl buyutmemız lazım :31::31::31::30::30::30:

gogsunun hemen altı 80 belin 74
cnm ya gogus altının dah aınce olması gerekmıyo mu sırtın mı genıs sırta dolayıp olculdug ıcın
bu konuları bılmem ama sonuc olarak senınde kucuk aynı ben gıbı vala acıl buyutmemız lazım :31::31::31::30::30::30:

tatlım belim dümdüz değil öyle olsaydı her yeri eşit olurdu.göbekten biraz üstte az bi kıvrım var o ara 74 yani.. üst 80 çıktı sırtım genişte değil fazla ama ince olmadığı için sanırım 80 :25: sonuç olarak küçük evet inşallah büyütürüz :27:

tatlım belim dümdüz değil öyle olsaydı her yeri eşit olurdu.göbekten biraz üstte az bi kıvrım var o ara 74 yani.. üst 80 çıktı sırtım genişte değil fazla ama ince olmadığı için sanırım 80 :25: sonuç olarak küçük evet inşallah büyütürüz :27:

ınsallah cnm ya vala bakalım bugun basldım tekrqaradan aksam da lavanta ıcıyorum ( gogus ıcın degıl ) bakalım etkısını gosterırı umarım

ben hayıt tohumunu dün aldım ezemedim havanda bile :/ direk o şekilde demledim ama tadı çok acı genzimi çok yakıyor var mı bir yönteminiz? Yada direk öyle 1 tatlı kaşığı hayıtı su yardımıyla yutsam faydası olur mu?

ben hayıt tohumunu dün aldım ezemedim havanda bile :/ direk o şekilde demledim ama tadı çok acı genzimi çok yakıyor var mı bir yönteminiz? Yada direk öyle 1 tatlı kaşığı hayıtı su yardımıyla yutsam faydası olur mu?

bı tatlı kasıgı atkaynamıs suyun ıcıne 5 10 dmle ole ıc
mıdende rahatsızlık olur ole sakın ezım deme ezılmezkı zaten

Kızlar bu hayıtı belli bi süre düzenli kullanmak gerekiyo ya? Bazı günler kullanamazsak, aksatmak zorunda kalırsak bi problem olmuyordeğil mi :52:

Kızlar bu hayıtı belli bi süre düzenli kullanmak gerekiyo ya? Bazı günler kullanamazsak, aksatmak zorunda kalırsak bi problem olmuyordeğil mi :52:

Olmaz herhalde :9: Ben geçen gün içmedim mesela.

Bu arada bir tatlı kaşığı fazla değil mi arkadaşlar? Ben bir çay kaşığı katıyorum. O da yetiyor bana göre.

1 tatlı kaşığı bir kupaya fazla ilk gün içemedim genzim çok yandı ama bugün 1 çay kaşığı yetti ve rahat içebildim tanelerinide yuttum nolur nolmaz diye :)

Ben kaynatırken içine elma koyuyorum. elmalar kaynıyor sonra az miktarda hayıtı koyup bi kaç dakka daha kaynatıyorum. sonrada 4-5 dk demlenmesini bekliyorum tadı öyle acı olmuyor birde öyle deneyin. elmayla kaynatın.

saç döküyor diyorlar doğrumu? günde kaç kez içiyorsunuz ben rezene çayı içip çöreotu yağıyla masaj yapıyorum biraz dolgunlaştı şu göğüslerimi büyütme için uğraştığım kadar derslerimle uğraşsaydın pof olurdum :D

kızlar başka bi başlıkta ısırgan otu ve şerbetçi otunu az suda kaynatıp rondoda iyce püre kıvamına getirip vücut kremine karıştırma şeklinde bi krem tarifi vardı 2 gündür kullanıyorum gögüslerim agrıyo etki etmemesi önemli degil ama ya zarar verirse meme KANSERi riski bni cok korkutuyor bi bilgisi olan varmı ?cevaplara göre bırakıp bırakmama kararı vericem.

kızlar başka bi başlıkta ısırgan otu ve şerbetçi otunu az suda kaynatıp rondoda iyce püre kıvamına getirip vücut kremine karıştırma şeklinde bi krem tarifi vardı 2 gündür kullanıyorum gögüslerim agrıyo etki etmemesi önemli degil ama ya zarar verirse meme KANSERi riski bni cok korkutuyor bi bilgisi olan varmı ?cevaplara göre bırakıp bırakmama kararı vericem.

Kanser riski taşıyacağını hiç sanmıyorum. Hiç kimseden böyle bir şey duymadım. Bence rahatlıkla içebilirsiniz. :) Ben de bir süredir içiyorum. Henüz ağrı sızı yok. Ama gelişmeler var.

Kanser riski taşıyacağını hiç sanmıyorum. Hiç kimseden böyle bir şey duymadım. Bence rahatlıkla içebilirsiniz. :) Ben de bir süredir içiyorum. Henüz ağrı sızı yok. Ama gelişmeler var.

Meraba, yeni katıldım bende aranıza :) size bir sorum var acaba bu söylediginiz karısımı mı denesem yoksa hayıt tohumunu karar veremedim bir türlüü :((

Meraba, yeni katıldım bende aranıza :) size bir sorum var acaba bu söylediginiz karısımı mı denesem yoksa hayıt tohumunu karar veremedim bir türlüü :((

Hoşgeldin :) Ben bir karışım önermedim sadece hayıt kullandım ve işe yaradığı kanaatindeyim. Bazı günler içemiyorum vakit olmuyor :9: Uykum geliyor uyuyorum. Ama düzenli kullanmaya gayret ediyorum. Dolgunlaşma ve biraz büyüme seziyorum.

Merhabalar aranıza yeni katıldım ve bende bu bitkiyi içmeye başladım. Bakalım işe yarayacak mı? Gerçi dün içmeyi unutmuşum ama inş. bir sorun olmaz... Bende birinden duydum bu bitkiyi. Yüz bölgesinde tüylenme başlayınca doktora gittiğini doktorun ona bir doğum kontrol hapı verdiğini oysa hap yerine bu bitkiyi içtiğini söylemişti 6ay kullanıp ''sizin hapı kullanmadım'' demeden yeniden test yaptırmış ve ilk testte östrojen hormonu düşük çıktığı halde 2.testte normal seviyeye gelmiş. Valla bu ottan umutluyum kızlar inş. işe yarar...

hayıtı kullanalı 2 hafta oluyor günde 1 bardak içiyorum ve işe yaradığını söylemek istedim başta inanmamıştım ama sonra içince gerçekten mucize gibi bir bitki tavsiye ederim :)

bitki çayı içerek bünyemize bi zarar vercegimizi düşünmüyorum ama kremlerin hapların tehlikeli oldguna inanıyorum..hayıt tohumunu gögüs büyütmekten çok adet gecikmesi ve sancılarım için kullanmaya başlıcam tabi gögüs büyütmekte bonus :)) arada sırada adet oldugumda kusma ve ishal oluyo hiçbi doktor hastalıgımı bulamadı genetikmiş..adet sancısının şiddeti mide ve bagırsaklarıma vuruyomuş diş agrısının baş agrısı yapması gibi dedi dktor ama dgum kntrol hapından bska bişe bilmiyolar 1 yıl kullandım hap ama nereye kadar korkunun ecele faydası yk inşallah hayıt işe yarar..

kızlar ben bıraktım iki üç hafta oluyodur sanırım eski haline döndü.. bidaha başlar mıyım bilmiyorum...

Back