• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben yaklaşık 10gün öğütmeden içtim. Sonra öğütülünce daha etkili olduğunu duydum. Şimdi öğüterek içmeye devam ediyorum. Ama ben süzdükten sonra soğumaya bırakıyorum bir zararı olur mu süzüldükten sonra bekletilirse?

zararı olcanı sanmıyorum am abekletınce cok daha acı oluyo mıde agrısı yapıyo bende bı kere bekletmıstım de

arkadaşlar sorularım var yardımcı olur musunuz lütfen,
1-hayıt aldım göğüs büyütmek için ama benim çok şükür vücudumda sorunum hiç yok başka.ne aşırı tüylenme ne de kalça şekli,göğüslerimin küçük olmasından başka sorunum yok.ama ters etki eder mi?
2-kilo verdiriyor mu?zaten bu kiloya zor ulaştım verdirirse biterim ben yani.şuan iyiyim çok şükür,ama daha kilo almak hoşuma gider,aldırmaya da bilir ama yeter ki verdirmesin
.:ssz::ssz::ssz::ssz:

arkadaşlar sorularım var yardımcı olur musunuz lütfen,
1-hayıt aldım göğüs büyütmek için ama benim çok şükür vücudumda sorunum hiç yok başka.ne aşırı tüylenme ne de kalça şekli,göğüslerimin küçük olmasından başka sorunum yok.ama ters etki eder mi?
2-kilo verdiriyor mu?zaten bu kiloya zor ulaştım verdirirse biterim ben yani.şuan iyiyim çok şükür,ama daha kilo almak hoşuma gider,aldırmaya da bilir ama yeter ki verdirmesin
.:ssz::ssz::ssz::ssz:

Yiyip içmende bir sorun yoksa zayıflatacağını sanmam. Ben çok zayıfım ve kilo almaya çalışıyorum. Ama 1 aydır hayıt içiyorum bir değişiklik yok kilomda.

Ben 2 hafta kadar öğütülmemiş şekilde kaynatıp içtim. Ama daha faydalı olduğunu öğrenince öğüterek kullanmaya başladım. Bi de içmek yerine yutmanın daha iyi olcağını söyledi aktar haberiniz olsun :) Ben bu şekilde kullanmaya başladım.
Bunun yanında günde 1 tane maden suyu içiyorum.
Haftada 2 kere de çörek otu yağını masaj yaparak yediriyorum. E bi zahmet büyüyün artık yaaa :37:

Kızlar ben 16 yaşındayım. 3 gün hayıt tohumu içtim günde 2 kez. bi de japonların göğüs büyütücü bi zil sesi var onu dinliyorum. Fakat beyaz akıntı da aşırı artış var. normalde adet döneminden biraz önce gelirdi ama bunları kullandıktan sonra sürekli geliyor o kadar çok ki sabah adet oldum sandım :26: kullanmasam mı diyorum korktum,nedeni ne olabilir acaba?

Kızlar ben 16 yaşındayım. 3 gün hayıt tohumu içtim günde 2 kez. bi de japonların göğüs büyütücü bi zil sesi var onu dinliyorum. Fakat beyaz akıntı da aşırı artış var. normalde adet döneminden biraz önce gelirdi ama bunları kullandıktan sonra sürekli geliyor o kadar çok ki sabah adet oldum sandım :26: kullanmasam mı diyorum korktum,nedeni ne olabilir acaba?

Canım bunları yapman için daha erken bence kendi hallerine bırakmalısın yaşın daha küçük :) Bakarsın bunlara gerek bile kalmaz bekle derim ben :)

Onu bunu bilmem ama psikolojik etkisi olmuş anlaşılan.. Bu kadar etkilemişse sizi gerçekten harika.. Binlerce dolar veriyorlar göğüs büyültmek için o ilacı bi bilseler :)

kızlar soylemek ıstemezdım ama hayıt ıcmeyı bıraktıktan sonra gerı eskı halıne donuyo
emınım suan benı taslamak ısterdıız heralde :52::52: amaacı gercek ben alıstım artık :52::52::52:
3 ayay yakın ıcen bırıydım arada hala ıcerım adet ıcın am atek cosum her gun 5 dk masaj dıyorum nokta :ssz:

Canım bunları yapman için daha erken bence kendi hallerine bırakmalısın yaşın daha küçük :) Bakarsın bunlara gerek bile kalmaz bekle derim ben :)

ben de öyle düşünmüştüm ama 3 yılda hiç bi gelişme olmamıştı yani adet olduktan sonra neredeyse hiiiç büyümedi. :(
ama şuan çok mutluyum . hayıtı içiyorum,bir de çörekotu ve çilek yağı aldım. çörekotunu yiyorum,çilek yağıyla masaj yapıyorum vee gözle görülür sonuçlar var.75 destekliden taşmaya başladı bugun bi giydim şaşırdım :)

arkadaşlar ben ilk zamanlar tohumunu sallama gibi yapıp içtim sonraları ona bile zamanım olmadığı için tohumunu yutuyorum sadece. Göyüslerimin büyümesi haricinde her şey güzel. önceki kullandıklarımda adet önceleri inanılmaz ağrım oluyodu ve son zamanlarda düzensizleşmişti. Buna başlar başlamaz düzene girdi ve ağrı yok. ama göğüslerim acırdı adet zamanı azıcık şişerdi. şimdi şiiyor ağrı yok ama sonra iniyor gene. daha 2 hafta kadar oldu inş işe yarar.

ben de öyle düşünmüştüm ama 3 yılda hiç bi gelişme olmamıştı yani adet olduktan sonra neredeyse hiiiç büyümedi. :(
ama şuan çok mutluyum . hayıtı içiyorum,bir de çörekotu ve çilek yağı aldım. çörekotunu yiyorum,çilek yağıyla masaj yapıyorum vee gözle görülür sonuçlar var.75 destekliden taşmaya başladı bugun bi giydim şaşırdım :)

O kadar da küçük değilmiş kız sen de :) Onu bulamayanlar da var :1:

mrb arkdslar bende de dhea-s hormonum yanı erkeklık hormonum yuksek dogm kontrol hapı kullanmama nane yememe rağmen zorlaa 449 a düştü prolaktin hormonmda 32 yuksek yanı hayıt tohumu ıcmek ıstıyorum ama SAÇÇÇ DÖKÜYORMUŞ:( tuylenme ve sac dokulmem var tuylenmeyı gectm artık erkek tıpı kellenme oldu lutfen dokuyorsa ıcmıyım bılen bırısı varsa yazsın nolursunuz korkuyorum ıcmeye:(((

mrb arkdslar bende de dhea-s hormonum yanı erkeklık hormonum yuksek dogm kontrol hapı kullanmama nane yememe rağmen zorlaa 449 a düştü prolaktin hormonmda 32 yuksek yanı hayıt tohumu ıcmek ıstıyorum ama SAÇÇÇ DÖKÜYORMUŞ:( tuylenme ve sac dokulmem var tuylenmeyı gectm artık erkek tıpı kellenme oldu lutfen dokuyorsa ıcmıyım bılen bırısı varsa yazsın nolursunuz korkuyorum ıcmeye:(((

Geçmiş olsun öncelikle.. Ben 1 aydır yoğurtla karıştırıp yiyorum bende böyle bi etkisi olmadı. Döküldüğünü söyleyen de oldu kişiden kişiye değişiyo demek..

arkdslar benm test sonuclarım bunlar..serbest testesteron 4.07...prolaktin 32.53....total testesteron 1.28..dhea-s 449...yuksekmı daha doktora goturmedım bılıomusunuz? bır de nasıl sac doker ben anlamıyorum bende erkeklık hormonu fazla anladıgım kadarıyla e madem hormonları duzenlıyor neden sac doksun bu konuda bılgısı olan varmı?

Hayıtı3ay düzenli kullandım.İlk haftadan etkisini gördüm.Gerçekten harika hatta adet sancılarım sıfırlandı.baş ağrılarımda öle.Fakat çok önemli bi ayrıntı gözden kaçırmışım.Eşime karşı yatakta olsada olur olmasada gibi yaklaştığmı farkettim.Eşim hayıttan sonra oldu diyodu yok canm diyodum bi okudum.hakketen etkiliyomuş. şimdi üzülerek bıraktım.Ki bu konu dışında memnundum.Acıda olsa içiyodum hayıtımı.bi aya yakın içmiyorum .göğüslerde değişiklik sorarsanız eskiye göre iyler ama içerken çok daha olumluydu kesin.

Saçta dökülme vs olmadı bende.dudak kontürüm bile belirginleşmişti.Kadınsal tüm hatlar oturmuştu sanki.Sivilce sorunum vardı o bile bitmişti.hayıtım hayıtım cnm hayıtım.

valla bn 20 gün kullandım düzenli saçlarım dökülmeye başladı ve şuan bile hala durmadı.her saçıma elimi attıgımda enaz 7 8 tel geliyo tabi banyo sonrasında tarayınca 1 avuç dökülüyo.keşke hiç kullanmasaydım çk pişmanım saç dmküyomuş yazan arkadaslara tavsiye olarak kullanmamaları içn üzülmemeniz içn bn denedim döktü demek istedim tabi herkesin saçını dökmeyedebilirde

valla bn 20 gün kullandım düzenli saçlarım dökülmeye başladı ve şuan bile hala durmadı.her saçıma elimi attıgımda enaz 7 8 tel geliyo tabi banyo sonrasında tarayınca 1 avuç dökülüyo.keşke hiç kullanmasaydım çk pişmanım saç dmküyomuş yazan arkadaslara tavsiye olarak kullanmamaları içn üzülmemeniz içn bn denedim döktü demek istedim tabi herkesin saçını dökmeyedebilirde

Günde ne kadar içtin ki?
Acaba saç dökülmesi başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir mi?

Şaşırtıcı gercekten. Ben regl donemimde sorun yasadıgım icin kullanmıstım. Sadece 1 hafta. Sac dokulmesini yasadım ustelik regl doneminden cıkamayıp doktora gittim. Durmamıstı.. Daha ilginci ben bu otu hani gogus vs degil daha cok hormonal ve regl duzenleyici diye biliyorum.Bana da babannem soylemisti. Cok icme diye de israrla uyarmisti...

Back