• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen cnm herseyın kararı ıyı buyuk kulplu bı bardakla ıcmenı tavsıye ederım sana ben ( sac dokulmesı olmasın dıye )
bı paylasımda okumusutm cunku ben de ondan asonra baslamıstım hatta hayıta daha uye degıldım bıle buraya bayan herseyınıcıne atıyorum yemeklerın tostun falan demıstı sakın ole yapmayın derım hırslanıp zaten tohumları cok cok sert ezılmıyo bıle

Yok ya Cok şükür asiri bi sağlık problemim yok zaten. Bi bardak kâfi bence de canım haklısın

cnmben normal vucut kremıyle de yapıyodum bırktım aama ya bende bugun baslıcam aklıma gelmısken :34:
ben bı kac yerde yazdım ama goren kımse olmadı sanırım yag hangı yag olursa olsun ne yagı oldugu fark etmez goguse masaj yaparken kaygan olsunkı dah akolay masaj yapılsın dıye yag kullnılıyo genelde ama ılllakı su yag dıye faydası olmaz cunku bıokuyorum bı yerde corek otu yagı bı yerde portalak yagı bı yerde cılek yagı her yag krem olur kaygan olsun yeter
bebe yagı da olur bence kıl tuy cıkarmadıgı surece bı sorun yok
masajı da alttan yukarı dogru yap kı sarkma olmasın

meraba ben konuya biraz yabancıyım ancak aynı dertten muzdaripim:( bu nedenle sormak istedim; bahsettiğin şey nedir acaba yani hayıt tohumunu ezerek göğsüne mi sürüyorsun? diğer arkadaşlar da kaynatıp içiyorlarmış sanırım bilgin varsa ya da kullanıyorsan memnun musun?

Kızlar yeni başlayan arkadaşlarıma moral olsun tekrar yazıym
Ben bir aydr kullanıyorum
80den 88 e doğru gidiyorum
ayrıca
kronik baş ağrılarım oluyodu tamamen bittive adet sancılarım sıfırlandı.Sadce bi kupa
demleyp içiyorum günlük.Onun dışında avon solutionsbods göğüs sıkılaştırıcı jel kullanıyorum
Hem daha diri hem dolgunlar.Devam kızlar .Zafer yakındr devam sonuçlar süper bende

3 gündür içiyorum şerbetci otunuda masajla sürdüm 1 kere streçledim iki saat beklettim bi tık gelişme kol 6 ay devam yani ekimde ağzıma giren göğsüm olcakmı bilmem ama şimdiden boğazımı kaybettim..eşimde burda garip mistik bi koku var diyip duruyo:))eşimizdende olmayız inşalllahh:D:D

Ha pardon içiyorum yazmışşsın
Bende iki haftada hisssedilir sızlamalar hafif farkk oldu bir ayda
iyce belirgin far oldu 80den 85 oldu
şimdilerde 88 çıkıyo bakalım
kolay gelsn

bende evliyim kızlar :27: dün bir bardak içtim.yeniden başladım yani..pazartesi doktora gideceğim..inşallah bi sorunum yoktur.regl olduğumdada gidip hormon testi yaptıracağım..

ben ölçmek istiyorum ama nasıl ölçeceğimi anlayamadım biriniz yazabilir mi acaba? bu şekilde daha sağlıklı anlaşılır yoksa bana hep dolgunlaşıyo gibi geliyor..öyle görmek istediğimden mi bilmiyorum :27:

meraba ben konuya biraz yabancıyım ancak aynı dertten muzdaripim:( bu nedenle sormak istedim; bahsettiğin şey nedir acaba yani hayıt tohumunu ezerek göğsüne mi sürüyorsun? diğer arkadaşlar da kaynatıp içiyorlarmış sanırım bilgin varsa ya da kullanıyorsan memnun musun?

yok cnm gogsume surmuyorum surdugum normal vucut kremıydı kaygan olsun dıye
ıcıtıgmsse hayıt tohumuydu cnm bı tatalı kasıgı atıyorum kaynamıs suya hayıt tohumunu 5 dk demleyıp ıcıyorum o sekılde
ben 2.5 ay gıbı bı surede ıctım bırakmıstım duyn basladım yıne
75den 80A oldu goguslerım ama buyuk degıl vala yanı cok cok az buyudu benım faydasınıgoruyorum anlıcan cnm adet agrılarım duzenlı cınce hele hıc mı hıc hıssetmıyorum
tavsıye ederım :34:

bende evliyim kızlar :27: dün bir bardak içtim.yeniden başladım yani..pazartesi doktora gideceğim..inşallah bi sorunum yoktur.regl olduğumdada gidip hormon testi yaptıracağım..

ben ölçmek istiyorum ama nasıl ölçeceğimi anlayamadım biriniz yazabilir mi acaba? bu şekilde daha sağlıklı anlaşılır yoksa bana hep dolgunlaşıyo gibi geliyor..öyle görmek istediğimden mi bilmiyorum :27:

cnm gogusun tam altını olcuyosun mezurayla doluyosun sırtına o olcunu yaz bı yere sonra gogus ucunu olcuyosun aradakı farka bakıyosun ara ara fark buyuduyse gogusunde buyume var demektır

arkadaşlar östorojen hormonunun artması kanser riskini arttırıyormuş bence kullanmayın ve şu linki inceleyin Küçük Göğüs Büyütme Yöntemleri Masajla Doğal | Bilgimanya.Com

yalnız bu bı yan etkı yanı cok ıcılırse dedıgınız gıbı olur yoksa hayıt bu denlı zararlı olsaydı pıyasdan kalkardı zaten
bu arda sadece bu bıtkının degılkı her bıtknın cok kullnıldıgında zararı olur
yedıgımız herseyde bu gecerlıdır zaten
bı bardak en ıyısı gunluk ve ben hep ole ıcerım

yok cnm gogsume surmuyorum surdugum normal vucut kremıydı kaygan olsun dıye
ıcıtıgmsse hayıt tohumuydu cnm bı tatalı kasıgı atıyorum kaynamıs suya hayıt tohumunu 5 dk demleyıp ıcıyorum o sekılde
ben 2.5 ay gıbı bı surede ıctım bırakmıstım duyn basladım yıne
75den 80A oldu goguslerım ama buyuk degıl vala yanı cok cok az buyudu benım faydasınıgoruyorum anlıcan cnm adet agrılarım duzenlı cınce hele hıc mı hıc hıssetmıyorum
tavsıye ederım :34:

çok teşekkür ederim cevabın için canım ya.. ben de deniyeceğim bakalım sonuc olumlu olursa yazarım:17:

mervemervemerve teşekkürler cevap verdiğin için :16:

mezuram var ya artık her bi yanımı ölçüyorum burayıda ölçeyim :27:

yalnız reglime 4-5 gün var o yüzden ölçmiyim diyorum.ama duramam meraktan ölçerim..regl bitince bi daha ölçerim artık :27:

Arkadaşlar beenim şahsi görüşüm
Doktorlar hiç bi zamn tıp dışında hiç bi yöntemi kabul etmezler bu hep böledr
onlara göre her hastalık yada sorun kendilerinde çözüm bulur
bunca yıllık bitkiler vede
hepsinin kimyası farklı
hiçbişey boşa yaratılmamıştr
ben şahsen
tüm etkilerini olumlu görüyorum
ayrıca
ilaçların kimyası tamameen bitkilere dayanır unutmayalım

mervemervemerve teşekkürler cevap verdiğin için :16:

mezuram var ya artık her bi yanımı ölçüyorum burayıda ölçeyim :27:

yalnız reglime 4-5 gün var o yüzden ölçmiyim diyorum.ama duramam meraktan ölçerim..regl bitince bi daha ölçerim artık :27:

ayennbende burdan sura nasıl olculuyo bura nasıl olculuyo ıdye ogrenıp gıttım usenmeden mezura almıstım her yerlerımı olcmustum merak ıste :52::52::52::32::32::32:
benım gogus altı 75 ucu da 84 cnm aradakı fark 9 ve bu farkın ben ya en 15 olsun ıstıyorum yaaaaaaaaa :30::30::32::32:

ölçtüm alt 80 üst 88 regl olucam bunlar gerçek ölçüm değildir heralde.meraktan ölçtüm :27:

bidaha ölçtüm demin emin olamadım.. ya alt kısmı 80 yani bel çevrem kalın bu cm farkı ne kadar doğru olur ki bu şekilde? :25:

Son düzenleme:
ölçtüm alt 80 üst 88 regl olucam bunlar gerçek ölçüm değildir heralde.meraktan ölçtüm :27:

bidaha ölçtüm demin emin olamadım.. ya alt kısmı 80 yani bel çevrem kalın bu cm farkı ne kadar doğru olur ki bu şekilde? :25:

cnm belını mı olctun anlamadım gogsunun hemen altını
olccen cok asagı gıtme ol eyaptıysan mesela bel cevresı de gobek delıgının ustunden olculuyomus ordan olcmıcen yanı belden olctuysen dıye soluyorum

cnm belını mı olctun anlamadım gogsunun hemen altını
olccen cok asagı gıtme ol eyaptıysan mesela bel cevresı de gobek delıgının ustunden olculuyomus ordan olcmıcen yanı belden olctuysen dıye soluyorum

yok tatlım hemen altını hizaladım bel göbek deliğinin biraz üst kısmından ölçülüyomuş evet hani kıvrımlı olan yer var ya oradan

orası 74 ama gögüsün hemen altından ölçtüğüm yer 80 :25:

bu arada bu tohum 1.adet düzenler az gelirse çoğaltır çok gelirse azaltır ( tabi dengeleyerek), asla hiçbir yan etkisi olmayan bir ottur. 2.gaz problemler ortadan kalkar. 3.gastrite birebirdir 4.adet sancılarını %95 azaltır 5.vücuttaki tüğlenmeler gıdıkta göbek bel bölgesinde olanları ( bunlar genelde erkeklik hormonundan kaynaklanan sebeplerle çıktığı için azaltır.saç vs bölgedeki tüğleri değil.dediğimiz gibi bu tohum tamamiyle kadınsal olayları dengeler) 6.menepozu geçiktirir. 7.sinirleri yatıştırır 8. kadınsal hormonları geliştirdiği için göğüste ve kalçalarda dolgunluk oluşturur..kesinlikle yan etkisi yoktur 8. cinsel istek azsa çoğaltır çoksa dengeler daha çooook ama bizler için bunlar önemli.bebek olmasının sebebi ise eğer ALLAH izin verirse yumurtalama sorunu olan yumurtalama evresinde çatlamayan yumurta sayısını arttırdığı için düzenli kullanımda gebe kalma şansı çooook fazla!

İşin kötü yanı benim göğüslerim küçük kalçalarım ise çıkık ben göğüslerim büyüsün diye kullanmayı düşündüm ama kalçalarım dahada büyürse kötü olur ya zaten 50 kiloyum ve ben kilo almaya başlarsam kalçadan alıyorum direk :2: ya kullansammı acaba ama kalçamın daha fazla büyümesine dayanamam :2:

Back