aynen cnm herseyın kararı ıyı buyuk kulplu bı bardakla ıcmenı tavsıye ederım sana ben ( sac dokulmesı olmasın dıye )
bı paylasımda okumusutm cunku ben de ondan asonra baslamıstım hatta hayıta daha uye degıldım bıle buraya bayan herseyınıcıne atıyorum yemeklerın tostun falan demıstı sakın ole yapmayın derım hırslanıp zaten tohumları cok cok sert ezılmıyo bıle
cnmben normal vucut kremıyle de yapıyodum bırktım aama ya bende bugun baslıcam aklıma gelmısken
ben bı kac yerde yazdım ama goren kımse olmadı sanırım yag hangı yag olursa olsun ne yagı oldugu fark etmez goguse masaj yaparken kaygan olsunkı dah akolay masaj yapılsın dıye yag kullnılıyo genelde ama ılllakı su yag dıye faydası olmaz cunku bıokuyorum bı yerde corek otu yagı bı yerde portalak yagı bı yerde cılek yagı her yag krem olur kaygan olsun yeter
bebe yagı da olur bence kıl tuy cıkarmadıgı surece bı sorun yok
masajı da alttan yukarı dogru yap kı sarkma olmasın
meraba ben konuya biraz yabancıyım ancak aynı dertten muzdaripimbu nedenle sormak istedim; bahsettiğin şey nedir acaba yani hayıt tohumunu ezerek göğsüne mi sürüyorsun? diğer arkadaşlar da kaynatıp içiyorlarmış sanırım bilgin varsa ya da kullanıyorsan memnun musun?
bende evliyim kızlardün bir bardak içtim.yeniden başladım yani..pazartesi doktora gideceğim..inşallah bi sorunum yoktur.regl olduğumdada gidip hormon testi yaptıracağım..
ben ölçmek istiyorum ama nasıl ölçeceğimi anlayamadım biriniz yazabilir mi acaba? bu şekilde daha sağlıklı anlaşılır yoksa bana hep dolgunlaşıyo gibi geliyor..öyle görmek istediğimden mi bilmiyorum
arkadaşlar östorojen hormonunun artması kanser riskini arttırıyormuş bence kullanmayın ve şu linki inceleyin Küçük Göğüs Büyütme Yöntemleri Masajla Doğal | Bilgimanya.Com
yok cnm gogsume surmuyorum surdugum normal vucut kremıydı kaygan olsun dıye
ıcıtıgmsse hayıt tohumuydu cnm bı tatalı kasıgı atıyorum kaynamıs suya hayıt tohumunu 5 dk demleyıp ıcıyorum o sekılde
ben 2.5 ay gıbı bı surede ıctım bırakmıstım duyn basladım yıne
75den 80A oldu goguslerım ama buyuk degıl vala yanı cok cok az buyudu benım faydasınıgoruyorum anlıcan cnm adet agrılarım duzenlı cınce hele hıc mı hıc hıssetmıyorum
tavsıye ederım
mervemervemerve teşekkürler cevap verdiğin için
mezuram var ya artık her bi yanımı ölçüyorum burayıda ölçeyim
yalnız reglime 4-5 gün var o yüzden ölçmiyim diyorum.ama duramam meraktan ölçerim..regl bitince bi daha ölçerim artık
ölçtüm alt 80 üst 88 regl olucam bunlar gerçek ölçüm değildir heralde.meraktan ölçtüm
bidaha ölçtüm demin emin olamadım.. ya alt kısmı 80 yani bel çevrem kalın bu cm farkı ne kadar doğru olur ki bu şekilde?
cnm belını mı olctun anlamadım gogsunun hemen altını
olccen cok asagı gıtme ol eyaptıysan mesela bel cevresı de gobek delıgının ustunden olculuyomus ordan olcmıcen yanı belden olctuysen dıye soluyorum
bu arada bu tohum 1.adet düzenler az gelirse çoğaltır çok gelirse azaltır ( tabi dengeleyerek), asla hiçbir yan etkisi olmayan bir ottur. 2.gaz problemler ortadan kalkar. 3.gastrite birebirdir 4.adet sancılarını %95 azaltır 5.vücuttaki tüğlenmeler gıdıkta göbek bel bölgesinde olanları ( bunlar genelde erkeklik hormonundan kaynaklanan sebeplerle çıktığı için azaltır.saç vs bölgedeki tüğleri değil.dediğimiz gibi bu tohum tamamiyle kadınsal olayları dengeler) 6.menepozu geçiktirir. 7.sinirleri yatıştırır 8. kadınsal hormonları geliştirdiği için göğüste ve kalçalarda dolgunluk oluşturur..kesinlikle yan etkisi yoktur 8. cinsel istek azsa çoğaltır çoksa dengeler daha çooook ama bizler için bunlar önemli.bebek olmasının sebebi ise eğer ALLAH izin verirse yumurtalama sorunu olan yumurtalama evresinde çatlamayan yumurta sayısını arttırdığı için düzenli kullanımda gebe kalma şansı çooook fazla!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?