• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. 1 kupanın içine1 tatlı kaşığından az hayıt tohumunu koyuyoruz kaynamış su ekleyip 20 dk kadar demlenmeye bırakıyoruz ben soğutup içiyorum az acı oluyor tadı 80 den 88 e doğru gidiyorum bakalım aded sancılarım sıfırlandı herşey yolunda saçda dökülme olmadı 1 kupadan fazla içme genede kolay gelsin canım iyi günler...
by

Kalçaları büyütmesin ya benimkiler yeterince büyük geliyor bana küçültmeye çalışıyorum bu hayıt dişileştiriyim derken beni daha çok şişirmesinn :18::27:

Mümkünse böyle bir şey benimkini büyütebilir :))

kızlar bunu benim gibi bi rahatsızlığı olmayan sadece göğüs için kullanan kaç kişi var ?

sanki göğüs için kullananların bunun yanında birde başka sorunlarıda var çoğunluk böyle mi?çünkü kimse benim şikayetlerimi yazmamış sadece bende mi oldu bu etkiler bunun için soruyorum.gerçi okuduğum kadarıyla bi yanetkisi yok gibi neredeyse.ama acaba hormon bozukluğu olmayanlarda ters etki mi yapıyor ki? offf :14::14:

kızlar bunu benim gibi bi rahatsızlığı olmayan sadece göğüs için kullanan kaç kişi var ?

sanki göğüs için kullananların bunun yanında birde başka sorunlarıda var çoğunluk böyle mi?çünkü kimse benim şikayetlerimi yazmamış sadece bende mi oldu bu etkiler bunun için soruyorum.gerçi okuduğum kadarıyla bi yanetkisi yok gibi neredeyse.ama acaba hormon bozukluğu olmayanlarda ters etki mi yapıyor ki? offf :14::14:

Yan etki mi yaptı? Ben de göğüs için başlamıştım önceden ama adet ağrılarına iyi geldiğini duyunca ikisi için de içmiştim. 20 gün içtim hiç yan etkisi olmadı. Yeniden başladım 2-3 gün önce. Akşamları 1 kupa içiyorum. Belki sen fazla içiyorsundur. Ondan olabilir mi acaba?

Yan etki mi yaptı? Ben de göğüs için başlamıştım önceden ama adet ağrılarına iyi geldiğini duyunca ikisi için de içmiştim. 20 gün içtim hiç yan etkisi olmadı. Yeniden başladım 2-3 gün önce. Akşamları 1 kupa içiyorum. Belki sen fazla içiyorsundur. Ondan olabilir mi acaba?

ben balla karıştırıp içiyodum günde iki kez

15 gün düzenli kullandım.özellikle sol göğsümde koltuk kısmına yakın bi yerde fazlaca bi acı ve elime bi sertlik geldi bu süre içerisinde

ayrıca göğüs ucunda yağ bezesi iki üç tane

birde göğüs çevresinde kahverengi noktalar,tüy çıkacak gibi sanki içlerinden,bu yüzden bi hafta oldu bırakalı..

ve şimdi göğsümdeki acı normale döndü çok hafif var reglime bi hafta var o yüzden olabilir bu acıda..

neden böyle oldu bende anlamadım :14:

ben balla karıştırıp içiyodum günde iki kez

15 gün düzenli kullandım.özellikle sol göğsümde koltuk kısmına yakın bi yerde fazlaca bi acı ve elime bi sertlik geldi bu süre içerisinde

ayrıca göğüs ucunda yağ bezesi iki üç tane

birde göğüs çevresinde kahverengi noktalar,tüy çıkacak gibi sanki içlerinden,bu yüzden bi hafta oldu bırakalı..

ve şimdi göğsümdeki acı normale döndü çok hafif var reglime bi hafta var o yüzden olabilir bu acıda..

neden böyle oldu bende anlamadım :14:

Normalde göğüste kist varsa onu yok eder diye biliyorum. Ama sertlik oluşmasını anlamadım. O kahverengi noktalardan bende de var. Ama bende içmeden önce de vardı. Günde 1 kupayı geçme eğer içeceksen. Ve bence doktora git göğsün için.

adet düzensizliğine iyi geliyor cidden göğüslerde benm pek değişiklik olmadı ama tadı kadar kötü değil yani içebilirsin :)

ya arkadaşlar ne küçük göğüs nede adet düzensizliği..hiçbir problemim yok ,saedece herşey normal olmasına rağmen bebek sahibi olamıyruz.
hayıt çayı demleyip içsem bir zararı olurmu?sebepsiz kısırlık var maalesef..

Haklısın canım ya hem ben de bi zararı olacağına inanmiyorum her gun bardak bardak içtiğimiz siyah çay kahve kola fantayi bile o kadar zararına rağmen içiyoruz bu en fazla ne yapabilir ki katkisiz Rabbimin yarattığı ot

aynen cnm herseyın kararı ıyı buyuk kulplu bı bardakla ıcmenı tavsıye ederım sana ben ( sac dokulmesı olmasın dıye )
bı paylasımda okumusutm cunku ben de ondan asonra baslamıstım hatta hayıta daha uye degıldım bıle buraya bayan herseyınıcıne atıyorum yemeklerın tostun falan demıstı sakın ole yapmayın derım hırslanıp zaten tohumları cok cok sert ezılmıyo bıle

ya arkadaşlar ne küçük göğüs nede adet düzensizliği..hiçbir problemim yok ,saedece herşey normal olmasına rağmen bebek sahibi olamıyruz.
hayıt çayı demleyip içsem bir zararı olurmu?sebepsiz kısırlık var maalesef..

bebek ıcın de ıcıyolar bu cayı zaten cnm faydasını gorurusun gıbı gelıyo bana

Teşekkür ederim canım ölçtüm şimdi.
altı 75 çıktı uc kısmıda 88 çıktı.
Bu arada daha söylemek için çok erken ama dolgunluk hissediyorum göğüslerimde yani öncekilerden daha farklı geliyor.Psikolojik desem kendimi inandırarak içmiyorum yani böyle bişi duydum içeyim bakayım belki benimkilerde büyür diyerek içmeye başladım :)
ilerleyen günlerde görücez bakalım gerçekten bi değişiklik olucak mı :)

ınandırarak da oluyomus tabı telkın dosyası dıye bıpaylasım var duyduysan cnm
ama ben sıkıldıgımıcın onu bıraktım ıkıncı gunden hayıt daha ıyı de bu ara gogus buyutme ıslemlerımı bıraktım ne bılım ıcımden gelmıyo bu ara takmıyorum sanırım takınca dahabı hırslanıyorum da:34:
lavanta cayı maydonoz cayıo derken hayıta yer kalmıyo bı de
ama unutmadım hayıtımı tabı :32::32::8:

Normalde göğüste kist varsa onu yok eder diye biliyorum. Ama sertlik oluşmasını anlamadım. O kahverengi noktalardan bende de var. Ama bende içmeden önce de vardı. Günde 1 kupayı geçme eğer içeceksen. Ve bence doktora git göğsün için.

bende öyle biliyorum fakat bende bi anormallik oldu anlayamadım yarın giderim belki geçti gibi o ağrı ama yinede bi görüneyim diyorum

10 gündür gece yatmadan 1 bardak bazen fazlası oluyor 1,5 bardak gibi içiyorum ama sızlamanın dşında bir gelişme yok ne kadar zamna sonra büyür çok üzülüyorum kızlar bilen varsa biraz moral versin umutsuzluğa kapılıp bırakmak üzereyim.

10 gündür gece yatmadan 1 bardak bazen fazlası oluyor 1,5 bardak gibi içiyorum ama sızlamanın dşında bir gelişme yok ne kadar zamna sonra büyür çok üzülüyorum kızlar bilen varsa biraz moral versin umutsuzluğa kapılıp bırakmak üzereyim.

cnm yazmıstım sanırım en ıyı 6 ay sonra etkısını gosterırmus bu cay
haberın olsun 6 ay ıc olmadı bırak ama faydası cok goguse faydası olmasa bıle bırakamıcan bı cay

teşekürler canım. en azından dolgunlaşmaya başladığını ne zaman görücem ben yaaaaa. aynaya bakıyom bakıyom aynı iğrenç dümdüz içi boş. pisikolojimi bozuyor bu görüntü. evlimisin bilmiyorum ama ben evliyim çok kötü hissediyorum kendimi.

evlı deıglım cnm ama benım 2 ay sonra bı dolgunluk oldu 75tım 80A oldum dah kucuk 85 yapıcam ama bı kurum var bıtsın ondan sonra devam edıcem hayıta
kısıye gore degısıyo etkısı basılarında bı ayda etkısını gorenler var sanırım vucutları hemen alıyo cevap verıyo bole seylere
benım 2 ay sonra cok cok kucuk bı tık buyume oldu
6 ay dedıgım sole netten okdum en kesın etkı 6 ay sonra yanı cnm

hadi inşallah büyürlerde yüzümüz güler. ben birde şu masaj olayına takdım onuda yapsak daha iyi olur değilmi. yağlardan çekiniyorum açıkçası onun yerine bebe yağıyla yapsak etki edermiki.

cnmben normal vucut kremıyle de yapıyodum bırktım aama ya bende bugun baslıcam aklıma gelmısken :34:
ben bı kac yerde yazdım ama goren kımse olmadı sanırım yag hangı yag olursa olsun ne yagı oldugu fark etmez goguse masaj yaparken kaygan olsunkı dah akolay masaj yapılsın dıye yag kullnılıyo genelde ama ılllakı su yag dıye faydası olmaz cunku bıokuyorum bı yerde corek otu yagı bı yerde portalak yagı bı yerde cılek yagı her yag krem olur kaygan olsun yeter
bebe yagı da olur bence kıl tuy cıkarmadıgı surece bı sorun yok
masajı da alttan yukarı dogru yap kı sarkma olmasın

iyi ozaman bugün akşam masajada başlıyorum belki süreci hizlandırır gelişmeleri an yazacağım sende yazda takip edebilelim canım

iyi ozaman bugün akşam masajada başlıyorum belki süreci hizlandırır gelişmeleri an yazacağım sende yazda takip edebilelim canım

masaj yaptıgım donem acayıp dolgun oluyodu sert oluyodu bıraktımya aynı yumask yıne masaj sureklılık ısıtyo cnm yalnız
tamam ben de bugun baslıyorum yazarım etkısını gordukce bakalım etkısını gorcemıze emınım ama sabır gereklı :34:

Son düzenleme:
Back