Kalçaları büyütmesin ya benimkiler yeterince büyük geliyor bana küçültmeye çalışıyorum bu hayıt dişileştiriyim derken beni daha çok şişirmesinn :18:
kızlar bunu benim gibi bi rahatsızlığı olmayan sadece göğüs için kullanan kaç kişi var ?
sanki göğüs için kullananların bunun yanında birde başka sorunlarıda var çoğunluk böyle mi?çünkü kimse benim şikayetlerimi yazmamış sadece bende mi oldu bu etkiler bunun için soruyorum.gerçi okuduğum kadarıyla bi yanetkisi yok gibi neredeyse.ama acaba hormon bozukluğu olmayanlarda ters etki mi yapıyor ki? offf
Yan etki mi yaptı? Ben de göğüs için başlamıştım önceden ama adet ağrılarına iyi geldiğini duyunca ikisi için de içmiştim. 20 gün içtim hiç yan etkisi olmadı. Yeniden başladım 2-3 gün önce. Akşamları 1 kupa içiyorum. Belki sen fazla içiyorsundur. Ondan olabilir mi acaba?
ben balla karıştırıp içiyodum günde iki kez
15 gün düzenli kullandım.özellikle sol göğsümde koltuk kısmına yakın bi yerde fazlaca bi acı ve elime bi sertlik geldi bu süre içerisinde
ayrıca göğüs ucunda yağ bezesi iki üç tane
birde göğüs çevresinde kahverengi noktalar,tüy çıkacak gibi sanki içlerinden,bu yüzden bi hafta oldu bırakalı..
ve şimdi göğsümdeki acı normale döndü çok hafif var reglime bi hafta var o yüzden olabilir bu acıda..
neden böyle oldu bende anlamadım
Haklısın canım ya hem ben de bi zararı olacağına inanmiyorum her gun bardak bardak içtiğimiz siyah çay kahve kola fantayi bile o kadar zararına rağmen içiyoruz bu en fazla ne yapabilir ki katkisiz Rabbimin yarattığı ot
ya arkadaşlar ne küçük göğüs nede adet düzensizliği..hiçbir problemim yok ,saedece herşey normal olmasına rağmen bebek sahibi olamıyruz.
hayıt çayı demleyip içsem bir zararı olurmu?sebepsiz kısırlık var maalesef..
Teşekkür ederim canım ölçtüm şimdi.
altı 75 çıktı uc kısmıda 88 çıktı.
Bu arada daha söylemek için çok erken ama dolgunluk hissediyorum göğüslerimde yani öncekilerden daha farklı geliyor.Psikolojik desem kendimi inandırarak içmiyorum yani böyle bişi duydum içeyim bakayım belki benimkilerde büyür diyerek içmeye başladım :)
ilerleyen günlerde görücez bakalım gerçekten bi değişiklik olucak mı :)
Normalde göğüste kist varsa onu yok eder diye biliyorum. Ama sertlik oluşmasını anlamadım. O kahverengi noktalardan bende de var. Ama bende içmeden önce de vardı. Günde 1 kupayı geçme eğer içeceksen. Ve bence doktora git göğsün için.
10 gündür gece yatmadan 1 bardak bazen fazlası oluyor 1,5 bardak gibi içiyorum ama sızlamanın dşında bir gelişme yok ne kadar zamna sonra büyür çok üzülüyorum kızlar bilen varsa biraz moral versin umutsuzluğa kapılıp bırakmak üzereyim.
iyi ozaman bugün akşam masajada başlıyorum belki süreci hizlandırır gelişmeleri an yazacağım sende yazda takip edebilelim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?