• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
genelede oyler ıcıyo zaten herkes elossacım
evet bebek ıcın de ıdeal bende duydum bı kac kısıden ıse yarıyomus
gunluk bı bardak ya da ıkı bardak ıcmenı tavsıye edrım ama sac dokuyo daha fazlsı haberın olsun

canım teşekkkür ederim cvp verdiğin için..
fazla tüketmiyorum zaten sabah saatlerinde 1 büyük kupa yeterli oluyor

canım teşekkkür ederim cvp verdiğin için..
fazla tüketmiyorum zaten sabah saatlerinde 1 büyük kupa yeterli oluyor

aynen bende cnm oyle ıcıyorum ben gogus ıcın tabı :34:
bu arada adet gunlerınde de rahatlıkla ıcebılırsın ben bayadır ıcenlerdenım her gun ralıksız ıctım faydası cok buyuk cıdden
bı ara yıne baslıcam bırakmak ıstemıyorum

bı bılgı daha verım cnm en ıyı sonucu 6 ay sonra alırmıssın haberın olsun belkı dah ayakın bı surede alırsın ama kesın bılgı bu yonde

Sadece günde bi kupa bardağı kadar demledğiğm hayıt suyu başka bişi yapmadım
Ama açıkcası bu kadar hızlı cewap vericeni sanmıyordum
Bünyeden bünyeyede fark olabilir ama
üzüldüm senin adına cnm ya
bi kadın için
önemli konu inşaallah işe yarar tekrar başla bakalım.

cnm her bakım bende bıraz gec ıse yarıyo zaten uzulmuyorum alıstım :52::52:
en azından bı umut oluyo ben 75 kullnıyodum 80 oldum mesela bı daha bırakırmyıym hıc bu cayı gelısme gormusken :52:
ya cnm lavanta kurum var maydonoz falan cıyorum ucuncu bı cay daha ıcmek ıstemıyorum bu kur bıtsın ole baslıcam tekrardan
gelısmelerı yazarım yıne buralara :34:

Sadece günde bi kupa bardağı kadar demledğiğm hayıt suyu başka bişi yapmadım
Ama açıkcası bu kadar hızlı cewap vericeni sanmıyordum
Bünyeden bünyeyede fark olabilir ama
üzüldüm senin adına cnm ya
bi kadın için
önemli konu inşaallah işe yarar tekrar başla bakalım.

cnm her bakım bende bıraz gec ıse yarıyo zaten uzulmuyorum alıstım :52::52:
en azından bı umut oluyo ben 75 kullnıyodum 80 oldum mesela bı daha bırakırmyıym hıc bu cayı gelısme gormusken :52:
ya cnm lavanta kurum var maydonoz falan cıyorum ucuncu bı cay daha ıcmek ıstemıyorum bu kur bıtsın ole baslıcam tekrardan
gelısmelerı yazarım yıne buralara :34:

aynen bende cnm oyle ıcıyorum ben gogus ıcın tabı :34:
bu arada adet gunlerınde de rahatlıkla ıcebılırsın ben bayadır ıcenlerdenım her gun ralıksız ıctım faydası cok buyuk cıdden
bı ara yıne baslıcam bırakmak ıstemıyorum

bı bılgı daha verım cnm en ıyı sonucu 6 ay sonra alırmıssın haberın olsun belkı dah ayakın bı surede alırsın ama kesın bılgı bu yonde
sağolasın canım...inşlh hayırlı bir sonuç alırım valla büyük istekle ve inançla içiyorum..boğazım yanıyor içerken acımsı bi tat ama..
olsun napalım herşey vatan için:)))

ınan tadı cok normal gelıyo bana artık normal bı cay gıbı ben zaten sekerı hayatımda pek bulundurmam
snede alısırsın emınım herks basta bı iğğğğğğğğğ dıyo genelde
bı de sogutma cayını soguyunca da acıyo bayagı bı o zaman ıste hıc ıcemıyorum mıdem agrıyo yoksa

Son düzenleme:
ınan tadı cok normal gelıyo bana artık normal bı cay gıbı ben zaten sekerı hayatımda pek bulundurmam
snede alısırsın emınım herks basta bı iğğğğğğğğğ dıyo genelde
bı de sogutma cayını soguyunca da acıyo bayagı bı o zaman ıste hıc ıcemıyorum mıdem agrıyo yoksa

evet haklısın canım
bende sıcağa yakınken içiyorum daha iyi diye:)))

benim göğüslerim 75 i doldurmuyordu şuan 80den talıyorlar böyle içleri dolgunlaştı.vücudumdaki tüğlenmeler bile azaldı. ben 3 ay çok düzenli kullandım bıraktığında hiç geriye dönüşüm olmadı aynı kaldı.ama hala devam ediyorum.teyzene söyle sabretsin canım nenem 1 yıl kullanmış ve çocuğu olmuş.bu bitki mucizevi bişey. sormak istedikleriniz varsa burdayım

başka bir şekılde gelişim gösterıyomu acaba kilo bakımından basenlerımıde büyütmesin

Kızlar göğüs nasıl ölçülüyor bi şey dememişsiniz nerden ne şekilde ölçücez.
Siz atıyorum 70 ten 75 e çıktı falan diyorsunuz o büyüyen taraf neresi :)

Ya bende sivilce göğüs büyütme tüylenme ve adet düzensizligi için istiyorum faydası olur inşallah ya en kisa zamanda almayi düşünüyorum da sallama çayı alsam nasıl olur tadı nasıl bunun cok mu kotu acaba? Bi de antidepresan aliyorum ben ikisi bire hormonlarima ters etki yapar mi acaba

Kızlar göğüs nasıl ölçülüyor bi şey dememişsiniz nerden ne şekilde ölçücez.
Siz atıyorum 70 ten 75 e çıktı falan diyorsunuz o büyüyen taraf neresi :)

cnm once gogusunun tam altını olcuyosun
sonra gogus ucunu olcuyosun aradakı fark gogsunun buyuyup buyumedıgını sana soyluyo zaten
benım gogus altım 75 ucu 84 cm aradakı fark 9 mesela bu sekılde

Ya bende sivilce göğüs büyütme tüylenme ve adet düzensizligi için istiyorum faydası olur inşallah ya en kisa zamanda almayi düşünüyorum da sallama çayı alsam nasıl olur tadı nasıl bunun cok mu kotu acaba? Bi de antidepresan aliyorum ben ikisi bire hormonlarima ters etki yapar mi acaba

salama cay ben kımseye onermem acıkcası hem dah acı oluyo hem de guvenılırmı acaba bılemıyorum hem daha ucuz hayıt tohumu alıver 2.5 tl bı paketı bı tatlı kasıgı koycan zaten

Ne kadar zaman kullanıcaz peki fazlası zararlı olmasın sonra :S

cnm asagı taraflarda yazmıstım ben her zaman kulln ama herseuın fazlası zararlı oldugu ıcın bı ıkıbardagı asmamk kaydıyla adet donemlerınde de kullnabılırsın
ama buyuk kupa bardakta ıcıtıgım ıcın ben sadece bı bardak ıcıyorum
sac dokuyomus fazlası cunku

Tamam canım cok sagol cevap verdigin icin :) Kas yapayım derken göz cıkarmayım sonra

salama cay ben kımseye onermem acıkcası hem dah acı oluyo hem de guvenılırmı acaba bılemıyorum hem daha ucuz hayıt tohumu alıver 2.5 tl bı paketı bı tatlı kasıgı koycan zaten

Haklısın canım ya hem ben de bi zararı olacağına inanmiyorum her gun bardak bardak içtiğimiz siyah çay kahve kola fantayi bile o kadar zararına rağmen içiyoruz bu en fazla ne yapabilir ki katkisiz Rabbimin yarattığı ot

sonra gogus ucunu olcuyosun aradakı fark gogsunun buyuyup buyumedıgını sana soyluyo zaten

ben nasıl yapılacağını hala anlamadım ya nasıl ölçücez göğüs ucunu ölçüyosun derken nasıl yani? altını nerden nereye kadar uff ya biraz daha detaylı yazabilir misin mervemervemerve :16::17:

Teşekkür ederim canım ölçtüm şimdi.
altı 75 çıktı uc kısmıda 88 çıktı.
Bu arada daha söylemek için çok erken ama dolgunluk hissediyorum göğüslerimde yani öncekilerden daha farklı geliyor.Psikolojik desem kendimi inandırarak içmiyorum yani böyle bişi duydum içeyim bakayım belki benimkilerde büyür diyerek içmeye başladım :)
ilerleyen günlerde görücez bakalım gerçekten bi değişiklik olucak mı :)

Kalçaları büyütmesin ya benimkiler yeterince büyük geliyor bana küçültmeye çalışıyorum bu hayıt dişileştiriyim derken beni daha çok şişirmesinn :18::27:

Back