Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende hastalandım işte tedaviden sonra bende hayıta aslanpençesi ve adaçayına başladım.bu ay bakalım artık kendiliğinden deneriz eşimle.tüp bebek tedavisinden sonra 3 ay içinde kendiliğinden olma şansı da var diyorlar.kendimiz deneriz.inşşşş doğal olur.k8 başladım bal tarçın çörekotu yiyorum.adetimin 6 .günü bugün işte.arısütü bal polen yiyorum.ruşeym yiyorum.soya lesitin kullandıklarım.folbiol başladım balık yağına başladım birde.inşşş işe yarar bunlar
sen aslan pençesini niye bıraktın.neye göre bırakıyorsun canım.sen bilgilisin.biraz yazabilirmisin.adetin kaçıncı gününe kadar hayıt adaçayı içmek lazım.kaçıncı gününde aslanpençesi eklemek lazım.bunları bana yazarmısın.sen bunların dışında başka bişey kullanıyonmu canım
canım ben senden çok ümitliyim.inşşş 2011 de sende bebeğine kavuşursun.çünkü fsh ını düşürebiliyorsun ne güzel.benim hiç 20 lere düşmedi inşşş.düşer.sen hayıtı hiç bırakmıyorsun ve adaçayını değilmi canım.sürekli içiyon adetin başında da sonunda da değilmi.hani adaçayı için diyorlar hamileysen düşüğe sebep oluyor 14 günden sonra içilmemesi gerek diye. sen nasıl yapıyorsun bu çayları.bana açık açık yazabilir misin canım ne olur.
çok öptüm sağol arkadaşım
canım bende hastalandım işte tedaviden sonra bende hayıta aslanpençesi ve adaçayına başladım.bu ay bakalım artık kendiliğinden deneriz eşimle.tüp bebek tedavisinden sonra 3 ay içinde kendiliğinden olma şansı da var diyorlar.kendimiz deneriz.inşşşş doğal olur.k8 başladım bal tarçın çörekotu yiyorum.adetimin 6 .günü bugün işte.arısütü bal polen yiyorum.ruşeym yiyorum.soya lesitin kullandıklarım.folbiol başladım balık yağına başladım birde.inşşş işe yarar bunlar
sen aslan pençesini niye bıraktın.neye göre bırakıyorsun canım.sen bilgilisin.biraz yazabilirmisin.adetin kaçıncı gününe kadar hayıt adaçayı içmek lazım.kaçıncı gününde aslanpençesi eklemek lazım.bunları bana yazarmısın.sen bunların dışında başka bişey kullanıyonmu canım
canım ben senden çok ümitliyim.inşşş 2011 de sende bebeğine kavuşursun.çünkü fsh ını düşürebiliyorsun ne güzel.benim hiç 20 lere düşmedi inşşş.düşer.sen hayıtı hiç bırakmıyorsun ve adaçayını değilmi canım.sürekli içiyon adetin başında da sonunda da değilmi.hani adaçayı için diyorlar hamileysen düşüğe sebep oluyor 14 günden sonra içilmemesi gerek diye. sen nasıl yapıyorsun bu çayları.bana açık açık yazabilir misin canım ne olur.
çok öptüm sağol arkadaşım
evet bebişçim denedim.ilk defa o aşamaya kadar geldim. mok şükür.allahım sayesinde.inşşş doğal olacak diye inanıyorum ben.
doğum moduna bile girdim.hastanenin doğum fiyatlarını bile sordum. :)))))
ALINTI:
bu arada bir kaç önerim var
1. rahim filmi çektirin hidrosalfinks (sıvı birikimi)varsa kanalı kesinlikle aldırın
2. kızamıkçık testi mutlaka yaptırın .geçirmediyseniz aşı olun. ben bunu bilmiyordum hamileliğimin 7.haftasında kan testinde yakın bir zamanda kızamıkçık geçirdiğim söylendi.buna göre çocuk 100de 95 özürlü olacaktı. sonra rubella avidide testi yaptırdık.çok şükür doktor büyük bir ihtimal hamilelikten önce geçirmişsin dedi.bu çok önemli zarzor hamile kalıyorsun ve hamileyken kızamıkçık geçirirsen çocuk özürlü oluyor
3. kan pıhtılaşması var mı mutlaka baktırın.bu testi birkaç kez düşük yapanlardan istiyorlar.alahtan benim doktorum hiç hamile kamadığım halde yaptırdı.bende kan pıhtılaşması çıktı .şimdi hamilelik boyunca göbekten iğne yapacam.bunu farketmesek büyük bir ihtimal düşük yapacaktım
4. sabah aç karna 1 çay kaşığı hakiki bal yiyin ben yumurta gelişimine iyi geldiğine inanıyorum
5. bütün bunları yaptıktan sonra ben bir kez adetin 14.günü göbeğiimi kaldırttım ve o gün ilişki .bunun faydası oldumu bilmyorum ama onun üzerine adet olmadım .hamile kaldım
benden bu kadar
rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı bebeler versin
çocuk için doktara gittin miSelam herkese.Bende adet görmeye başladığımdan beri adet düzensizliği var.18 yaşındayken doktorum Diane35 vermişti,2 hafta kullandım ilaca karşı alerjim olduğu anlaşıldı ve bıraktım.O zamandan beri hiçbir doktor bana adet düzenleyici ilaç vermiyor.(Doktorum östrojene karşı alerjim olabileceğini söyledi) Bebeğim olmasını istiyorum artık,ama bu durumda çok zor Hayıt tohumunu önerir misiniz acaba? Civanperçemi ve hayıt tohumunu kullansam fayda görür müyüm? Bu konuda tecrübeli olanların yorumu çok önemli benim için.Allah herkesin yardımcısı olsun
elbet bir çözümü vardırÇocuğu birkaç aydır düşünüyoruz.Sömestr tatilinde Ankaradaki doktoruma gideceğim.Ama yine ilaç vermeyecek,ilaç kullandığımda karaciğer değerlerim yükseliyor.Nasıl bir tedavi uygulayacak o konuda da hiçbir fikrim yok :26:
elbet bir çözümü vardır
ALLAH gönlüne göre versin
Selam herkese.Bende adet görmeye başladığımdan beri adet düzensizliği var.18 yaşındayken doktorum Diane35 vermişti,2 hafta kullandım ilaca karşı alerjim olduğu anlaşıldı ve bıraktım.O zamandan beri hiçbir doktor bana adet düzenleyici ilaç vermiyor.(Doktorum östrojene karşı alerjim olabileceğini söyledi) Bebeğim olmasını istiyorum artık,ama bu durumda çok zor Hayıt tohumunu önerir misiniz acaba? Civanperçemi ve hayıt tohumunu kullansam fayda görür müyüm? Bu konuda tecrübeli olanların yorumu çok önemli benim için.Allah herkesin yardımcısı olsun
selam canım hormonların düzene girmesi ve adet görmen için hayıt tohumu aslan pençesi adaçayı nı bir arada içebilirsin günde 2 defa eğer içmek istersen tarifini veririm canım şu anda kaç yaşındasın canım?bu bitkilerin faydasını görceksin
Vallahi şu an ne olsa uygularım, adet görememekten 3 aydır çok gerildim. Tarifini sabırsızlıkla bekliyorum Şuan 27 yaşındayım.Teşekkürler şimdiden...
benim bir sorum olucak ben adet oluyorum ancak son aylarda adetim altı yedi günden 10güne çıktı az az geliyor ama temizde olamıyorum muayne oldum ama problem yok doktor doğum kontrol hapı kullan dedi üç ay hormonların düzene girer ben kullanmak istemiyorum yan etkilerinden dolayı acaba hayıt tohumu kullansam düzene girermi