Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

autidor 82 canım sana katılmıyorum.herkesin sorunu seninle aynı değil.ben içimde kist oldup olmadığını bilemem.ben en ufak bir aksaklıkta doktora gidilmesi taraftarıyım.her sorunu erken öğrenmek avantajlı bence.

keşke bizim sorunumuzda senin gibi kilo alıp vermekten ve sadece stresten olsaydı şimdiye kadar burdaki bütün arkadaşlar düzelmiş olurdu.çünkü hepimiz elimizden geleni yapıyoruzki sebep bu değil bizde maalesef umarım anlatabilmişimdir canım

sevicim canım benim bizim embriyo maalesef gelişmedi.doktorun söylediğine göre döllenme olmuş ama bölünme gerçekleşmemiş.kısmet değilmiş demek.napalım artık.

bu aşamaya gelmekte benim için bir gelişme oldu. o kadar üzülmedim ben.eşim üzüldü biraz. o iyice umutlanmıştı.

allahtan gelene bişey diyemeyiz.inşşş. vakti gelince rabbim isteyen herkese verir.demekki zamanı gelmemiş daha.

sen neler yapıyorsun canım nasıl gidiyor.doktora gittinmi.gelişme varmı sende canım
ben biraz kürleri bıraktım.vucudu dinlendiriyorum regl olunca inşşş yine başlamayı düşünüyorum.

canım benim kısmet değilmiş ondanda bir hayır vardır ne diyelim hayırlısı vakti zamanı gelmemiş demek yaramaz daha beklicek herhalde olsun bu sefer olmazsa bi dahakine olur değilmi canım benim rabbim bilir herşeyi ben doktora gitmiyorum canım biliyorsun durumu tüp bebek yaptıramam eğer mucize olursa kendiliğinden olur hayırlısı ne diyeyim canım rabbim bilir herşeyi o verirse olur vermezse olmaz tabikide k.i.b canım arkadaşım dualarımıza devam :KK16::KK16:

autidor 82 canım sana katılmıyorum.herkesin sorunu seninle aynı değil.ben içimde kist oldup olmadığını bilemem.ben en ufak bir aksaklıkta doktora gidilmesi taraftarıyım.her sorunu erken öğrenmek avantajlı bence.

keşke bizim sorunumuzda senin gibi kilo alıp vermekten ve sadece stresten olsaydı şimdiye kadar burdaki bütün arkadaşlar düzelmiş olurdu.çünkü hepimiz elimizden geleni yapıyoruzki sebep bu değil bizde maalesef umarım anlatabilmişimdir canım

Semoşçum iyi akşamlar, işlerimin yoğunluğundan dolayı internete girmeye vaktim olmadı, şimdi anca evde fırsat bulabildim , nasılsın arkadaşım iyimisin? Yazdıklarını okudum çok sevindim, ama olmamış kısmet değilmiş arkadaşım, ama bu çok büyük bir gelişme, ben fsh değerimi bir türlü düşüremedim ve bu ay kendiliğimden adet oldum birden hiçbir ilaç kullanmadan, çok sevindim ve hemen fsh değerime baktırdım ama yüksek çıktı 78 , sonra doktora gitmeye karar verdim, istanbulda bir doktora gittim , beni muayene etti ve rahiminin iyi olduğunu söyledi, bir tane yumurta oluşmuş oda çatlayıp adet olmuşşun dedi, fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi, bana 3 aylık bir tevadi uyluyacağını söyledi, 3 tane ilaç verdi, bunları durmadan üç ay boyuncu hiç bırakmadan içmemi söyledi , 3 ay sonunda adet olunca ikinci günü fsh değerini ölçtür ve eğer değerin 20 'ye düşmüşse gel yumurtana bakalım, yumurtan varsa alırız ve hemen tüp bebek uygulaması yaparız dedi. Bilmiyorum arkadaşım artık nasip kısmet bana doktor biraz ümit verdi, inşallah olur şuan tek ümidim bu,eğer 20'ye düşmezze bir üç ay daha bu tedaviye devam et tekrar üç sonunda test yaptır dedi, yarın ilaçlarımı içmeye başlayacam, allah hepimizin yardımcısı olsun, ben şuan kürleri bıraktım yapmıyorum , bu tevadiyi uygulayacam bakalım ne olacak , k.i.b. görüşmek üzere arkadaşm.

:KK19:
canım benim kısmet değilmiş ondanda bir hayır vardır ne diyelim hayırlısı vakti zamanı gelmemiş demek yaramaz daha beklicek herhalde olsun bu sefer olmazsa bi dahakine olur değilmi canım benim rabbim bilir herşeyi ben doktora gitmiyorum canım biliyorsun durumu tüp bebek yaptıramam eğer mucize olursa kendiliğinden olur hayırlısı ne diyeyim canım rabbim bilir herşeyi o verirse olur vermezse olmaz tabikide k.i.b canım arkadaşım dualarımıza devam :KK16::KK16:

Sevicim iyi akşamlar,işlerimin yoğunluğundan dolayı internete girmeye vaktim olmadı, şimdi anca evde fırsat bulabildim , nasılsın arkadaşım iyimisin? ben fsh değerimi bir türlü düşüremedim ve bu ay kendiliğimden adet oldum birden hiçbir ilaç kullanmadan, çok sevindim ve hemen fsh değerime baktırdım ama yüksek çıktı 78 , sonra doktora gitmeye karar verdim, istanbulda bir doktora gittim , beni muayene etti ve rahiminin iyi olduğunu söyledi, bir tane yumurta oluşmuş oda çatlayıp adet olmuşşun dedi, fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi, bana 3 aylık bir tevadi uyluyacağını söyledi, 3 tane ilaç verdi, bunları durmadan üç ay boyuncu hiç bırakmadan içmemi söyledi , 3 ay sonunda adet olunca ikinci günü fsh değerini ölçtür ve eğer değerin 20 'ye düşmüşse gel yumurtana bakalım, yumurtan varsa alırız ve hemen tüp bebek uygulaması yaparız dedi. Bilmiyorum arkadaşım artık nasip kısmet bana doktor biraz ümit verdi, inşallah olur şuan tek ümidim bu,eğer 20'ye düşmezze bir üç ay daha bu tedaviye devam et tekrar üç sonunda test yaptır dedi, yarın ilaçlarımı içmeye başlayacam, allah hepimizin yardımcısı olsun, ben şuan kürleri bıraktım yapmıyorum , bu tevadiyi uygulayacam bakalım ne olacak , k.i.b. görüşmek üzere arkadaşm.

Sevicim iyi akşamlar,işlerimin yoğunluğundan dolayı internete girmeye vaktim olmadı, şimdi anca evde fırsat bulabildim , nasılsın arkadaşım iyimisin? ben fsh değerimi bir türlü düşüremedim ve bu ay kendiliğimden adet oldum birden hiçbir ilaç kullanmadan, çok sevindim ve hemen fsh değerime baktırdım ama yüksek çıktı 78 , sonra doktora gitmeye karar verdim, istanbulda bir doktora gittim , beni muayene etti ve rahiminin iyi olduğunu söyledi, bir tane yumurta oluşmuş oda çatlayıp adet olmuşşun dedi, fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi, bana 3 aylık bir tevadi uyluyacağını söyledi, 3 tane ilaç verdi, bunları durmadan üç ay boyuncu hiç bırakmadan içmemi söyledi , 3 ay sonunda adet olunca ikinci günü fsh değerini ölçtür ve eğer değerin 20 'ye düşmüşse gel yumurtana bakalım, yumurtan varsa alırız ve hemen tüp bebek uygulaması yaparız dedi. Bilmiyorum arkadaşım artık nasip kısmet bana doktor biraz ümit verdi, inşallah olur şuan tek ümidim bu,eğer 20'ye düşmezze bir üç ay daha bu tedaviye devam et tekrar üç sonunda test yaptır dedi, yarın ilaçlarımı içmeye başlayacam, allah hepimizin yardımcısı olsun, ben şuan kürleri bıraktım yapmıyorum , bu tevadiyi uygulayacam bakalım ne olacak , k.i.b. görüşmek üzere arkadaşm.

selam canım hoşgeldin nasılsın seni çok merak etmiştim olsun arkadaşım üzülme tedavin güzel geçer sen canını sıkma ben dua ediyorum hepimze birgün olacak arkadaşım kürleri yapıyormusun sen?ama adetin kendiliğinden olmuş buda iyi bir gelişme fsh ın yüksek olduğuna bakma sen yumurtan olsun dr lara bakarsın bizim çocuğumuz olmaz çok biliyorlar hayat mucizelerle dolu arkadaşım neden olmasın kendine iyi bak herşey güzel olacak ben buna inanıyorum bize 2011 uğurlu gelecek canım :KK16:

bebişçim hangi doktora gittin canım ve hangi ilaçları verdi sana yazabilir misin canım.inşşş. güzel gelişmeler olacak sende de bebişçim ben inanıyorum.çok dua ediyoruz.ve allah dualarımızı kabul edecek.

bebişçim hangi doktora gittin canım ve hangi ilaçları verdi sana yazabilir misin canım.inşşş. güzel gelişmeler olacak sende de bebişçim ben inanıyorum.çok dua ediyoruz.ve allah dualarımızı kabul edecek.

selam semoşcum yeni yılınız kutlu olsun bu yılın sana önce sağlık sonrada hayırlıysa bir çocuk nasip etmesi dileklerimle arkadaşım bu inşallah sana şans getirir..

selam bebişcim yeni yılın kutlu olsun canım bu yılın sana önce sağlık ve mutluluk getirmesi sonrada hayırlıysa bebeğinizin olması dileklerimle canım arkadaşım ...

Sevicim allah razı olsun canım.inşşş rabbim yeni yılda sana da sağlık huzur mutluluk ve evin neşe kaynağı bir bebiş verir.ve 2011 de istediğin tüm arzularının gerçekleşmesini diliyorum canım benim tez vakitte hemde

bebişçim sanada 2011 yılı bol boş şans getirsin canım.sağlıklı huzur dolu bir yıl diliyorum sana.inşşş yeni yılda bebeğini rabbim sana da nasip eder canım.ben inanıyorum olacak.çünkü kadını mevlam güçlü yaratmış.heleki kadın rahmi mucizelerle dolu.her an şey olabilir.yeterki rabbim ol desin.

Ve dualarımızla çabalarımızla inşşş bebişlerimizde gelecek.sizleri seviyorum canlarım .ikinizide çok öpüyorum

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende de pko var malesef bir kızım var 14 aylık aşılamayla olmuştu...ben adetlerimi düzenlemek için hayıt otu aldım ilaç içtim 2 gün içerisinde adet olurum herhalde ne zaman başlıyayım ve noluuurrr bana nasıl yapıldığını yazım aktar 1tatlı kaşığı b1 bardak su dedi ama beraber mi kaynatcam yoksa kaynar suyamı atcam anlamadım

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende de pko var malesef bir kızım var 14 aylık aşılamayla olmuştu...ben adetlerimi düzenlemek için hayıt otu aldım ilaç içtim 2 gün içerisinde adet olurum herhalde ne zaman başlıyayım ve noluuurrr bana nasıl yapıldığını yazım aktar 1tatlı kaşığı b1 bardak su dedi ama beraber mi kaynatcam yoksa kaynar suyamı atcam anlamadım

selam canım aramıza hoşgeldin hayıt tohumunu kaynatmayacaksın kaynamış suyun içine koyacaksın 1 su bardağı klorsuz suyu kaynatacaksın içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu koyup ağzı kapalı 5 dk demlensin diye bekleyeceksin sonrada süzüp içeceksin aç karnına günde 2 defa içebilirsin düzenli kullanırsan 6 ayda düzene girer adetin yalnız fsh ıda düşürür adet düzensizliği için aslan pençesi içebilirsin yada soğan suyu içebilirsin.

canım çok teşekkür ederim ben soğan suyunu içmiştim geçenyıl ama malesef işe yaramamıştı sadece 7kilo verdirmişti ama o bile ii gelmişti valla hehe:)

Semoşçum yeni yılın kutlu olsun , yeni yıl sana huzur,sağlık ve bebiş getirsin öptm seni

selam canım aramıza hoşgeldin hayıt tohumunu kaynatmayacaksın kaynamış suyun içine koyacaksın 1 su bardağı klorsuz suyu kaynatacaksın içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu koyup ağzı kapalı 5 dk demlensin diye bekleyeceksin sonrada süzüp içeceksin aç karnına günde 2 defa içebilirsin düzenli kullanırsan 6 ayda düzene girer adetin yalnız fsh ıda düşürür adet düzensizliği için aslan pençesi içebilirsin yada soğan suyu içebilirsin.

Sevicim yeni yılın kutlu olsun , yeni yıl sana huzur,sağlık ve bebiş getirsin öptm seni

Sevicim yeni yılın kutlu olsun , yeni yıl sana huzur,sağlık ve bebiş getirsin öptm seni

sağol canım arkadaşım seninde yeni yılın kutlu olsun seninde gönlünün muradı olan bebeğine kavuşursun 2011 de önce sağlık tabikide canım ne var ne yok varmı bir gelişme ne zmaandır girmiyorsun nete k.i.b. öptüm canım..:KK16:

Sevicim nasılsın canım.neler yapıyon.gittinmi doktora.gelişme varmı.hayıt aslanpençesi adaçayına devam ediyor musun canım. Merak ettim.

Sevicim nasılsın canım.neler yapıyon.gittinmi doktora.gelişme varmı.hayıt aslanpençesi adaçayına devam ediyor musun canım. Merak ettim.

iyiyim canım gitmedim dr a hayıta devam ediyorum aslan pençesine ara verdim ama hayıt ve adaççayına devam 3 ay daha içeceğim sonra yine baktıracağım fsh ıma hayırlısı artık sen neler yapıyorsun varmı bir gelişme bu yıl inşallah bebeğine kavuşursun canım arkadaşım :KK16:

canım bende hastalandım işte tedaviden sonra bende hayıta aslanpençesi ve adaçayına başladım.bu ay bakalım artık kendiliğinden deneriz eşimle.tüp bebek tedavisinden sonra 3 ay içinde kendiliğinden olma şansı da var diyorlar.kendimiz deneriz.inşşşş doğal olur.k8 başladım bal tarçın çörekotu yiyorum.adetimin 6 .günü bugün işte.arısütü bal polen yiyorum.ruşeym yiyorum.soya lesitin kullandıklarım.folbiol başladım balık yağına başladım birde.inşşş işe yarar bunlar

sen aslan pençesini niye bıraktın.neye göre bırakıyorsun canım.sen bilgilisin.biraz yazabilirmisin.adetin kaçıncı gününe kadar hayıt adaçayı içmek lazım.kaçıncı gününde aslanpençesi eklemek lazım.bunları bana yazarmısın.sen bunların dışında başka bişey kullanıyonmu canım

canım ben senden çok ümitliyim.inşşş 2011 de sende bebeğine kavuşursun.çünkü fsh ını düşürebiliyorsun ne güzel.benim hiç 20 lere düşmedi inşşş.düşer.sen hayıtı hiç bırakmıyorsun ve adaçayını değilmi canım.sürekli içiyon adetin başında da sonunda da değilmi.hani adaçayı için diyorlar hamileysen düşüğe sebep oluyor 14 günden sonra içilmemesi gerek diye. sen nasıl yapıyorsun bu çayları.bana açık açık yazabilir misin canım ne olur.

çok öptüm sağol arkadaşım

arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun... bende 2 yıldır spiral var ve 3 ay öncesine kadar 7 gün normal adet olurdum 3 aydır yine 7 gün oluyo ama kahverengi akıntı damla damla çok çok az oluyorum... civanperçemi içiyorum dünden beri ama artırmadı... doktora gittim primolut-N isminde bi ilaç verdi 10 gün sonra kullanmaya başlayacağım.. hayıt tohumu adet miktarını artırıyor mu yardımcı olur musunuz???

X