22merve 22 canım hayıt ve adaçayı karıştırp iç canım. gelir adetin hergün yap.soğan kürünüde yapabilirsin canım.saraçoğlunun sitesine bak tarifine ona göre yap soğanı bence.ama önce bir test yap canım hamile olmayasın.belki hamilesindir canım:) inşşş. öyledr bebek istiyorsan tabii.
sevicim allah razı olsun canım bende hep dua ediyorum senin için bebişçim için.inşşş. rabbim tez zamanda bebeişlerimizide kucağımıza almayı nasip eder.tamam canım doktordan gelince haber veririm gelişmeleri.senin küre başladım canım bende inşşş. işe yarar.hep içicem artık onu.hayıt adaçayı aslanpençesi yeşilçay.
incirde yiyorum sürekli
inşşş. seninde dediğin gibi rabbim sabrımızın mükafatını verecek canım.bu sınavı bizde başarıyla geçicez canım.
ondan sonra burdan bebişlerimizin yaramazlıklarını konuşuruz. :)
inşşş. o günleride rabbim tez zamanda gösterir bize
Sevicim canım evet güzel geçti doktorda kontrolum canım.rabbim dualarımızı kabul etti.duaların için çok sağl.6.6 mm olmuş rahim kalınlığı yumurtada büyümüş.yine iğne verdi. Yarın tekrar sabah kontrole gidicem.çatlmasın diye de iğne vuruluyorum.inşşş. Vakti gelmiştir canım.
Evet bende isterdim senle bebişçimle tanışmayı sizi çok seviyorum canım.herşey rabbim ol demesiyle alakalı.hormonlar hep bahane bence vkti gelmediyse hormonlar bahane.yok sa vakti geldiyse hormonlar 100 bile olsa oluyor bence.bebnim fsh 28 e düşümüştü 2 sene önce o zaman folikül büyümedi.şimdi 45 lerde ama büyüdü.çok karışık bu işler.allah isterse herşey oluyor.her zaman umut var bu onu gösteriyor.sakın üzülme canım.ben inanıyorum rabbim verecek hepimize teker teker.yeterki dularımızı eksi etmeyelim
allah razı olsun sevicim kontrollerdeyim bu aralar hep yarında çağırdı.perşembe veya cuma alacaklar galiba yumurtayı.aldıktan 3 gün sonrada inşşşş. rabbim kısmet ederse transfer edilecek inşşş. rahimde 8 mm olmuş.
vakti geldi diye düşünmek istiyorum canım.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşşşş.
seninde olmasını çok istiyorum sende çok hakediyorsun bitanem.
bebeişçim evet nerelerde özledik onu.inşşş. birgün tanışmakta kısmet olur canlarım benim.duanızı eksik etmeyin çok heyecalıyım gerçekten.size umut oluyorsam daha da mutluyum
ama şunu anladımki sevicim fsh herşey bahane
benim 2009 ocakta 28 lere fsh düşümüştü o zaman folükül büyümedi ilaca rağmen.şimdi fsh 46 larda ve büyüdü folükül maşallah allahımın izniyle.inşşş. devamıda gelirde hamile kalırım.
yani allah ol deyince bak herşey oluyor hormonlar bahane bence.sizde sakın ümitsiz olmayın bebişçimde olmasın bol bol dua edelim canım
özellikle şunu sürekli okuyun innema emruhu iza erade şey en ey yekule lehu kün feyekün ccanım. yanı o ol derse olur herşey yasin süresinin sondan bir önceki ayeti.bunu hep okuyn canım
Sevicim canım evet güzel geçti doktorda kontrolum canım.rabbim dualarımızı kabul etti.duaların için çok sağl.6.6 mm olmuş rahim kalınlığı yumurtada büyümüş.yine iğne verdi. Yarın tekrar sabah kontrole gidicem.çatlmasın diye de iğne vuruluyorum.inşşş. Vakti gelmiştir canım.
Evet bende isterdim senle bebişçimle tanışmayı sizi çok seviyorum canım.herşey rabbim ol demesiyle alakalı.hormonlar hep bahane bence vkti gelmediyse hormonlar bahane.yok sa vakti geldiyse hormonlar 100 bile olsa oluyor bence.bebnim fsh 28 e düşümüştü 2 sene önce o zaman folikül büyümedi.şimdi 45 lerde ama büyüdü.çok karışık bu işler.allah isterse herşey oluyor.her zaman umut var bu onu gösteriyor.sakın üzülme canım.ben inanıyorum rabbim verecek hepimize teker teker.yeterki dularımızı eksi etmeyelim
deniz06 canım femera diye bir hap verdi önce doktor 5 gün kullandım folikül büyüyünce o hapla sonra iğne verdi merional kullandım bende 150 ünite canım.çok sağol canım duaların için allah razı olsun.yarın alacaklar yumoşu inşşş. kaliteli çıkar.kısmet artık
canım çok sevindm namazlarda hepinize dua ediyorum inşllh hayırlı bi şekilde tranferin olur .. iğne mi kullandın folikül nasıl gelişti kendiliğinden mi fsh yüksek ya...ben bi ara menagon 150mg kullandım. gelişmedi.bize umut olursun inşllh hayırlı haberini bekliyoruz.bende dhea 25mg kullanıyorum bu ay sonunda bakalım fsh düşerse dk gitcem dhea 3 ay kullancam 2 ay bitti inşllh faydası olur..sevicim sende kendine iyi bak. semoş sende yumoşuna.:))
deniz06 canım femera diye bir hap verdi önce doktor 5 gün kullandım folikül büyüyünce o hapla sonra iğne verdi merional kullandım bende 150 ünite canım.çok sağol canım duaların için allah razı olsun.yarın alacaklar yumoşu inşşş. kaliteli çıkar.kısmet artık
sevicim yumurta alındı canım.doktorum olgun çıktı dedi.inşşş döllenir rabbim herkese yardımcı olsun.denizcim doktorum enver kurt kadiköy şifaya gidiyorum canım
Allah razı olsun sevicim duların için.rabbim tüm dileklerini tez zamanda versin canım.sizin dualarınız sayesinde ben bu aşamalara kadar geldim zaten.bende hep dua ediyorum sizin için.evet çok heyecanlıyım canım.anlatamam.bugün işe geldim sonra yolda sevinçten ağladım.allah ne kadar büyük.ben bu aşamalara kadar geleceğimi tahmin bile edemezdim.tüp bebek tedavisinde olanlara özenerek bakardım.onları hamile gibi görürdüm.bana ilaç bile verilmiyordu çünkü.umutsuz vakaydım doktorların gözünde canım.inşşş sonuda güzel olurda umut olurum sizlere.
sevicim canım benim bizim embriyo maalesef gelişmedi.doktorun söylediğine göre döllenme olmuş ama bölünme gerçekleşmemiş.kısmet değilmiş demek.napalım artık.
bu aşamaya gelmekte benim için bir gelişme oldu. o kadar üzülmedim ben.eşim üzüldü biraz. o iyice umutlanmıştı.
allahtan gelene bişey diyemeyiz.inşşş. vakti gelince rabbim isteyen herkese verir.demekki zamanı gelmemiş daha.
sen neler yapıyorsun canım nasıl gidiyor.doktora gittinmi.gelişme varmı sende canım
ben biraz kürleri bıraktım.vucudu dinlendiriyorum regl olunca inşşş yine başlamayı düşünüyorum.