Bende arısütü bal polen yiyorum sabah akşam aç karna.hayıt ekstratı hapı içiyorum sabah yemeğinden sonra.buğday özü yiyorum sabah akşam yemeklerden önce ve bir arkadaş demişti soya lesitin yiyorum yine sabah akşam yemeklerden önce.k8 şurup içiyorum sabah akşam yine yemeklerden önce
maranki kürünü yapmıştım yaklaşık 2 -3 ay sonra bıraktım.senin bu çayı yapayım.birde işyerinde sallama adaçayı içiyorum işte.peki senin yazın fsh 70 iken sen bu kürü yapmıyormuydun hayıt adçayı yeşil çay aslanpençesi yapmıyormuydun.aslanpençesi testerelimi alıyorsun peki canım
inşşş. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir bende inanıyorum inşşş. Olacak.gerçi ben ilaçla adet oluyorum.yinede rabbim emeklerimizi görüyor bebeklerimizi bize verir değilmi sevicim
Canım tabiiki okurum.adetim bitsin okurum.dağıtmayada çalışırım canım.haber veririm sana.kuan kurslarını ben aramıştım öyle biraz dağıttım sende bşr kaç kursu arayıp rica et canım.ben arkadaşlarada söylerim senin için merak etme haber veririm.gittim doktora 1 folikül gördü femera ilaç verdi perşembe kontrole çağırdı büyrse iğne verecekmiş galiba.dua et benim için canım.
sevicim canım çok sağol duaların için.rabbim okunan tüm dualrı kabul etsin.benimde fsh 46 çıkmış genelde 60 çıkıyordu.e2 28 çıkmış.inşşş. daha iner .evet canım internetten kız kuran kuesları yazdım
çıktılar ordan 10 taneye belki dağıtmışımdır.ben çalıştığım için gidip kuran kursuyla bilhassa görüşemedim.telefonda arayarak rica ettim.sende istersen ara kuran kurslarını.netten bul canım.bende dağıtmaya çalışırım senin için haber veririm canım sana.rabbim kabul etsin inşşş.niyet ettin allah bitirmeyide nasip edecektir canım.bende diyordum nasıl bitiricem 500 yasini rabbim yardım etti bitirdim.sanada nasip etsin inşşşş. canım
allah razı olsun canım benim.rabbim herkesin duasını kabul etsin inşşş.hayırlısını versin hepimiz için.evlet hasretiyle yanıp tutuşanların kucaklarını tez vakitte hayırlı evlatlarla doldursun inşşşş.
allah razı olsun canım benim.rabbim herkesin duasını kabul etsin inşşş.hayırlısını versin hepimiz için.evlet hasretiyle yanıp tutuşanların kucaklarını tez vakitte hayırlı evlatlarla doldursun inşşşş.
inş. rüyan hayırlısıyla çıkar canım.yarın allah kısmet ederse gidecem bakalım ne diyecek doktor.bu sabah 1 yasinini ben okudum.ayrıca kenzül arş okudum snein için bebeişçim için canım özel olarak. rabbim kabul etsin inşşş.
kızlar bi şey diycem benim göbeğimde falan tüylenme var doktora gtiim ultrosn çekti ,yumurtalılarımın üzerinde ufak ufak yumurtlara oluşmöu ve bu yumurtalar çatlıyomuş ondan tüylenme yapıyomuş bende ,bazılarındada bu durum adet düzensizliği yapıyomuş bende tüylenme yaptı gerçi doktorun yumurtalıkların çatlıyo demesinden hiç bi şey anlamadım bekarım o yüzden bilgi vermedi pek,hormon testi istedi ondan sonra ikisini bir değerlendirecekmiş,bende hormon testi yapmadan hayıta başlamak istiyorum benim gibi aynı durumda olanlara var mı? ve tüylenme konusunda yararı olur mu hayıtın azaltması bakımından:)
Sevicim gittim doktora dedim folükül iyi büyümüş rahimde kalınlaşmış iğne verdi c.tesi tekrar kontrole çağırdı.duaların iin allah razı olsun.inşşş. Bu tek folikül kaliteli olur.rabbim yardımcımız olsun.bal tarçın çörekotu herhalde işe yaradı bende çok şaşırdım.inşşş cumartesi iyi gelişme olur