Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.canım o kadar sıkkın ki iki aydır onar gün önce adet oluyorum.bayramda fsh baktırdım 22 hayıt içiyordum ikibuçuk aydır bir faydası olmamış.oysa ne kadar çok umutlanmıştım....göğüslerim çok şişti adetten sonra daha bir şişti..hiç böyle olanınız varmı.düşünmekten kafayı yicem yakında.çok sıkıyorum kendimi biliyorum ama engelliyemiyorum.östrojenimde düşmüş bu ay biraz.kızlar siz hayıtla başka şeylerde karıştırıp içiyorsunuz neler yapabilirim.buay birşey denemicem zaten bir dahaki adete biraz ara vercem sanki dinlenmem gerekiyor sizede böyle şeyler oluyor mu iki sene bitti ama sırtımda koca koca dağları taşıyorum sanki.....

merhaba canım canını sıkma hayıt etkisi anca 3 yada 6 ayda gösteriyor bence hayıt aslan pençesi ve adaçayını bir arda içmelisin canım hem moralinide bozma sakın bizde aynı durumu yaşıyoruz polende yemelisin sabahları aç karnına onunda çok faydası oluyor en önemliside moral canım

selam canım nasılsın inşallah dr la randevun güzel geçer bende cuma günü gideceğim dr a bakalım ne diyecek dr adetimde bugün gelmesi lazmdı ama gelmedi bakalım ne zaman tefriş edecek adetim eğer gelirse fsh a baktırayım diyorum ama çokda korkuyorum dr bana 3 yada 4 kez adet olursun artık menepoza giriyorsun demişti 3 kez oldum bakalım 4. cüsü olacakmı moralim bozuluyor ama cuma günü seda sayanda 46 yaşında bir bayan vardı vardı hamileydi 27 senedir olmuyormuş çocuğu azmedin pes etmeyin dedi kadın çok mutluydu çok sevindim vallah bir anda moralim düzeldi onu görünce ama sonrada unutuverdim yine sıkıldım aslında üzülmemek lazım önce sağlık sonra bebek olmalı ahh ahh keşke bigün bizlerde burada bebklerimizi konuşuyor olsak bunun için hergün dua ediyorum senin için bebişcim için ve herkes için canım ama umut ediyorum bizde anne olacağız bigün seninde dediğin gibi hayatta çok üzücü şeyler var bana gelişmelerden haberder edersin canım nolur benim için dua et cuma günü dr güzel şeyler söylesin adetimde gelsin amin inşallah..

Ssevicim tabii ederim canım canım dua.inşş. Güzel geçer kontrolun.rabbim evet yardımcımız olsun bakalım.inşş. Birgün burda çocuklarımızı konuşuruz

Ssevicim tabii ederim canım canım dua.inşş. Güzel geçer kontrolun.rabbim evet yardımcımız olsun bakalım.inşş. Birgün burda çocuklarımızı konuşuruz

sağol canım Allah razı olsun çok heyecanlıyım semoşcum hala adet olmadım ama bugün çok yanmam var ve akıntım çok yoğun ödüm patlıyor menepoza gircem diye inşallah girmem kendine iyi bak canım arkadaşım

canın sevicim öyle düşünme daha çok gençsin.allah isterse 50 yaşındada bebeğin olur.lütfen kendini kasma rahat ol.olacak senin canım.ben senden çok ümitliyim.sakın olumsuz düşünme.bu sözlerimi ilerde hatırlarsın bak.dua et sadece.bak ne kadar kısa sürede gelecek bebeğin.ama beni de unutma dularında bak :) öptüm canım görüşürüz

canım benim yaa sağol allah senden razı olsun sen çok rahatlatıyorsun beni moral veriyorsun bana dua etmezmiyim canımhep ediyorum zaten bugünde ettim hergün ediyorum semoşuma ve bebişimede en kısa zamanda bebekleri olsun rabbim diyorum canım benim bugün gittim dr a test yaptı tabikide gebe değilmişim pazartesi göğüs ultrasonu yapılacak bide mamografi çekilecek yaş 41 ya dr istedi smear yaptırdım bakalım sonuçlar nasıl çıkcak inşalalha bişey çıkmaz adetin gelsin fsh ına bakalım dedi 2 tane yumurtan var dedi biri 15 biri 17 mm dedi ama rahimden uzaklaşmışlar dedi canım sıkıldı bide bugün orada hep hamileler vardı bide birsürü bebekler yeni doğmuşlar hepside çok tatlılardı nasıl canım çekti anlatamam Allahım nolur bu duyguyu bizede tattır dedim dua ettim dediğin gibi bigün bizlerde anne olacağız eğer hamile kalırsam ik sana haber vereceğim semoşcum ama sende bana haber ver olurmu en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşallah canım benim seni çok öpüyorum Allah senin gönlünün muradını versin :)))

inşşş. fsh iyi çıkar sevicim.bak burda tüp bebek bölümünde yumurta rezervi az olan bölümde imoje var amh testi 0.4 çıkmış 1 sene sonra tekrar yaptırıyor ve 1 e yükseliyor bu değer.doktorlar amh için değişmez sabit diyorlardı nasılda kadının yükselmiş.yani bizim durumumuzda kesin diye bişey yok.kesin çocuk olmaz hiçbir doktor diyemez.doktor bile şaşırmış imojenin sonucunu görünce. o yüzden sevicim hep umudumuz var canım ne olur sende inan.tabiiki hamile kalırsam veririm haber sana bebeişçime canlarım benim.iyiki sizi tanımışım.bu durumumuz sayesinde birbirimizle tanıştık.belki yüzyüze değil ama olsun ben hissedebiliyorum samimiyetinizi.inşşş. bir gün burdan çocuklarımızı da konuşucaz az kaldı.çok güzel olacak herşey senin için canım. hep dualarımdasınız ikinizde.rabbim kabul etsin inşşş.

sağol canım benim güzel dileklerin için rabbim bigün bizleri güldürücek ben buna inanıyorum arkadaşım hayırlısını versin rabbim hepimize dediğin gibi drlara kalsa işimiz bitti ama insanın oralini bozmakta üstlerine yok ama ama biz pes etmicez canım oluncaya kadar uğraşacağız bizim çocuklar çok nazlılar değilmi canım öpüyorum seni hergün dua ediyorum canım cümlemiz için
çi

Bende prolaktin yüksekliği var,pko var, ikisi de adet düzensizliği yapıyor, hayıt tohumunun prolaktini düşürdüğünü duymuştum, aldım, 1 hafta kadar tohumunu sabah öğle akşam günde üçkere kaynatıp içtim, ama tadına daha fazla dayanamadığım için internette kapsülünü buldum, onu içtim bir ay kadar, prolaktin hormonum 88'den 76'ya düştü, tabi çok yüksek olduğu için istenilen hızda düşmedi. Bu nedenle ayrıca ilaca başladım,ama hayıtı da kullanmaya devam ediyorum hala.. Hayıt kullandığım dönemde çok rahat bir adet dönemi geçirdim, ilk defa ağrı kesici kullanmadım, adet miktarım çok fazla iken daha azaldı, çok rahat ettim açıkcası. Tam anlamıyla etki etmesi için en az üç ay kullanılması gerekiyormuş, ben de devam edicem hayıta.. Bir arkadaşım hayıt tohumunu kaynatıp çayını içmeye devam ediyor, o tadını seviyormuş, o da inanılmaz rahat bir adet dönemi geçirmiş..

Sevicim nasılsın iyimisin nasıl gidiyor, ben aynı bildiğin gibi ,kürleri kullanıyorum ama hiçbir gelişme yok, bekliyorum

Semoşcum nasılsın iyimisin , ben aynı bildiğin gibi bir değişiklik yok, adet de olamıyorum, cylco içerken oluyrdum onu bırakınca olamadım , karnım yine şişmeye başladı, sanki patlayacam, gerginim , sinirliyim,öyle işte arkadaşım,

Sevicim nasılsın iyimisin nasıl gidiyor, ben aynı bildiğin gibi ,kürleri kullanıyorum ama hiçbir gelişme yok, bekliyorum

selam canım iyiyim çok şükür bugün fsh a baktırdım 70 idi yazın 17 ye düşmüş mamagrofide çektirdim çok şükür temiz çıktı kistler varmış ama onlar önemli değilmiş Allahıma şükür kötü bişey yok bugün dr da önümde arkamda hamileler ve bebkler vardı ahh dedim bizde bunları görebilecekmiyiz acaba dedim ama çok şükürki fsh düşmüş yüce rabbim büyük bizleride birgün görecek ben buna inanıyorum canım morallermizi bozmayalım biz dua edelim sende üzülme adet görürsün canım adaçayı içiyorsun değilmi ?kendine iyi bak canım öpüyorum

selam canım nerelerdesin yine yok oldun ben gittim bugün dr aadetim geldi 3.günüydü bugün fshım düşmüş mamagrofimde temiz çıktı ALLahıma şükür bakalım ama hayıta devam edeceğim daha düşeseye kadar devam pes etmicez canım bigün bizlerde anne olacağız canım arkadaşlarım benim öpüyorum seni

Sevicim canım ne güzel senin adına sevindim mamografide kötü bişey çıkmamasına.fsh ne güzel düşmüş.ne yaptın valla çok merak ettim
benim hiç düşmüyor gerçi uzun süre yaptırmadım.sen neler yapıyorsun bana da yazarmısın ayrıntılı bir şekilde canım
ben de bugün regl oldum c.tesi kontrole gidicem.inşşş iyi geçer.benim için dua et canım.bende cyclo ile regl oldum.kontrolde ne dedi doktor sana fol,kül gördümü kaç tane gördü.tedaviye başla bence o zaman canım

canım ben adaçayı ve hayıt tohumu içtim hergün günde 1 defa ama 5 aydır içiyorum aradada yeşil çay karıştırıyorum içine öyle içiyorum bide polen kaşıkladım sabahları aç karnına herhalde bunlar düşürdü bende çok sevindim dr 2 tane yumrtan var dedi ama biraz rahimden uzaklaşmışlar dedi yalnız adet olmamıştım dr gördüğünde 3gün sonra adet oldum yumurtanın biri 17 biri 15 mm dedi tüp bebekle belki hamile kalırsın dedi tabikide ben tüp bebek yaptıramam biliyorsun canım maddi imkanszılık keşke olsada tedaviye başlasam artık bekliyorum bir mucize olsun kendiliğinden hamile kalayım yada bi yerlerden para gelsede tüp bebek yaptırsam diye artık yaş gidiyor 6 ay sonra 42 olcam zaman hızla geçiyor hayırlısı artık sende sakın üzülme dr sana güzel haber verecek ben senin için bebişcim için dua ediyorum canım benim hergün fetih suresini okuyorum bal tarçın çörek otunu kaşıkla sabhaları aç karnına hemen bugün başla canım ben bugün başladım geç kaldım ama olsun sen başla canım arkadaşım cumartesiye kadar yumurtaların gelişsin incir de ye arada karanfil çiğne olurmu bana haber verirsin bekliyorum güzel haberlerini canım

Son düzenleme:
sevcim canım benim ya inşşş. senin doğal olur dualarımdasın hep canım.peki adaçayı ve yeşil çayı sallama şeklindemi içtin nasıl yaptın canım yoksa tohum halindemi yaptın bana bunları açık bir şekilde yazarmısın canım.günde kaç defa içtin.ay senin adına çok sevindim sevicim.inşşş. bu ay doğal olur canım benim.seni bebeişçimi çok seviyorum.bizi bizden anlayan başka kimse yok.hep dua edicem bende sürekli hepimiz için

canım benim bende sizi çok seviyorum eşime bile bahsediyorum sizden keşke hepimiz aynı şehirde otursaydıkda görüşseydik bigün oda olur inşallah canım ben sallama çay kullanmıyorum canım onlar güzel değiler ben hepsinin tohumlarını alıyorum 1 fincan suyu kaynatıyorum şaşal olacak sonra içine 1 tutam adaçayı 1 tutam yeşil çay 1 tatlı kaşığı hayıt ve 1 tutam aslan pençesi hepsini fincana koyuyorum 5 dk bekliyorum demlensin diye sonra süzüp içiyorum yudum yudum yeşil çayı ve aslan pençesini hergün yapmıyorum 1 gün arayla yapıyorum ama adaçayı ve hayıtı hergün 1 fincan içiyorumdum sen istersen günde 2 fincan içebilirsin canım ama şuna inanıyorum her yağmurun ardından güneş doğuyormuş bigün bizede doğacak o güneş yazın çok ağladım adetim 50 gün gelmeyince menepoza girdim sandım dr da bana artık 2 yada 3 kez adet görürsün sonra görmezsin dedi moralim çok bozulmuştu ama azmettim devam ettim çok şükür gecikmeli olsada adetim geliyor rabbim bizide sınıyor acaba asimi olcaz yoksa sabırmı etcez diye ama biz sabır ediyoruz canım benim hep dua ediyorum olacak geç olcak ama yinede olacak arkadaşım sende yap benim yaptıklarımı ama polende kaşıkla sabahları aç karnına güzel haberlerini bekleyeceğim arkadaşım hatırlıyormusun bana bu şifalı otları sen tarif etmiştin senden aldım ben bu yaptıklarımı sen neler içiyorsun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…