arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.canım o kadar sıkkın ki iki aydır onar gün önce adet oluyorum.bayramda fsh baktırdım 22 hayıt içiyordum ikibuçuk aydır bir faydası olmamış.oysa ne kadar çok umutlanmıştım....göğüslerim çok şişti adetten sonra daha bir şişti..hiç böyle olanınız varmı.düşünmekten kafayı yicem yakında.çok sıkıyorum kendimi biliyorum ama engelliyemiyorum.östrojenimde düşmüş bu ay biraz.kızlar siz hayıtla başka şeylerde karıştırıp içiyorsunuz neler yapabilirim.buay birşey denemicem zaten bir dahaki adete biraz ara vercem sanki dinlenmem gerekiyor sizede böyle şeyler oluyor mu iki sene bitti ama sırtımda koca koca dağları taşıyorum sanki.....
Günaydın kızlar ben bayramda cevap yazmıştım aslında sevicim beyramınızı kutlamıştım.ama forum değiştiği için herhalde tam yapamadım bende.biraz zorlanıcaz evet ama alışıcaz senin dediğin gibi.bende bebişçim sevicim geçmiş bayramınızı tekrar kutluyorum canlarım.bende sizi çok özledim.benimde cyclo bitecek cuma günü ondan sonraki hafta inş. Doktora giderim sanırım.fsh ölçtürmücem ben.moralimi bozmaya niyetim yok.artık daha rahat olmaya çalışıcam.kendimi sıktıkça daha kötü oluyor stres yapıyorum.sizde bence stres yapmayın.hayatta başka sorunların olduğunu gördüm çevremdeki insanlardan.belki seneye hamile kalıcaz belki kalamıcaz kim bilebilir.ama kalırsak bu günlerimiz zehir olmasın.anıyla hatırlıyalım.kendimizi kasmadan güzelce sakince kürlerimizi yapalım ama stres yok kızlar.çevremdeki kişilerde sakın huzurn varsa çocuğu dert etme dediler bana.başka sorunlar oluyor bunu kendim arkadaşlarımda gördüm.inşş. Arkadaşımda sorununu aşar ve düzelir.üzülmeyin.inşş. O zaman bebişlerimizde gelecek.rabbim seven kulunu üzmez sadece sınar bir süre o kadar
Ssevicim tabii ederim canım canım dua.inşş. Güzel geçer kontrolun.rabbim evet yardımcımız olsun bakalım.inşş. Birgün burda çocuklarımızı konuşuruz
canın sevicim öyle düşünme daha çok gençsin.allah isterse 50 yaşındada bebeğin olur.lütfen kendini kasma rahat ol.olacak senin canım.ben senden çok ümitliyim.sakın olumsuz düşünme.bu sözlerimi ilerde hatırlarsın bak.dua et sadece.bak ne kadar kısa sürede gelecek bebeğin.ama beni de unutma dularında bak :) öptüm canım görüşürüz
sağol canım benim güzel dileklerin için rabbim bigün bizleri güldürücek ben buna inanıyorum arkadaşım hayırlısını versin rabbim hepimize dediğin gibi drlara kalsa işimiz bitti ama insanın oralini bozmakta üstlerine yok ama ama biz pes etmicez canım oluncaya kadar uğraşacağız bizim çocuklar çok nazlılar değilmi canım öpüyorum seni hergün dua ediyorum canım cümlemiz içininşşş. fsh iyi çıkar sevicim.bak burda tüp bebek bölümünde yumurta rezervi az olan bölümde imoje var amh testi 0.4 çıkmış 1 sene sonra tekrar yaptırıyor ve 1 e yükseliyor bu değer.doktorlar amh için değişmez sabit diyorlardı nasılda kadının yükselmiş.yani bizim durumumuzda kesin diye bişey yok.kesin çocuk olmaz hiçbir doktor diyemez.doktor bile şaşırmış imojenin sonucunu görünce. o yüzden sevicim hep umudumuz var canım ne olur sende inan.tabiiki hamile kalırsam veririm haber sana bebeişçime canlarım benim.iyiki sizi tanımışım.bu durumumuz sayesinde birbirimizle tanıştık.belki yüzyüze değil ama olsun ben hissedebiliyorum samimiyetinizi.inşşş. bir gün burdan çocuklarımızı da konuşucaz az kaldı.çok güzel olacak herşey senin için canım. hep dualarımdasınız ikinizde.rabbim kabul etsin inşşş.
sağol canım benim güzel dileklerin için rabbim bigün bizleri güldürücek ben buna inanıyorum arkadaşım hayırlısını versin rabbim hepimize dediğin gibi drlara kalsa işimiz bitti ama insanın oralini bozmakta üstlerine yok ama ama biz pes etmicez canım oluncaya kadar uğraşacağız bizim çocuklar çok nazlılar değilmi canım öpüyorum seni hergün dua ediyorum canım cümlemiz için
çi
inşşş. fsh iyi çıkar sevicim.bak burda tüp bebek bölümünde yumurta rezervi az olan bölümde imoje var amh testi 0.4 çıkmış 1 sene sonra tekrar yaptırıyor ve 1 e yükseliyor bu değer.doktorlar amh için değişmez sabit diyorlardı nasılda kadının yükselmiş.yani bizim durumumuzda kesin diye bişey yok.kesin çocuk olmaz hiçbir doktor diyemez.doktor bile şaşırmış imojenin sonucunu görünce. o yüzden sevicim hep umudumuz var canım ne olur sende inan.tabiiki hamile kalırsam veririm haber sana bebeişçime canlarım benim.iyiki sizi tanımışım.bu durumumuz sayesinde birbirimizle tanıştık.belki yüzyüze değil ama olsun ben hissedebiliyorum samimiyetinizi.inşşş. bir gün burdan çocuklarımızı da konuşucaz az kaldı.çok güzel olacak herşey senin için canım. hep dualarımdasınız ikinizde.rabbim kabul etsin inşşş.
Sevicim nasılsın iyimisin nasıl gidiyor, ben aynı bildiğin gibi ,kürleri kullanıyorum ama hiçbir gelişme yok, bekliyorum
inşşş. fsh iyi çıkar sevicim.bak burda tüp bebek bölümünde yumurta rezervi az olan bölümde imoje var amh testi 0.4 çıkmış 1 sene sonra tekrar yaptırıyor ve 1 e yükseliyor bu değer.doktorlar amh için değişmez sabit diyorlardı nasılda kadının yükselmiş.yani bizim durumumuzda kesin diye bişey yok.kesin çocuk olmaz hiçbir doktor diyemez.doktor bile şaşırmış imojenin sonucunu görünce. o yüzden sevicim hep umudumuz var canım ne olur sende inan.tabiiki hamile kalırsam veririm haber sana bebeişçime canlarım benim.iyiki sizi tanımışım.bu durumumuz sayesinde birbirimizle tanıştık.belki yüzyüze değil ama olsun ben hissedebiliyorum samimiyetinizi.inşşş. bir gün burdan çocuklarımızı da konuşucaz az kaldı.çok güzel olacak herşey senin için canım. hep dualarımdasınız ikinizde.rabbim kabul etsin inşşş.
canım ben adaçayı ve hayıt tohumu içtim hergün günde 1 defa ama 5 aydır içiyorum aradada yeşil çay karıştırıyorum içine öyle içiyorum bide polen kaşıkladım sabahları aç karnına herhalde bunlar düşürdü bende çok sevindim dr 2 tane yumrtan var dedi ama biraz rahimden uzaklaşmışlar dedi yalnız adet olmamıştım dr gördüğünde 3gün sonra adet oldum yumurtanın biri 17 biri 15 mm dedi tüp bebekle belki hamile kalırsın dedi tabikide ben tüp bebek yaptıramam biliyorsun canım maddi imkanszılık keşke olsada tedaviye başlasam artık bekliyorum bir mucize olsun kendiliğinden hamile kalayım yada bi yerlerden para gelsede tüp bebek yaptırsam diye artık yaş gidiyor 6 ay sonra 42 olcam zaman hızla geçiyor hayırlısı artık sende sakın üzülme dr sana güzel haber verecek ben senin için bebişcim için dua ediyorum canım benim hergün fetih suresini okuyorum bal tarçın çörek otunu kaşıkla sabhaları aç karnına hemen bugün başla canım ben bugün başladım geç kaldım ama olsun sen başla canım arkadaşım cumartesiye kadar yumurtaların gelişsin incir de ye arada karanfil çiğne olurmu bana haber verirsin bekliyorum güzel haberlerini canımSevicim canım ne güzel senin adına sevindim mamografide kötü bişey çıkmamasına.fsh ne güzel düşmüş.ne yaptın valla çok merak ettim
benim hiç düşmüyor gerçi uzun süre yaptırmadım.sen neler yapıyorsun bana da yazarmısın ayrıntılı bir şekilde canım
ben de bugün regl oldum c.tesi kontrole gidicem.inşşş iyi geçer.benim için dua et canım.bende cyclo ile regl oldum.kontrolde ne dedi doktor sana fol,kül gördümü kaç tane gördü.tedaviye başla bence o zaman canım
sevcim canım benim ya inşşş. senin doğal olur dualarımdasın hep canım.peki adaçayı ve yeşil çayı sallama şeklindemi içtin nasıl yaptın canım yoksa tohum halindemi yaptın bana bunları açık bir şekilde yazarmısın canım.günde kaç defa içtin.ay senin adına çok sevindim sevicim.inşşş. bu ay doğal olur canım benim.seni bebeişçimi çok seviyorum.bizi bizden anlayan başka kimse yok.hep dua edicem bende sürekli hepimiz için