Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

Bende arısütü bal polen yiyorum sabah akşam aç karna.hayıt ekstratı hapı içiyorum sabah yemeğinden sonra.buğday özü yiyorum sabah akşam yemeklerden önce ve bir arkadaş demişti soya lesitin yiyorum yine sabah akşam yemeklerden önce.k8 şurup içiyorum sabah akşam yine yemeklerden önce
maranki kürünü yapmıştım yaklaşık 2 -3 ay sonra bıraktım.senin bu çayı yapayım.birde işyerinde sallama adaçayı içiyorum işte.peki senin yazın fsh 70 iken sen bu kürü yapmıyormuydun hayıt adçayı yeşil çay aslanpençesi yapmıyormuydun.aslanpençesi testerelimi alıyorsun peki canım

inşşş. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir bende inanıyorum inşşş. Olacak.gerçi ben ilaçla adet oluyorum.yinede rabbim emeklerimizi görüyor bebeklerimizi bize verir değilmi sevicim

Bende arısütü bal polen yiyorum sabah akşam aç karna.hayıt ekstratı hapı içiyorum sabah yemeğinden sonra.buğday özü yiyorum sabah akşam yemeklerden önce ve bir arkadaş demişti soya lesitin yiyorum yine sabah akşam yemeklerden önce.k8 şurup içiyorum sabah akşam yine yemeklerden önce
maranki kürünü yapmıştım yaklaşık 2 -3 ay sonra bıraktım.senin bu çayı yapayım.birde işyerinde sallama adaçayı içiyorum işte.peki senin yazın fsh 70 iken sen bu kürü yapmıyormuydun hayıt adçayı yeşil çay aslanpençesi yapmıyormuydun.aslanpençesi testerelimi alıyorsun peki canım

inşşş. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir bende inanıyorum inşşş. Olacak.gerçi ben ilaçla adet oluyorum.yinede rabbim emeklerimizi görüyor bebeklerimizi bize verir değilmi sevicim

merhaba canım arkadaşım ben hayıtı içmiyordum baktırmadan önce fsh baktırdıktan sonra içmeye başladım baktım fsh 70 hemen başladım temmuz ayından beri içiyorum hiç bırakmadım yine devam edeceğim 2 ay sonra yine baktırcam canım benim aslan pençesi testere dişli olanı aldım bide sakın sallama çayı alma akşamları eve gelince yap adaçayını sallamalar ne denli güvenli bilmiyorum bu karışımları 6 ay düzeli içersen faydasını görürsün canım bugün dr a gidecektin noldu varmı bir gelişme çok merak ediyorum inşallah güzel haberler verirsin canım emeklerimizin karşılığını verecek rabim ben buna inanıyorum semoşcum senden bişey isteyebilirmiyim?500 tane yasin okursa herkes ne dilersen dielğin kabul olurmuş ama 500 kişi okuyacakmış 1 tanesini kendim okucam 499 taneyi başkaları okuyacak sende 1 tane okurmusun?başka okuyacak kimse varmı tanıdığın nolur şu anda 75 kişi buldum dahada arıyorum vallaha çok sevinirim canım benim okursan Allah razı olsun arkadaşım dualarım seninle

Canım tabiiki okurum.adetim bitsin okurum.dağıtmayada çalışırım canım.haber veririm sana.kuan kurslarını ben aramıştım öyle biraz dağıttım sende bşr kaç kursu arayıp rica et canım.ben arkadaşlarada söylerim senin için merak etme haber veririm.gittim doktora 1 folikül gördü femera ilaç verdi perşembe kontrole çağırdı büyrse iğne verecekmiş galiba.dua et benim için canım.

Canım tabiiki okurum.adetim bitsin okurum.dağıtmayada çalışırım canım.haber veririm sana.kuan kurslarını ben aramıştım öyle biraz dağıttım sende bşr kaç kursu arayıp rica et canım.ben arkadaşlarada söylerim senin için merak etme haber veririm.gittim doktora 1 folikül gördü femera ilaç verdi perşembe kontrole çağırdı büyrse iğne verecekmiş galiba.dua et benim için canım.

tabikide ederim canım etmezmiyim hiç benim adetim bitti sayılır senin için dua edeceğim sende bal ytarçın çörek otu karşımını ve incir yemeyi sakın unutma canım faydasını görürsün çok sevindim dr folikül görmesine inanki k.k açtım senin ismini gördüm Alahım inşallah güzel haber yazmıştır semoşum dedim okuyunca çok sevindim canım arkadaşımbana yardım ettiğin içinde çok sağol ALLAH razı olsun senden kuran kurslarınamı söyledin sen onu anlayamadım bide bşr kaç kursu yazmışsın onu da anlayamadım bana yazarmısın nedir o kusura bakma yaa ne olduğunu anlayamadım arkadaşım öpüyorum seni çok çok rabbim en kısa zamanda senin yüzünü güldürür inşallah canım dualarım seninle olacak

sevicim canım çok sağol duaların için.rabbim okunan tüm dualrı kabul etsin.benimde fsh 46 çıkmış genelde 60 çıkıyordu.e2 28 çıkmış.inşşş. daha iner .evet canım internetten kız kuran kuesları yazdım
çıktılar ordan 10 taneye belki dağıtmışımdır.ben çalıştığım için gidip kuran kursuyla bilhassa görüşemedim.telefonda arayarak rica ettim.sende istersen ara kuran kurslarını.netten bul canım.bende dağıtmaya çalışırım senin için haber veririm canım sana.rabbim kabul etsin inşşş.niyet ettin allah bitirmeyide nasip edecektir canım.bende diyordum nasıl bitiricem 500 yasini rabbim yardım etti bitirdim.sanada nasip etsin inşşşş. canım

sevicim canım çok sağol duaların için.rabbim okunan tüm dualrı kabul etsin.benimde fsh 46 çıkmış genelde 60 çıkıyordu.e2 28 çıkmış.inşşş. daha iner .evet canım internetten kız kuran kuesları yazdım
çıktılar ordan 10 taneye belki dağıtmışımdır.ben çalıştığım için gidip kuran kursuyla bilhassa görüşemedim.telefonda arayarak rica ettim.sende istersen ara kuran kurslarını.netten bul canım.bende dağıtmaya çalışırım senin için haber veririm canım sana.rabbim kabul etsin inşşş.niyet ettin allah bitirmeyide nasip edecektir canım.bende diyordum nasıl bitiricem 500 yasini rabbim yardım etti bitirdim.sanada nasip etsin inşşşş. canım

sağol canım benim adetim bitti şimdi boy badesti aldım senin için dua edeceğim arkadaşım rabbim foliküllerin büyümesini için sana yardım etsin inşallah canım aminn araştırayım bende kuran kurslarını dediğin gibi rica edeyim okuyuverirler belki sağol canım allah razı olsun arkadaşım öpüyorum seni..

allah razı olsun canım benim.rabbim herkesin duasını kabul etsin inşşş.hayırlısını versin hepimiz için.evlet hasretiyle yanıp tutuşanların kucaklarını tez vakitte hayırlı evlatlarla doldursun inşşşş.

merhaba arkadaşlar
daha önce yazmıştım eşime hazırlıyorum bakalım erkekte aynı etki olacak mı
bir aydır kullanıyor ocakta tahil yaptıracak fsh düşecek mi göreceğiz hayıt eşimde yan etki yapmadı istek azaltır deniyordu olmadı
allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

allah razı olsun canım benim.rabbim herkesin duasını kabul etsin inşşş.hayırlısını versin hepimiz için.evlet hasretiyle yanıp tutuşanların kucaklarını tez vakitte hayırlı evlatlarla doldursun inşşşş.

amin canım hepimizin duaları kabul olsun arkadaşım rabbim herkese annelik duygusunu tattırsın canım ne kadar zormuş evlat hasretiyle yanıp tutuşmak ben rüyamda eşim ve ben kzımız varmış elinden tutmuşuk yürüyorduk gördüm cafeeye gittik hayırlsı bakalım neye çıkacak inşallah güzel haberler gelir öpüyorum canım dr a ne zaman gideceksin semoşcum?

inş. rüyan hayırlısıyla çıkar canım.yarın allah kısmet ederse gidecem bakalım ne diyecek doktor.bu sabah 1 yasinini ben okudum.ayrıca kenzül arş okudum snein için bebeişçim için canım özel olarak. rabbim kabul etsin inşşş.

kızlar bi şey diycem benim göbeğimde falan tüylenme var doktora gtiim ultrosn çekti ,yumurtalılarımın üzerinde ufak ufak yumurtlara oluşmöu ve bu yumurtalar çatlıyomuş ondan tüylenme yapıyomuş bende ,bazılarındada bu durum adet düzensizliği yapıyomuş bende tüylenme yaptı gerçi doktorun yumurtalıkların çatlıyo demesinden hiç bi şey anlamadım bekarım o yüzden bilgi vermedi pek,hormon testi istedi ondan sonra ikisini bir değerlendirecekmiş,bende hormon testi yapmadan hayıta başlamak istiyorum benim gibi aynı durumda olanlara var mı? ve tüylenme konusunda yararı olur mu hayıtın azaltması bakımından:)

inş. rüyan hayırlısıyla çıkar canım.yarın allah kısmet ederse gidecem bakalım ne diyecek doktor.bu sabah 1 yasinini ben okudum.ayrıca kenzül arş okudum snein için bebeişçim için canım özel olarak. rabbim kabul etsin inşşş.

canım benim Allah razı olsun sağolasın rabbim seninde dualarını kabul etsin bende hergün senin için bebeişcim için tesbih çekiyorum ve dilek duasını okuyorum arkadaşım kenzülarş duasını bende okuyorum cuma günleri hepimiz için yarın sanah senin için dua edeceğim dr güzel şeyler söylesin diye bize haber ver gelişmeleri tamammı canım arkadaşım dualrım seninle :KK16::KK16:

kızlar bi şey diycem benim göbeğimde falan tüylenme var doktora gtiim ultrosn çekti ,yumurtalılarımın üzerinde ufak ufak yumurtlara oluşmöu ve bu yumurtalar çatlıyomuş ondan tüylenme yapıyomuş bende ,bazılarındada bu durum adet düzensizliği yapıyomuş bende tüylenme yaptı gerçi doktorun yumurtalıkların çatlıyo demesinden hiç bi şey anlamadım bekarım o yüzden bilgi vermedi pek,hormon testi istedi ondan sonra ikisini bir değerlendirecekmiş,bende hormon testi yapmadan hayıta başlamak istiyorum benim gibi aynı durumda olanlara var mı? ve tüylenme konusunda yararı olur mu hayıtın azaltması bakımından:)

selam bence hormon tahlilleriniz çıkmadan hayıta başlamayın hayıtın yüylenmeye iyi geldiğini bilmiyorum sadece fsh ı düşürüyor ve adet düzesizliğine iyi geliyor biliyorum isterseniz nette araştırın bir kere

Rabbim herkesin göbişine bebiş versin
rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın
benim bir tane var rabbime çok şükür, 2.yi istiyoruz artık ama olmuyor
hayıt tohumu, k8 ne duyduysam denedim deniyorum, kaplıca iyi gelir dediler kaplıcaya da gittim

rahimde yapışıklık çıkmıştı, polistik over de var
çok sıkıldım artık
her ay gecikince acaba mı diyorum, her ay düzenli regl bile olamıyorum 2 ayda bir ancak oluyor
yumurtlama günlerim şu gün diyemiyorum

Son düzenleme:
Sevicim gittim doktora dedim folükül iyi büyümüş rahimde kalınlaşmış iğne verdi c.tesi tekrar kontrole çağırdı.duaların iin allah razı olsun.inşşş. Bu tek folikül kaliteli olur.rabbim yardımcımız olsun.bal tarçın çörekotu herhalde işe yaradı bende çok şaşırdım.inşşş cumartesi iyi gelişme olur

Sevicim gittim doktora dedim folükül iyi büyümüş rahimde kalınlaşmış iğne verdi c.tesi tekrar kontrole çağırdı.duaların iin allah razı olsun.inşşş. Bu tek folikül kaliteli olur.rabbim yardımcımız olsun.bal tarçın çörekotu herhalde işe yaradı bende çok şaşırdım.inşşş cumartesi iyi gelişme olur

canım benim çok sevindim ben akşam nete giremedim sorun vardı merak ettim çok ama okuyunca çok mutlu oldum arkadaşım dualarımız kabul olmuş bak sabır ediyoruz sonundada mutlu haberler alacağız semoşcum hadi hayırlısı bugün güzel haberlerini bekliyorum canım benim öpüyorum seni dualarım seninle bugün senin için dua ettim çok inşallah kabul olmuştur canım öpüyorum çok merak ettirme dr dan gelince muhakkak haber ver olurmu canım

arkadaşlar bende bu ay adet olamadım dün aktardan hayıt suyu aldım adet gecikmesine fayda eder dimi birde içtikten kaç gün sonra adetiniz başlıyor şimdiden teşekkürler...

sevicim allah razı olsun canım bende hep dua ediyorum senin için bebişçim için.inşşş. rabbim tez zamanda bebeişlerimizide kucağımıza almayı nasip eder.tamam canım doktordan gelince haber veririm gelişmeleri.senin küre başladım canım bende inşşş. işe yarar.hep içicem artık onu.hayıt adaçayı aslanpençesi yeşilçay.
incirde yiyorum sürekli

inşşş. seninde dediğin gibi rabbim sabrımızın mükafatını verecek canım.bu sınavı bizde başarıyla geçicez canım.
ondan sonra burdan bebişlerimizin yaramazlıklarını konuşuruz. :)
inşşş. o günleride rabbim tez zamanda gösterir bize

22merve 22 canım hayıt ve adaçayı karıştırp iç canım. gelir adetin hergün yap.soğan kürünüde yapabilirsin canım.saraçoğlunun sitesine bak tarifine ona göre yap soğanı bence.ama önce bir test yap canım hamile olmayasın.belki hamilesindir canım:) inşşş. öyledr bebek istiyorsan tabii.

X