bende faydasını gördüm adetlerim 4 aydır düzenli iki arkadaşıma daha başlattırdım ikiside memnun herkese öneriyorum ben gördüğüm hayıt tohumu mucize gibi bişi [/Q
HAYIT KULLANANLAR SLM ARKADAŞLAR BENDE HAYIT KULLANIYORUM YAKLAŞIK BİR AYDIR KOYU AKINTIM OLDU AMA HALEN KANAMA GÖRMEDİM HALA HAYIT KULLANMAYA DEVAM EDEYİM Mİ YARDIMCI OLUN LÜTFENN...
kullanmanı tavsiye ederim cnm
Sevcim bebişçim bende cycloya başladım doktor başla dedi.artık önümüzdeki ayı takip edicez dedi.çok dua ettim hepimiz için sevicim senin için bebişçim için bütün arkadaşlar sizin için.rabbim kabul etsin inşşş.
Sevcim bebişçim bende cycloya başladım doktor başla dedi.artık önümüzdeki ayı takip edicez dedi.çok dua ettim hepimiz için sevicim senin için bebişçim için bütün arkadaşlar sizin için.rabbim kabul etsin inşşş.
bilgi için sağol canım
ben eşime başladım azospermi var fsh 30 larda düşürsün diye ama cinsel isteği azaltıyormuş ama bir süre içsin bir şey olursa bırakırız
3 gündür içiyor haftaya bir hormon tahlili yaptıracak
HAYIT KULLANANLAR SLM ARKADAŞLAR BENDE HAYIT KULLANIYORUM YAKLAŞIK BİR AYDIR KOYU AKINTIM OLDU AMA HALEN KANAMA GÖRMEDİM HALA HAYIT KULLANMAYA DEVAM EDEYİM Mİ YARDIMCI OLUN LÜTFENN...
sürekli oku kaç defa okunacak diye bişey yok hep oku canım
semoşcum bebişcim hepinizin kurban bayramı kutlar sizleri çok öperim. :90:
selvi01 canım nasıl yaptın hayıt tohumunu peki
Sevicim teşekkür ederim sağol seninde geçmiş bayramın mübarek olsun, nasılsın iyimisin arkadaşım, nasıl gidiyor?