Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

Sevcim bebişçim bende cycloya başladım doktor başla dedi.artık önümüzdeki ayı takip edicez dedi.çok dua ettim hepimiz için sevicim senin için bebişçim için bütün arkadaşlar sizin için.rabbim kabul etsin inşşş.

ben gecen ay baslamıstım 3 hafta kullandım yumurtalıgım calıstı insallah hamılede kalırım herkese tavsıye ederımm...1kasımda yumurta olusmus 30mm iğne yapıldı herkese Allah nasip etsın ardı sırada bana insallah hamile kalırımm...

En Büyük TÜRKİYE
bende faydasını gördüm adetlerim 4 aydır düzenli iki arkadaşıma daha başlattırdım ikiside memnun herkese öneriyorum ben gördüğüm hayıt tohumu mucize gibi bişi [/Q

HAYIT KULLANANLAR SLM ARKADAŞLAR BENDE HAYIT KULLANIYORUM YAKLAŞIK BİR AYDIR KOYU AKINTIM OLDU AMA HALEN KANAMA GÖRMEDİM HALA HAYIT KULLANMAYA DEVAM EDEYİM Mİ YARDIMCI OLUN LÜTFENN...:KK50::KK50:

kullanmanı tavsiye ederim cnm

Sevcim bebişçim bende cycloya başladım doktor başla dedi.artık önümüzdeki ayı takip edicez dedi.çok dua ettim hepimiz için sevicim senin için bebişçim için bütün arkadaşlar sizin için.rabbim kabul etsin inşşş.

hayırlısı canım inşallah herşey çok güzel olacak bende dua ediyorum senin ve hepimiz için hepimizim duaları kabul olur inşallah canım

Semoşçum çok sağol duaların için , bende tekrar başlayacam cyloca ya öbür ayada doktora gidecem hepimizin için hayırlısı olsun arkadaşım,

bilgi için sağol canım
ben eşime başladım azospermi var fsh 30 larda düşürsün diye ama cinsel isteği azaltıyormuş ama bir süre içsin bir şey olursa bırakırız :KK31:
3 gündür içiyor haftaya bir hormon tahlili yaptıracak

slm cnm... beyler icin keci boynuzu kuru var, onu yap istersen... yarim litre suyu kaynat, kaynayinca icine kirdigin 5-6 adet keci boynuzunu at, 3dk daha kaynasin, snr altini kapat 20dk demlensin, keciboynuzlarini cikar(cikardigin keciboynuzlarini yiyebilirsiniz)... sabah ve aksam icsin... aksam yaparsin, bir bardak aksam icer, kalani sabah icer... bir hafta bu sekilde sabah aksam icsin, snr gunde bir defa icmeye baslayabilir... bunun faydasini goren cok olmus... keci boynuzu pekmezi de dediler, esim onu da icio sabahlari, bir de bunu yapiyoruz, bakalim faydasi olacak mi gorucez, bu kurleri uzun sure yapmak lazim 2-3 ay gibi, ins bikmadan dvme deriz biz. sen de bir dene... bir de gnc'de sperm arttirici ilaclar varmis, arkadasim adlarini vermisti ama yazdigim kagidi bulamadim... doktorumuza sordugunda doktorumuz kullansin demis.. sende bi gncye ugra, bi sor istersen, ordakiler yardimci oluyor ztn...

bir de cnm genelde bir hafta kullanmayla falan bir etkisini goremezsiniz diyorlar. 2-3 ay kullanmasi lazim... o kullanir, bir yandan da tedavinize dvm edersiniz...

Merhaba hanımlar,
Benimde adet düzensizliği sorunum var. Son zamanlarda iyice düzensizleşti. Dr.Ömer Coşkun'un sitesinden Hayıt tohumlu macun aldım. Bugün başladım inşallah faydasını görürüm. Gelişmelerden haberdar ederim sizleriiiii....:KK54:

Son düzenleme:
bende hayıt hapını alıcam eczaneden ayrıyetten civanperçemi,arslanpençesi ve hayıt tohumunuda alıcam bu sefer 3 aylık olarak kullanıcam daha öncede kullanmışdım ama sanırım pek fazla etki etmedi inşallah şif buluruz

HAYIT KULLANANLAR SLM ARKADAŞLAR BENDE HAYIT KULLANIYORUM YAKLAŞIK BİR AYDIR KOYU AKINTIM OLDU AMA HALEN KANAMA GÖRMEDİM HALA HAYIT KULLANMAYA DEVAM EDEYİM Mİ YARDIMCI OLUN LÜTFENN...:KK50::KK50:

kullanmana devam etmeni tavsiye ederim

mg2008 insallah görürsü cnmm bende kullandımm hayıt suyunu ama ....ikiside aynı şey sonuctaa... yumurtalık olusumuna faydası oldu bende inş.adetımde düzelecek 3hafta kullandımm şimdi 13gündür beklıomm hamılemıyım diee yarın adet olmam gerekır inş.hamıleyımdırde olmamm....beklemekk kötü....

Sevicim teşekkür ederim sağol seninde geçmiş bayramın mübarek olsun, nasılsın iyimisin arkadaşım, nasıl gidiyor?

sağol canım iyiyim adetimi bekliyorum yarın gelmesi lazım ama hiç belirti yok gelirse cuma günü dr kontrolüm var fsh ıma baktırcam bakalım ne hallerde sen nasılsın varmı bir gelişme?özledim sizi çok kaç gündür nete giriyorum yoksunuz kadınlar kulubüde değişdi zorlanıyorum yazılanları bulmak için daha önce iyidi şimdi zorlaştı neyse bunada alışacağız canımkendine iyi bak güzel haberleri bekliyorum..

Günaydın kızlar ben bayramda cevap yazmıştım aslında sevicim beyramınızı kutlamıştım.ama forum değiştiği için herhalde tam yapamadım bende.biraz zorlanıcaz evet ama alışıcaz senin dediğin gibi.bende bebişçim sevicim geçmiş bayramınızı tekrar kutluyorum canlarım.bende sizi çok özledim.benimde cyclo bitecek cuma günü ondan sonraki hafta inş. Doktora giderim sanırım.fsh ölçtürmücem ben.moralimi bozmaya niyetim yok.artık daha rahat olmaya çalışıcam.kendimi sıktıkça daha kötü oluyor stres yapıyorum.sizde bence stres yapmayın.hayatta başka sorunların olduğunu gördüm çevremdeki insanlardan.belki seneye hamile kalıcaz belki kalamıcaz kim bilebilir.ama kalırsak bu günlerimiz zehir olmasın.anıyla hatırlıyalım.kendimizi kasmadan güzelce sakince kürlerimizi yapalım ama stres yok kızlar.çevremdeki kişilerde sakın huzurn varsa çocuğu dert etme dediler bana.başka sorunlar oluyor bunu kendim arkadaşlarımda gördüm.inşş. Arkadaşımda sorununu aşar ve düzelir.üzülmeyin.inşş. O zaman bebişlerimizde gelecek.rabbim seven kulunu üzmez sadece sınar bir süre o kadar

X