Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bişi sorcam hatta 2 şey sorcam
1. Mesela pazar akşami hafif hafif pembe pembe damlalar geldi pazartesi açildi tam anlamiyla gelmeye başladi.
şimdi ben burda adetimin 1. Günü olarak pazar günümü diycem yoksa pazartesimi.
şimdi eğer ilk damla damla geldiği gün diyosaniz 22.06.2008 tarihinde geldi. 28.06.2008 tarihinde bitti.
şimdi benim yumurtlama zamanim ne zamannnn ????????
Bu ay hayit tohumuyla birlikte yumurtlama dönemimide denk getircem bakalim nolcak acil cevaplarinizzi bekliyrm
Arkadaşlar ben bir aydir hayit tohumu içiyordum geçen ay 64 çikmişti fsh hiçbir şey kullanmamiştim bu ay 49 oldu adetimde p.tesi geldi 3 gün iyi akti.hala bile biraz biraz akiyor bence hayit tohumunun etkisi fsh değerim düşmüş düşünün bir ayda 64 ten 49 a düştü her ay düşse bu 2 ayda düşer işte 19 lara 15 lere çünkü ben günde adece bir kere sabah içiyordum bence hayit çok iyi taviye ediyorum ben ben memnunum tüp bebek için tedaviye başladim doktor iğne verdi yumurtalarim küçük çünkü 3 tane iğne verdi yarin kontrole gidiyorum inş.tutar
arkadaşlar ben geçen hafta farlutal kullandım cuma bitti,bugün tam 1 hafta oldu,biter bitmez soğan suyu ve hayıta başladım ama hala adetim gelmedi ya:1no2:
göğüslerim de acımaya başladı ama hala gelen giden yok .. çok moralim bozukk
haklisin canim ya ben bu ay kullanmadigim sey kalmadi adetlenemedim 1 ayda hemen etkisini gormek te biraz mucize beklemek gibi ama goguslerim dokununca aciyor artik adetlenmek icin herseyi yaptim cunkuha adetlendim ha adetlencem gibi hissediyorum kac haftadirda goguslerim aciyor ama gelmiyor bu ay yumurtladim akintisi geldi ama adetim gelmiyor 1 hafta gec yumurtalamistim acaba bir hafta gec adet olacak olabilirmiyim gecen gun ucuz bir tane idrar testi aldim gebelik falan varmi diye yok cikti nedense teste guvendim yine adet olamadim dedim ama o kadar cok sey kullandimki hala gelmedi beni korkutan goguslerimin dokununca acimasi arada bir sanci girmesi suphe ediyor insan bazen ama olsa test mutlaka gosterirdi heralde umitlenmek istemedim kesinde yoktur ama yumurtladim bu ay adetlenmem lazim yani bir fikri olan varmi
Arkadaşlar ben bir aydir hayit tohumu içiyordum geçen ay 64 çikmişti fsh hiçbir şey kullanmamiştim bu ay 49 oldu adetimde p.tesi geldi 3 gün iyi akti.hala bile biraz biraz akiyor bence hayit tohumunun etkisi fsh değerim düşmüş düşünün bir ayda 64 ten 49 a düştü her ay düşse bu 2 ayda düşer işte 19 lara 15 lere çünkü ben günde adece bir kere sabah içiyordum bence hayit çok iyi taviye ediyorum ben ben memnunum tüp bebek için tedaviye başladim doktor iğne verdi yumurtalarim küçük çünkü 3 tane iğne verdi yarin kontrole gidiyorum inş.tutar