Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar hayıt tohumunu kullanarak adetini düzenleyenlerden biri de benim.6-7 ay olmadıgı olurdu adetimin.şu an 28 günde bir oluyorum.üstelik hayıt suyunun bir başka olumlu etkisini de yaşadım:adet döneminde sivilcelenme ve şişlik olurdu şu an bu sorunlarım da yok.bu ay son kullanışım hayıt suyunu.artık kendi düzenine girdigine inanıyorum.herkese sağlıklı günler dilerim...
bernacım hayıtı ne şekilde ne dozda kullandığını anlatırmısın?ve ne kadar zamanda düzenledi adetini?
Ben Yurt Disinda Yasiyorum Onlar Yapmislar Bayanlar Icin Caylar Ozellikle Adet Donemi Ile Ilgili Ve Adet Duzensizlikleriyle Ama Istersen Icinde Neler Var Bakip Yazabilirim
bende aynı soruyu sorucaktıma.s.
Valla Ben Dövmeye çaliştim Tohumlari Olmadi Bende çok Uğraşmadim öyle Suyun Içine Atinca Zaten Bekletiyorsun Demlenin Diye Yetiyor Bence Ben Geçen Ay 2 Sinde Olmuştum Ilaçla Bu Ay 30 Unda Oldum Ama Ilaçta Kullandim Bu Ay Hayit Tohumuda öyle Işte Ama çok Akintim Yok Ona Biraz Canim Sikiliyor Ben Yoğun Olur Saniyordum Ama çok Akmiyor Sadece Kaiklarimda Dün çok Sanci Vardi.bugün Azaldi Sanci
wannababy sen hayıtı ne şekilde kullanıyosun?