Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nisan yagmuru nasil adet oluyordun peki canim hic olmuyormuydun
Arkadaşlar benim pazar günü aşılamam oldu bende 1 ay kullandım hayıt tohumunu ve fsh değerim 64 idi 49 a indi ama pazar günü aşılamam olduğu için korktum ve bıraktım tutarsa bebeğe zarar verir düşürürm diye şu an 13 gün falan içmicem test yapana kadar sonra tekrar başlıcam
sadece hamilelikte anne sutunun erken gelmesini saglarmis o kadar yani hani derler ya her ihtimale karsi kullanmayin diye ole bu bence tabi
yumurta geliştirici iğne verdi doktor puregon 10 gün kullandım 1 yumurtam büyümüştü 16.1 mm işte onu çatlatıp aşılama yaptı pazar günü şimdi bekliyorum ama bence hayıt tohumuna devam et ben hatta adaçayı bile aldım onu bile içtim bir süre ve bal tarçın çörek otu 2 gün falan yedim oda yumurtaları büyütüyrmuş eğer aşılama tutmazsa inş. tutar hayıt tohumuna devam edicem ben açıkçası.ama şimdi bıraktım olurda hamilelkik olursa korkarım adet olurum düşer falan şu an bıraktım pazardan beri içmiyorum süt meyva suyu hep içiyorum