Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Cok Faydasini Gordum Umarim Sizlerde Gorursunuz Kizlar Hic Adetlenemeyen Ben Ya Inanamiyorum Hala Bakalim Hamile Kalabilecekmiyim Merak Ediyorum
Ben Cok Faydasini Gordum Umarim Sizlerde Gorursunuz Kizlar Hic Adetlenemeyen Ben Ya Inanamiyorum Hala Bakalim Hamile Kalabilecekmiyim Merak Ediyorum
kizlar ben hic birakmadim surekli ictim hemde gunde bazen 3 kez bazen 2 kez bir kezle birakmadim bir arkadas gunde 3 kez icmis o ay hamile kaldigini yazmisti ben henuz kalmadim ama adetlerim duzenlendi hemde hic agrisiz bir bakiyorum adet olmusum hic agri hissetmiyorum
kizlar ben hic birakmadim surekli ictim hemde gunde bazen 3 kez bazen 2 kez bir kezle birakmadim bir arkadas gunde 3 kez icmis o ay hamile kaldigini yazmisti ben henuz kalmadim ama adetlerim duzenlendi hemde hic agrisiz bir bakiyorum adet olmusum hic agri hissetmiyorum
kızlar günde 3 kez içiyorsunuz bunu anladımda peki nasıl içiyorsunuz çay bardağıyla mı neyle içiyorsunuz
bende başlamayı düşünüyorum adet olunca yoksa beklemesem mii bana bir akıl verseniz
dırımkızı o kadar çok şişman olup hamile kalan tanıdığım var ki doktorun çok abartmış bence. benimde kendimi bildim bileli adet düzensizliğim vardı ama şişman da değilim. gerçi arada bir 5-6 kilo alıp verdiğim oluyor. yani kışın kilo alıp yaz gelince diyet ve sporla zayıflıyorum. ben de pko var. doktorum bana glikofen vermişti. bana iyi gelmişti bu ilaç. ben hamile kaldım fakat düşük yaptım.şimdi yine bebek için uğraşıyorum. bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 3 yumurtadan sadece 1 tanesi gelişti. adetime 1-2 gün var. bakalım hayırlısı artık. ben de hayıt suyu aldım. bir de safran tozu. yumurtaların gelişmesini sağlıyormuş. eğer adet olursam kullanacağım. sitede tüp bebek tedavisi gören bir arkadaş vardı. yumurta rezervi ve kalitesi düşükmüş ve daha önce başarısız olmuş denemeleri. bu sefer civan perçemi, aslan pençesi, safran ve hayıt suyu kullanmış ayrıca ballı çörek otu. hayıt suyunu tedavi sırasında da kullanmış ve beklenenden fazla ve kaliteli yumurtası olmuş ve şu an hamile. inşallah Allah bizlere de sağlıklı ve hayırlı evletlar nasip eder.
dırımkızı o kadar çok şişman olup hamile kalan tanıdığım var ki doktorun çok abartmış bence. benimde kendimi bildim bileli adet düzensizliğim vardı ama şişman da değilim. gerçi arada bir 5-6 kilo alıp verdiğim oluyor. yani kışın kilo alıp yaz gelince diyet ve sporla zayıflıyorum. ben de pko var. doktorum bana glikofen vermişti. bana iyi gelmişti bu ilaç. ben hamile kaldım fakat düşük yaptım.şimdi yine bebek için uğraşıyorum. bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 3 yumurtadan sadece 1 tanesi gelişti. adetime 1-2 gün var. bakalım hayırlısı artık. ben de hayıt suyu aldım. bir de safran tozu. yumurtaların gelişmesini sağlıyormuş. eğer adet olursam kullanacağım. sitede tüp bebek tedavisi gören bir arkadaş vardı. yumurta rezervi ve kalitesi düşükmüş ve daha önce başarısız olmuş denemeleri. bu sefer civan perçemi, aslan pençesi, safran ve hayıt suyu kullanmış ayrıca ballı çörek otu. hayıt suyunu tedavi sırasında da kullanmış ve beklenenden fazla ve kaliteli yumurtası olmuş ve şu an hamile. inşallah Allah bizlere de sağlıklı ve hayırlı evletlar nasip eder.
canım bu bitkiselleri ilaçlarla birlikte mi kullanmış peki?
cnm ben obez durumda değilim üstelik ama homonel bir durum olmayınca
durumu ona bağladı şeker yüklemesi yapıldı gizli şekere bakıldı açlık tokluk şekere bakıldı
ama hiç bişey yok cnm .......ben puregon kullandım göbekten düşün ama yumurtalaırım hepsi birlikte gelişti yani şuan 10 dan fazla yumurtam var ama hepsi çatlayacak durumda değil ......belki kilo olayı doğrduru ama sadece çözüm bu olmamalı bana 15 kilo ver diyor tmm vereyimde bu ha dedinmi gitmiyorki yapı oalrak çok çabuk kilo alıp veremeyen biriyim
ben kilolarımı verirken bu arada korunmak istemyiorum düzenli adet olup her kadın gibi şansımı denemk istiyorum.......
anladım canım. o kilolar evlendikten sonra çoğu kadında oluyor maalesef. ben bekarken 55-60 lardaydım evlenince 72 ye kadar çıktım. şu an 63 kiloyum. bende pko olduğu için doktorum kesinlikle kilo almamalısın diyor. boğazımı tutamadım yerde yürüyüş falan yapıp dengeliyorum. canım o gelişmeyen yumurtaların adetle beraber atılır büyük ihtimalle. fazla yumurta elde edilmiş ama dozu arttırıp gelişmeleri sağlanmadı mı? belki gelişirdi daha neyse herşeyde vardır bir hayır. şu an dinlenme aşamasındasın sanırım. inşallah yakın zamanda hamile kalırsın. ben 3 ay klomen kullanmıştım önceden. yumurtalarım istenildiği gibi kaliteli olmuyordu ve hamile kalamamıştım. sonra 1 ay dinlenmeye çekildim ve o ay oldu. ama maalesef kaybettim. yani dinlenme aşamasında da çok hamile kalan oluyor. inşallah seninde öyle olur. hayıt suyu ve safranı sende dene istersen. civan perçemi aslan pençesi falan faydasını görenler var.
ahhh cnm evlendiğimde 62 kiloydum ilk günlerde başladı adet düzensizliği bende ve 1 senede 20 kilo aldım sonra verdim işte çok karışık cnm ...çok yumurta oldu dozuda arttırdı son günlerde ön plana çıkar diye ama bu sefer vücut ödem yaptı hemen kesti ve yinede ön plana çıkmadı ben dinlenme süresinde kendi kendime adet olursam eğer şansım olur şimdi falutalle adet göstertcek sanırım ....adet olduğum andan itibaren hayıta başlayacam cnm çok fazla ot kullanmak sitemiyorum çünki alerjim var kaş yapaım derken göz çıkarmayım...hayıtla başlayacam bakalımm...
inşallah canım kilo da verirsin, hamile de kalırsın. bu tür tedavilerden sonra ilaçların etkisi bir kaç ay daha devam ediyor diye duymuştum. yani kendiliğinden adet olup yumurtlayabilirsin. inşallah hakkında hayırlısı olur. Allah'ım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.