canım sadece günde 1 kere yapıyorum 1 kupa bardağı kadar su koyuyorum cezveye suyu kaynatıp bitkinin üzerine döküp ağzı kapalı olarak ılınmasını bekliyorum.o sırada kahvaltımı yapıyorum.sonra süzüp içiyorum.akşam yapmıyorum.
1 hafta ara verince sonra tekrar 3 hafta aralıksız yapıyorum.tekrar 1 hafta ara sonra 3 hafta kür o şekilde yapılıyor maranki kürü canım
henüz ben regl olmadım ama inş. olurum.beklicem bakalım.
görüşürüz canım.fazla uzak kalma bizden buralardan canım olurmu
kızlar banada yardım edin allah için şimdi benim adetlerim yumurtlamam her bişeyim düzenli ama testesteron hormonum yüksek bu da gebe kalmamı engelliyor hayıtı içmeyi düşünüyorum ama ne zaman başlayayım adetimin kacıncı günü uygun olur 3 6 ay boyunca içerim sorun değil ama ne şekilde hazırlamalıyım sadece tte düşürmek için içicem ama nasıl yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin.
ecrin87 ben henüz başlamadım ama iyice araştırdım eğer adet söktürmek içinse 10 günde işe yaradığını gösteriyormuş ama olmazsan devam hormonla alakalı bir sorunsa eğer 6 ay kullanılması gerekirmiş bende testesteron için 6 ay kullanmayı düşünüyorum yalnız herkes tadı çok acı boğazımı yakıyor diyor nasıl içeceğimi düşünüyorum gerçi 1 hafta sonra alışılıyormuş ama bakalım.
kızlar civanperçemide aynı görevi görüyormuş onun tadı nasıl acaba o acı değilse ona başlayalım bari
ne dersiniz
teşekkür ederim ayın 1inde adet olcam o günmü başlayayım.
Hayit otunun ben 1 seneyi geckin kullanıyorum, hayit uzun kullanılması gereken bir ot,hayit zaten uzun kullanılınca etkisini gösteriyor, 3 ay kullanıp düzene girdin bırakınca tekrar sil baştan eski önceki değerlerine geliyorsun, onun için hayit otunu düzenli olarak en ay 1 sene kullanmak gerekiyor tam olarak etkisini görmek için, ayrıca adetlide olsan hayit otunun bırakmıyorsun hep içiyorsun nezaman istersen ozaman başla sakıncası yok,
Bende maranki kürünü kullanıyorum.henüz regl olmadım.inş bu kür şifa olur.bekliyorum.kısmet artık.
Yapacak bişey yok
selam semoşcum nasılsın bende senin gibi adet olamadım fsh ım 70 çıktı ama adet şimdi bekliyoruz gelmesi için gelmezse ilaç verecek dr en son haziranda olmuştum adet dr menepozun yaklaşmış 2 uada 4 defa adet olursun dedi dr çok moralim bozuldu bende başladım hayıta ama senin ürünü uygulayacağım sen faydasını gördünmü canım?off semoşcum ne olacak bizim halimiz sence biz anne olamayacakmıyız artık benim hiç umudum kalmadı kısmet hakkımızda hayırlısı neyse o olsun öpüyorum seni çok yakında yine girerim olurmu arkadaşım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Selam, sevi ve semos,
neden sogan kürüde yapmiyorsunuz 15+10+10 reglinizin ilacsiz gelecegine eminim. Bunun yani sira diger bitkilerinizide icebilirsiniz....