Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

canım sadece günde 1 kere yapıyorum 1 kupa bardağı kadar su koyuyorum cezveye suyu kaynatıp bitkinin üzerine döküp ağzı kapalı olarak ılınmasını bekliyorum.o sırada kahvaltımı yapıyorum.sonra süzüp içiyorum.akşam yapmıyorum.
1 hafta ara verince sonra tekrar 3 hafta aralıksız yapıyorum.tekrar 1 hafta ara sonra 3 hafta kür o şekilde yapılıyor maranki kürü canım

henüz ben regl olmadım ama inş. olurum.beklicem bakalım.
görüşürüz canım.fazla uzak kalma bizden buralardan canım olurmu

kızlar ben adet olduğumdan beri hep 3 gün olmuşumdur 42 yaşına nerdeyse gireceğim 3 ay hayıt kullandım hep az olan adetim 3 aydan sonra 5 güne çıktı yani bugün 5günüm ve devam ediyor çok az olan kanamam normal kanmaya döndü sizce bu yaştan sonra normal adet oluyorum yani bu kadar uzun sürmedi adetim sizce yolunamı girdi herşey bu hormon değerlerimde sorun yok bunu belirteyim zaman zaman proklatinden şüphelniyordum sizlerde böyle birşey oldumu ?

kızlar çıldırıcam hayıta başlayayım dedim içemedim çoook acı yeeeeeaaaaaaaaaak. siz nasıl içiyorsunuz yada var mı bir yönteminiz ne olur yardım edin

kızlar banada yardım edin allah için şimdi benim adetlerim yumurtlamam her bişeyim düzenli ama testesteron hormonum yüksek bu da gebe kalmamı engelliyor hayıtı içmeyi düşünüyorum ama ne zaman başlayayım adetimin kacıncı günü uygun olur 3 6 ay boyunca içerim sorun değil ama ne şekilde hazırlamalıyım sadece tte düşürmek için içicem ama nasıl yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin.

Günaydın arkadaşım, tamam canım uzak kalmam, çok sağol açıkladığın için , inşallah en yakın zamanda adet olursun canım, k.i.b. görüşmek üzere

Günaydın , hayit otunu şöyle hazırlayacaksınız; sabah akşam yapılıyor, bir demlik üstüne bir tatlı kaşığı hayit atın, sonra üzerine bir bardak sıcak su ilave edin ve o şekilde 10 dk kadar demlensin , sonra süzün ve ılık bir şekilde bir bardak suyu için aynı şekilde akşam da yatarken yapın okadar

slm arkadaşlar bende bugun başladım hayıt tıohumuna aktar aldım tohum şeklinde siz eiyormusun yoksa o sekıldemı kaynatıyorsunuz ben 1 su bardagı hayat tohumauna 1tatlı kasıgı attım 5dk kaynattım ve 1 su bardagını içtim fakat tadı feölaket acı bozgazım yanıyor hepinizde böylemı oldu yanlıs yaptım galıba.bide bugun adetın 3,günü bugun başlasam bişey olmaz herhalde.bide ne kadar kullanmak gerekıyor bu hayıt tohumunu yardımcı olun lütfen

ecrin87 ben henüz başlamadım ama iyice araştırdım eğer adet söktürmek içinse 10 günde işe yaradığını gösteriyormuş ama olmazsan devam hormonla alakalı bir sorunsa eğer 6 ay kullanılması gerekirmiş bende testesteron için 6 ay kullanmayı düşünüyorum yalnız herkes tadı çok acı boğazımı yakıyor diyor nasıl içeceğimi düşünüyorum gerçi 1 hafta sonra alışılıyormuş ama bakalım.

kızlar civanperçemide aynı görevi görüyormuş onun tadı nasıl acaba o acı değilse ona başlayalım bari
ne dersiniz

bende pko var canım ilaçsız adet olamıyorum adeti düzene soksun istiyorum çıoocuk için tedavı görüyordum yumurtlama olmadı kendı kendıme adet olmak istiyorum.tedavım durdu eşimde varıkosel ıktı barı eşim amelıyta olana kadar bende adeti düzene sokayım .evet cok acı ama ben soğan suyunuda ilk 1kaçgün içememiştim burnumnu tıkayoıp içtim ama 4günde alıştım su gibi içtim.bunada alışcam inş.

kızlar civanperçemide aynı görevi görüyormuş onun tadı nasıl acaba o acı değilse ona başlayalım bari
ne dersiniz

ben aslanpençesini civanperçemini bide adaçayını bir kaynatıp içmişti tadı hayıt kadar acı degıldı ama ben 15gün kullandım işe yaramadı yine hasta olmamaıstım ıstersen oyşle dene belkı işe yarar

teşekkür ederim ayın 1inde adet olcam o günmü başlayayım.

Hayit otunun ben 1 seneyi geckin kullanıyorum, hayit uzun kullanılması gereken bir ot,hayit zaten uzun kullanılınca etkisini gösteriyor, 3 ay kullanıp düzene girdin bırakınca tekrar sil baştan eski önceki değerlerine geliyorsun, onun için hayit otunu düzenli olarak en ay 1 sene kullanmak gerekiyor tam olarak etkisini görmek için, ayrıca adetlide olsan hayit otunun bırakmıyorsun hep içiyorsun nezaman istersen ozaman başla sakıncası yok,

arkadasım bişey sorcam bende yenı başladım hayıta nasıl yapcam ne kadar içmem lazım sabah akşam mı bide bende tohum halınde var onu toz halıne mı getırmem gerekıyor yardımcı olurmusun lütfen

bebiscim teşekkür ederim canım bende tüylenme sorunu var ve bunu yapan hormon yüzündende gebe kalamıyorum testesteronumu düzene sokması için 1 sene boyunca kullanırım sorun değil ama 3 veya 6 ay içerisinde düşermi eğer düşerse hemen gebe kalabileceğimi gittiğim 2 dr da söyledi 1 sene içmek sorun değilde beklemek sorun.

merhaba arkadaşlar.benim prolaktinim 39 du.göğüslerim acıyordu çok.2 hafta oldu hayıta başlayalı ve göğüs ağrım kalmadı ve bi ara düzensizleşen adetlerim 25 günde günü gününe gelmeye başladı.prolaktin yüksekliği adetlerde düzensizlik yapıyor sanırım ama benim düzeldi.bakalım bu ay başarabilecek miyim?!!!5.ayım bu ve hala babiş yok!

arkadaşlar ben 6 ay kadar kullandım düzene gırdı fakat bır ay bıraktım sıl baştan ve galıba büöyle surermış ben lokman hekımden cıvan perçemı kullanmalısın ıçınde hayıt tohumuda bulunan bır çay önerdı ama ben çay hıç sevmedığım hayıta devam uzun sure kullanmalısınız anca etkı gösterıyo yanında nanede tavsıye edenler var.ama benım deneyımın ve bılgım bu kadar

Bende maranki kürünü kullanıyorum.henüz regl olmadım.inş bu kür şifa olur.bekliyorum.kısmet artık.
Yapacak bişey yok

selam semoşcum nasılsın bende senin gibi adet olamadım fsh ım 70 çıktı ama adet şimdi bekliyoruz gelmesi için gelmezse ilaç verecek dr en son haziranda olmuştum adet dr menepozun yaklaşmış 2 uada 4 defa adet olursun dedi dr çok moralim bozuldu bende başladım hayıta ama senin ürünü uygulayacağım sen faydasını gördünmü canım?off semoşcum ne olacak bizim halimiz sence biz anne olamayacakmıyız artık benim hiç umudum kalmadı kısmet hakkımızda hayırlısı neyse o olsun öpüyorum seni çok yakında yine girerim olurmu arkadaşım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selam, sevi ve semos,
neden sogan kürüde yapmiyorsunuz 15+10+10 reglinizin ilacsiz gelecegine eminim. Bunun yani sira diger bitkilerinizide icebilirsiniz....

Selam, sevi ve semos,
neden sogan kürüde yapmiyorsunuz 15+10+10 reglinizin ilacsiz gelecegine eminim. Bunun yani sira diger bitkilerinizide icebilirsiniz....

selam canım soğan kürü kist için değilmi canım adet düzensizliğinede iyi geliyormu
?ozaman bende yapayım soğan kürünü teşekkürler canım opuyorumnanaktan

sevicim ben yapıyorum kürü devam ediyorum.boş durmuyorum açıkçası.ama henüz regl olmadım.inş. olurum.dua ediyorum birde.yapacak birşey yok.inş. rabbim emeklerimizin karşılığını verir.bazen adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor.sonra kayboluyor.ama akıntım var çok şükür.artık kürün etkisimi bilemem.

herşey allahtan canım.sen doktorların dediğine bakma.allah ol dedikten sonra herşey olur.yeterki biz inancımızı kaybetmeyelim.ben inanıyorum canım seninde olacak.sakın ümitsiz olma.fsh önemli değil.ben ona baktırmıcam bile artık.

ne biliyoruz ki belki biz eskiden düzenli regl olurken de fsh ımız yüksekti.bilemeyiz değerimiz kaçtı.herkesin bünyesi farklı sonuçta.ben artık hormonlara takılmıyorum açıkçası.sende takma fsh kafana bence.içini ferah tut.panik yapma.yeteki rabbim ol desin o öenmli.sende dua et canım.ben hep ediyorum hepimize.daha bu sabah ettim.sabah namazında.inş. rabbim kabul edecek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…