Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

selam canım soğan kürü kist için değilmi canım adet düzensizliğinede iyi geliyormu
?ozaman bende yapayım soğan kürünü teşekkürler canım opuyorumnanaktan

Selam Sevicim, erken menopozuda engelliyor, sogan kürü. 15 gün yapip 15 gün ara veriyorsun sonra 10 gün yapiyorsun yine 15 gün ara 10 yap cok rica ederim yani 15 + 10 + 10 ben inaiyorum reglin düzene girecek.
Bak saracoglunun sayfasindan alinti yapiyorum
Menopoza bağlı ateş basmasına karşı, FSH hormonu yüksekliğine karşı, erken menopoza karşı, miyom ve çikolata kistine karşı

sonra doktorlarin herdedigini kafaya takma cok rica ederim, onlar Allah degil, ne mucizeler oluyor hayatta, pozitif ol, vede pes etme derim ben arkadasim. Allahim tez zamanda sifa versin. Ama bak benim FSH düstü, en son 8 filandi 50 lilerden düstü, ama gecen ay vede bu ay reglim gecikti, 10 gün kadar, gecen ay sogan kürü yaptim bisey olmadi 2. kürümü yaparken reglim geldi, sükür Allahima gayet yogun vede güzel geldi. Ha diger bütün bitkileri kullaniyordum FSH düsmüstü ama reglimin gelisini sogana bagliyorum. Dilerim sendede etkili olur.

arkadasım bişey sorcam bende yenı başladım hayıta nasıl yapcam ne kadar içmem lazım sabah akşam mı bide bende tohum halınde var onu toz halıne mı getırmem gerekıyor yardımcı olurmusun lütfen

hayit otunu şöyle hazırlayacaksınız; Bende tohum halinde kullanıyorum toz halinde yapma,sabah akşam yapılıyor, bir demlik üstüne bir tatlı kaşığı hayit atın, sonra üzerine bir bardak sıcak su ilave edin ve o şekilde 10 dk kadar demlensin , sonra süzün ve ılık bir şekilde bir bardak suyu için aynı şekilde akşam da yatarken yapın okadar

selam canım soğan kürü kist için değilmi canım adet düzensizliğinede iyi geliyormu
?ozaman bende yapayım soğan kürünü teşekkürler canım opuyorumnanaktan

Sevicim nasılsınarkadaşım ben aynı adet olamıyorum,tekrar cyloca kullanıyorum ,hadi bunlarla adet oluruz fakat bebiş nasıl olacak bilmiyorum,doktor fsh deger 15 olunca ve yumurta olunca tüp olur diyo ozaman gel diyo şimdi hiç gelme diyo, onlara göre kolay söylemek ,

arkadaşlar hayıt tohumu ile doğum kontrol hapını birlikte kullanmanın bi sakıncası var mı ya da kullanan var mı aranızda

benim adet düzensizliğim yok ancak lh:18.99 etkisi olurmu acaba bide testesteronum yüksek çıktı sizce bu hormonlara etkisi varmı?

slm arkadaşlar bende düzenli hayıt tohumu içtim ve adetim 23 günde geliyodu 34,gün geldi böle geciktirdigi olan varmı?içme sebebim ise fsh yüksek hormonları düzene sokuyormuş diye kullandım reglim 4.günü hormon tahlili yaptırdım yine yüksek aslan pençesine başlıcam inşaallah iyi gelir hayırlı saglıklı bebişimiz olur.Allah tüm isteyenlere versin saglıkla birlikte amin,

selam aycan yazıtını okudumda mrkettim bitki kullanırken fsh düşmüş ne kullandın ve kaçgün?sogan kürünü bende yapmak istiyorum ama ramazan düzenli olmaz diye ramazandan sonra kısmetse başlamayı düşünüyorum.bende Allahdan evlat isteyenlerdenim hayırlı ve saglıkla birlikte inşaallah rabbim tüm isteyenlere versin artık ne yapcagmı şaşırdım...

selam aycan yazıtını okudumda mrkettim bitki kullanırken fsh düşmüş ne kullandın ve kaçgün?sogan kürünü bende yapmak istiyorum ama ramazan düzenli olmaz diye ramazandan sonra kısmetse başlamayı düşünüyorum.bende Allahdan evlat isteyenlerdenim hayırlı ve saglıkla birlikte inşaallah rabbim tüm isteyenlere versin artık ne yapcagmı şaşırdım...

Ah be asel,
ben herseyi kullaniyorum canim, civan percemi, aslan pencesi, adacayi, cobancantasi, hayit tohumu hapi, cörekotuyagi hapi, bal, ahududu yapragi, vitamin zink, selenyum, omega 3,
Bu is uzun vede sabirli bir yol, pes etmeden yola devam ediceksin, böyle arkadasim, kimi aramadan Alah veriyor, buda bizim sinavimiz, soru kazik yerden geldi, Allahin izniyle cözücez.
Hic sasirma, senin en son ihtiyacin olan, stres vede üzüntü, sakin al, Allahin izniyle............insaallah, hersey yoluna girer. saglicakla kal

hayit otunu şöyle hazırlayacaksınız; Bende tohum halinde kullanıyorum toz halinde yapma,sabah akşam yapılıyor, bir demlik üstüne bir tatlı kaşığı hayit atın, sonra üzerine bir bardak sıcak su ilave edin ve o şekilde 10 dk kadar demlensin , sonra süzün ve ılık bir şekilde bir bardak suyu için aynı şekilde akşam da yatarken yapın okadar

selam canımcım nasılsın ben adet oldum 1 ay gecikmeli geldi ama fshım çok yükselmiş dr yakında menepoza gireceksin dedi morallerim çok bozuldu şimdi hayıt aslan pençesi ve adaçayı içiyorum bakalım ne olacak hayırlısı hepimiz için canım bu arada kandilin mübarek olsun arkadaşım rabbim duaları kabul etsin hepimiz için dua edeceğim canım öpüyorum hayırlı kandiller ve hayırlı bayramlar canım k.i.b opuyorumnanaktan

sevicim ben yapıyorum kürü devam ediyorum.boş durmuyorum açıkçası.ama henüz regl olmadım.inş. olurum.dua ediyorum birde.yapacak birşey yok.inş. rabbim emeklerimizin karşılığını verir.bazen adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor.sonra kayboluyor.ama akıntım var çok şükür.artık kürün etkisimi bilemem.

herşey allahtan canım.sen doktorların dediğine bakma.allah ol dedikten sonra herşey olur.yeterki biz inancımızı kaybetmeyelim.ben inanıyorum canım seninde olacak.sakın ümitsiz olma.fsh önemli değil.ben ona baktırmıcam bile artık.

ne biliyoruz ki belki biz eskiden düzenli regl olurken de fsh ımız yüksekti.bilemeyiz değerimiz kaçtı.herkesin bünyesi farklı sonuçta.ben artık hormonlara takılmıyorum açıkçası.sende takma fsh kafana bence.içini ferah tut.panik yapma.yeteki rabbim ol desin o öenmli.sende dua et canım.ben hep ediyorum hepimize.daha bu sabah ettim.sabah namazında.inş. rabbim kabul edecek canım

selam semoşcum hayırlı kandiller arkadaşım duaların kabul olsun v-benim adetim 1 ay gecikmeli geldi çok şükür ama seninde dediğin gibi kafaya takmamamk lazım rabbim hayırlıysa verecek zaten değilmi rüyalarımda hep oğlum varmış görüuyorum ama bilmiyorum artık gerçek olacakmı inşallah olur sen ne zamadır adet olamadın?dr bana artık 1 yada 2 defa adet görrürsün dedi bende çok ağladım ama napayım ölüme çare yok yine kürlere başladım bakalım ne olacak aslında sen iyisini yaoıyorsun fsh ı baktırmamakla canım seni çok öpüyorum hayırlı bayramlar sana ve ailene öpüyorum çok dua ediyorum hepimiz için pes etmeyeceğim devam deme arkadaşım iyiki varsınız sizleri tanıdığıma o kadar memnunumki anlatamam canım k.i.bopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selam Sevicim, erken menopozuda engelliyor, sogan kürü. 15 gün yapip 15 gün ara veriyorsun sonra 10 gün yapiyorsun yine 15 gün ara 10 yap cok rica ederim yani 15 + 10 + 10 ben inaiyorum reglin düzene girecek.
Bak saracoglunun sayfasindan alinti yapiyorum
Menopoza bağlı ateş basmasına karşı, FSH hormonu yüksekliğine karşı, erken menopoza karşı, miyom ve çikolata kistine karşı

sonra doktorlarin herdedigini kafaya takma cok rica ederim, onlar Allah degil, ne mucizeler oluyor hayatta, pozitif ol, vede pes etme derim ben arkadasim. Allahim tez zamanda sifa versin. Ama bak benim FSH düstü, en son 8 filandi 50 lilerden düstü, ama gecen ay vede bu ay reglim gecikti, 10 gün kadar, gecen ay sogan kürü yaptim bisey olmadi 2. kürümü yaparken reglim geldi, sükür Allahima gayet yogun vede güzel geldi. Ha diger bütün bitkileri kullaniyordum FSH düsmüstü ama reglimin gelisini sogana bagliyorum. Dilerim sendede etkili olur.

selam aycancım sağol canım verdiğin bilgiler için ben soğan kürünü daha önce 1 hafta yaptım ama midem çok kötü olduğu için devam edemedim bıraktım şimdi hayıt tohumu içiyorum ama soğan kürünü bu kürden sonra tekrar deneyeceğim yanında mide ilacı alarak yapacağım canım hakikaten doğru dr lar moralini bozuyor insanın bende çok kafaya takıyorum aslında takmammak lazım rabbim hepimizin gönlünün muraadını versin hayırlı kandiller canım ve iyi bayramlar arkadaşım çok öpüyorum seni sen fsh ını nasıl düşürdün sadece soğan kürüylemiyoksa başka kürlerde yaptınmı canım k.i.bopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bayanlar merhaba.bende erken menopoz mağduruyum.
ilaçsız adet görmüyorum.
hayıt tohumunu kullanıyorum 2 buçuk ay oldu. hala tık yok adetimde. 4 ila 6 ay arasında etkisini gösterirmiş... bekliyorum...bir gelişme olursa burdan herkese yazacağım...
Allah herkese şifalar versin...

merhaba arkadaşlar ben uzun süredir yazmıyordum forma öncelikle hayırlı ramazanlar inşallah bu ayda istediğiniz dilediğiniz her şeye kavuşursunuz bende sizin gibi fsh madurlarındanım hala onun ceremesini çekiyorum .Bir çok yol denedim tüp bebeği bile denedim ama olmadı.daha sonra formda yazan karışımları yaptım hayıt ,aslan pençesi,incir kürü ve de soğan kürü ve şükürler olsun ki işe yaradı.Rabbimin izniyle
ben hamileyim arkadaşlar darısı hepinizin başına ama zor bir hamilelik geçiriyorum ilk önce 10 haftalıkken kan pıhtılaşması sorunumun olduğunu öğrendim ve biliyormusunuz bu kan pıhtılaşması sorunu fsh şı tetikliyormuş o yüzden sizlerinde bu genetik testi yaptırıp bunu öğrenmenizi tavsiye ederim ona göre tedavi yöntemi olabilir çünkü ben iğne kullanıyorum bebeğim iyi beslensin diye clexane diye belki duymuşsunuzdur ve şimdide 6 .ayımdayım ama bebeğim olması gerekenden aşağıda olduğu için tehlikem var bu yüzden evde yatmak zorundayım
umudunuzu yitirmeyin
öncelikle Rabbime dua edin ve buradaki kürleri deneyin Allah hepimizin yardımcısı olsun hepinize iyi günler

EBRU ANKARA canım rabbim kucağına almayı nasip etsin bir tanem.inş. sağ salim doğumun gerçekleşir tamamına erdirir allahım.

ebrucum sana şey sormak istiyordum fsh ın kaçtı peki senin canım.ilaçlamı regl oluyordun merak ettim.nasıl düşürdün fshını canım

ebrucum doğal yollamı hamile kaldın canım yoksa tüp bebeklemi yaşın kaçtı bu arada merak ettim yazarsan sevinirim canım

ebrucum doğal yollamı hamile kaldın canım yoksa tüp bebeklemi yaşın kaçtı bu arada merak ettim yazarsan sevinirim canım

teşekkür ederim bu iyi dileklerin için semos427 Rabbim inşallah sizede nasip eder hep dualarım sizinle
öncelikle doğal yolla hamile kaldım tüp bebekten 2 ay sonra yaşım 28 ve adetlerim normal bir şekilde oluyordu ilaç kullanmadan ama fsh ım 20 ve civarıydı dediğim gibi tüp bebekten sonra kürleri, hayıtı ve aslan pençesini içtim sanırım hepsi etkili oldu gerçi dualara da çok inanıyorum herşeyden önce Rabbimin izniyle oldu
birde bahsettiğim kan pıhtılaşması olayı var ona baktırmanı tavsiye ederim ben ankarada tüp bebek tedavisi için profa gittim ama o beni hiç bu konuda bilgilendirmedi bakmadı bile hamile kaldıktan sonrada konyada gittiğim doktora yaşadıklarımı anlattığımda hemen genetik test istedi ve düşündüğü çıktı iyi doktor çok önemli ben profa güvenmiştim ama boş çıktı buradaki doktorum uzman ve şimdi anladım ki prof. diye doktora körü körüne güvenmeyeceksin tek bildikleri nasıl para alırım

selam semoşcum nasılsın bende senin gibi adet olamadım fsh ım 70 çıktı ama adet şimdi bekliyoruz gelmesi için gelmezse ilaç verecek dr en son haziranda olmuştum adet dr menepozun yaklaşmış 2 uada 4 defa adet olursun dedi dr çok moralim bozuldu bende başladım hayıta ama senin ürünü uygulayacağım sen faydasını gördünmü canım?off semoşcum ne olacak bizim halimiz sence biz anne olamayacakmıyız artık benim hiç umudum kalmadı kısmet hakkımızda hayırlısı neyse o olsun öpüyorum seni çok yakında yine girerim olurmu arkadaşım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşım nasılsın iyimisin :-))

bende marankinin
3 haftalık erken menopoz kürünü uyguluyorum.
1.gün adaçayı civanperçemi
2 .gün adaçayı aslanpençesi
3. gün adaçayı çobançantası
4 .gün yine adaçayı civanperçemi
5 .gün adaçayı aslanpençesi
6 .gün adaçayı çobançantası
hep böyle tekrarlıyorsun.
3 hafta yapıp 1 hafta ara veriyorsun.
benim 3 haftam yarın bitiyor.sonra ara vericem
tekrar başlıcam
adaçayı çok iyi bir bitki
erken menopoz ve bitkiseller bölümünde micra adında bir arkadaş bu kürler regl oluyormuş fsh 80 miş.38 yaşındaydı sanırım.

bende bu küre başladım.inş. şifa olur.ama ne zaman regl olucam bilmiyorum.bu kürü 3 ay en az yapmak gerekiyormuş.bende cylo içmek istedim bir kere çok bunalmıştım.ama almadım.olmazsam bende ilaca başlarım herhalde.
allah artık hayırlısını versin

Merhaba arkadaşım nasılsın iyimisin :-))

X