selam canım soğan kürü kist için değilmi canım adet düzensizliğinede iyi geliyormu
?ozaman bende yapayım soğan kürünü teşekkürler canım opuyorumnanaktan
arkadasım bişey sorcam bende yenı başladım hayıta nasıl yapcam ne kadar içmem lazım sabah akşam mı bide bende tohum halınde var onu toz halıne mı getırmem gerekıyor yardımcı olurmusun lütfen
selam canım soğan kürü kist için değilmi canım adet düzensizliğinede iyi geliyormu
?ozaman bende yapayım soğan kürünü teşekkürler canım opuyorumnanaktan
selam aycan yazıtını okudumda mrkettim bitki kullanırken fsh düşmüş ne kullandın ve kaçgün?sogan kürünü bende yapmak istiyorum ama ramazan düzenli olmaz diye ramazandan sonra kısmetse başlamayı düşünüyorum.bende Allahdan evlat isteyenlerdenim hayırlı ve saglıkla birlikte inşaallah rabbim tüm isteyenlere versin artık ne yapcagmı şaşırdım...
hayit otunu şöyle hazırlayacaksınız; Bende tohum halinde kullanıyorum toz halinde yapma,sabah akşam yapılıyor, bir demlik üstüne bir tatlı kaşığı hayit atın, sonra üzerine bir bardak sıcak su ilave edin ve o şekilde 10 dk kadar demlensin , sonra süzün ve ılık bir şekilde bir bardak suyu için aynı şekilde akşam da yatarken yapın okadar
sevicim ben yapıyorum kürü devam ediyorum.boş durmuyorum açıkçası.ama henüz regl olmadım.inş. olurum.dua ediyorum birde.yapacak birşey yok.inş. rabbim emeklerimizin karşılığını verir.bazen adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor.sonra kayboluyor.ama akıntım var çok şükür.artık kürün etkisimi bilemem.
herşey allahtan canım.sen doktorların dediğine bakma.allah ol dedikten sonra herşey olur.yeterki biz inancımızı kaybetmeyelim.ben inanıyorum canım seninde olacak.sakın ümitsiz olma.fsh önemli değil.ben ona baktırmıcam bile artık.
ne biliyoruz ki belki biz eskiden düzenli regl olurken de fsh ımız yüksekti.bilemeyiz değerimiz kaçtı.herkesin bünyesi farklı sonuçta.ben artık hormonlara takılmıyorum açıkçası.sende takma fsh kafana bence.içini ferah tut.panik yapma.yeteki rabbim ol desin o öenmli.sende dua et canım.ben hep ediyorum hepimize.daha bu sabah ettim.sabah namazında.inş. rabbim kabul edecek canım
Selam Sevicim, erken menopozuda engelliyor, sogan kürü. 15 gün yapip 15 gün ara veriyorsun sonra 10 gün yapiyorsun yine 15 gün ara 10 yap cok rica ederim yani 15 + 10 + 10 ben inaiyorum reglin düzene girecek.
Bak saracoglunun sayfasindan alinti yapiyorum
Menopoza bağlı ateş basmasına karşı, FSH hormonu yüksekliğine karşı, erken menopoza karşı, miyom ve çikolata kistine karşı
sonra doktorlarin herdedigini kafaya takma cok rica ederim, onlar Allah degil, ne mucizeler oluyor hayatta, pozitif ol, vede pes etme derim ben arkadasim. Allahim tez zamanda sifa versin. Ama bak benim FSH düstü, en son 8 filandi 50 lilerden düstü, ama gecen ay vede bu ay reglim gecikti, 10 gün kadar, gecen ay sogan kürü yaptim bisey olmadi 2. kürümü yaparken reglim geldi, sükür Allahima gayet yogun vede güzel geldi. Ha diger bütün bitkileri kullaniyordum FSH düsmüstü ama reglimin gelisini sogana bagliyorum. Dilerim sendede etkili olur.
ebrucum doğal yollamı hamile kaldın canım yoksa tüp bebeklemi yaşın kaçtı bu arada merak ettim yazarsan sevinirim canım
selam semoşcum nasılsın bende senin gibi adet olamadım fsh ım 70 çıktı ama adet şimdi bekliyoruz gelmesi için gelmezse ilaç verecek dr en son haziranda olmuştum adet dr menepozun yaklaşmış 2 uada 4 defa adet olursun dedi dr çok moralim bozuldu bende başladım hayıta ama senin ürünü uygulayacağım sen faydasını gördünmü canım?off semoşcum ne olacak bizim halimiz sence biz anne olamayacakmıyız artık benim hiç umudum kalmadı kısmet hakkımızda hayırlısı neyse o olsun öpüyorum seni çok yakında yine girerim olurmu arkadaşım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende marankinin
3 haftalık erken menopoz kürünü uyguluyorum.
1.gün adaçayı civanperçemi
2 .gün adaçayı aslanpençesi
3. gün adaçayı çobançantası
4 .gün yine adaçayı civanperçemi
5 .gün adaçayı aslanpençesi
6 .gün adaçayı çobançantası
hep böyle tekrarlıyorsun.
3 hafta yapıp 1 hafta ara veriyorsun.
benim 3 haftam yarın bitiyor.sonra ara vericem
tekrar başlıcam
adaçayı çok iyi bir bitki
erken menopoz ve bitkiseller bölümünde micra adında bir arkadaş bu kürler regl oluyormuş fsh 80 miş.38 yaşındaydı sanırım.
bende bu küre başladım.inş. şifa olur.ama ne zaman regl olucam bilmiyorum.bu kürü 3 ay en az yapmak gerekiyormuş.bende cylo içmek istedim bir kere çok bunalmıştım.ama almadım.olmazsam bende ilaca başlarım herhalde.
allah artık hayırlısını versin