Bende maranki kürünü kullanıyorum.henüz regl olmadım.inş bu kür şifa olur.bekliyorum.kısmet artık.
Yapacak bişey yok
Semoşçum günaydın, nasılsın arkadaşım, ben çok yoğun çalıştığım için bu aralar siteye giriş yapamadım, bende adet olamadım arkadaşım, ne yapacaz bilemiyorum, ben yine cyloca 'ya başladım, 3 ay üstüste içecem, karnım okadar şiştiki arkadaşım anlatamam,ben otları kullanıyorum, herşey yapıyorum ama yinede fsh değerini düşüremiyorum, kullanmadığım ot, kullanmadığım kür kalmadı ama yinede değerim düşmüyor bırak düşmesini adet bile olamıyorum, bazen bu otlarla bişey başaramayacağımı düşünüyorum, bir an karamsarlığa düşüyorum, ama sonra ilaçların bile bitkilerden otlardan yapıldığını düşününce tekrar inancım geliyor arkadaşım, artık doktorada gitmiyorum çünkü aynı şeyleri söylüyor artık bana fsh değerin 15 'e düşmeden gelme dedi ,
tüp bebek için en fazla 15 olması gerekiyormuş , benim fsh değerim en son 48 'di , 3 aydır baktırmadım , adet olamadığımdan kimbilir kaçlara çıkmıştır, öyle işte arkadaşım, sabah sabah seni sıkıntılarımla bunalttım,kusura bakma , sende adet olamamışsın marankinün kürlerin nezaman bitiyor? Bu kürlerin içinde neler varki arkadaşım, İnşallah yarar arkadaşım ve adet olursun, allah hepimize sabır versin ve şifa versin, k.i.b.