Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

sağol seviciğim bari azıcık düşseymiş çok üzüldüm ama şimdi iyiyim arkadaşım
yarın gidicem bakalım bu doktor ne diyecekk canım

canım üzülme biliyorsun önemli olan yumoşlarının oluşması. doktorum bana artık baktırma fsh ına dedi fshın bu vakitten sonra düşüp çıkması önemli değil önemli olan o ay yumurtanın oluşması ve oluşan yumurtanında kaliteli olması diyor. kızdı bana sürekli baktırıyorum diye. Fsh ın bir kere yükseldiyse alarm veriyor demektir yumurta rezervin azalıyor elini çabuk tut diyor vücudun demişti doktorum. sende üzülme inşallah yumoşlarımız oluşmuştur...

doğru söylüyorsun canım ama yumoşlar kaliteli olmuyormuş dr bana öyle dedi benimde moralim bozuldu o yüzden tüp bebek yaptırmamız lazımmış aslında kader kısmet rabbim izin vermeyince olmuyor yeterki rabbim istesin ozaman olur hakkımızda hayırlısı hepimiz için ne diyelim kader işte bigün gelirde inşalah bizlerde bebeklerimizi konuşuruz arkadaşlar rabbimden tek isteğim bu hepimizin yüzünü güldürür inşaallah aminnnnnnnnnn:Saruboceqpuyorumnanaktan

üzülme arkadaşım rabbim büyük bigün bizlerde anne olacağız hayırlısyla yetrki biz yürekten isteyelim yılmayalım sonuna kadar devam edelim burada bebeklerimiz konuşacağız ben buna inanıyorum canım benim sen kürlerine devam et bu arada bal tarçın çörek otununda yap adetin 1. gününden itibaren tamammı canım

kızlar bizim yarın interneti iptal edeceğiz kabloluya geçeceğiz belki 1 hafta olmayabilirim yeni internet bağlandığında görüşürüz olurmu hepinizi çok öpüyorum arkadaşlar dularım sizinle.........

bebişçim tabiiki benimde karnım şişiyor adet olmadığım zaman hala olmadım bende farlutal aldım bu ay içmek için.inş. olurum farlutalla.fazla yememeye çalışıyorum kilo almamak için
allah yardımcımız olsun

Günaydın arkadaşım, farlutal ilaçı adet olmayımı sağlıyor, ben de olamadım acaba cyloca mı içsen tekrar diyorum, doktoroda gitmedim ,senin ilaç adet söktürücü ise onumu içsem

Arkadaşlar bende tohumu denedim. Tabi önce doktora gitmiştim. Ara kanamalarım vardı, adet bittikten 1 hafta sonra başlayıp 8-10 gün sürüyodu. Tam kanama gibi ddilde adetin son 2 günü gibi leke lekeydi. Doktor bişey yok dedi. Devam ederse doğum kontrol hapı vercekti. Ve devam etti. Bende adetin 3. günü fsh a baktırdım 9,7 çıktı. Başladım hemen hayt tohumuna. Akşamları 2 çorba kaşığı sıcak suyun içine atıp 5 dakika bekleterek içtim. O ay ara kanamayı kesti. Sonraki ay fsh a baktırdım 8.7 çıktı. Şimdi adetimin bittiği 1 hafta oldu ara kanama yok henüz ve bu ikinci ay çok sevindim tavsiye ediyorum. İlaçtan çok çok iyi bence. Bazen sebepsiz kanamalar olurmuş tıp bilmiyo ama hayt biliyomuş demekki ki kesti. Hiç bir zararı yok üşenmeyin deneyin.

kizlarrrr artik buraya pek girmiyormusunuzz??
neyse okuyan arkadaslara umut olsun diye yaziyorum,cünkü ben hep bunu aramisdim :)))

40 gündür hayit tohumunu demleyip sabah-aksam ac karnina ictim. ve prolaktinim 35 di,gecen tekrar ölctürdüm hic ilac kullanmadan 23e düsmüs..doktor devam et dedi ve ilaca gerek görmedi..
insallah dahada düserr hepimizinn

prolaktin değerlerini düşüren madde "aucubin" kimyasalıdır
hayıt tohumunda eser miktarda (yani az miktarda) bulunur,hayıt yaprağı ve sinirli ot bitkisinde ise bu aucubin kimyasalı yüksek miktarda bulunur.
prolaktin yüksekliğini düşürmek istiyorsanız ,hayıt tohumu yerine bulabilirseniz hayıt yaprağını(biçok aktarda bulunmuyor ,nette bikaç aktar satıcısında görebildim sadece) ,hayıt yaprağı yerine yine aynı kimyasalı içeren her aktarda kolaylıkla bulunan "sinirli ot " u günde 2 kez (1 su bardağı suya öğütülmüş /ufalanmış) 4 gr ilave edip demleme usulü kaynatıp ılık için)
------------
sonra yine değerli bir bitki olan "civanperçemi" kadın hastalıklarında eski çağlardan beri kullanılan çok değerli bir bitkidir.
çivanperçemideki bazı kimyasallar soyadan elde edilen "genistein"e eşdeğerdir;
östrojenik etki gösterir.testeron üretimini baskılayıcı kimyasallar içerir.
sinirli ot yada hayıt yaprağının yanında bu bitkide günde bir kez olmak üzere tüketilebilir.
yanlız dikkat!
bitkisel tertipler sentetik ilaçlarla birlikte kullanılmamalıdır
alternatif tedavi şeklinde düşünülmelidir.
kullanırken bu ayrıntılara dikkat göstermekte fayda var.
sinirli ot+çivanperçemi kombinasyonunu kullanan adet düzensizliği yaşayanların çoğu ilk ay sonrasında mucizevi etkiyi göreceklerdir büyük ihtimalle..
umarım yardımcı olabilmişimdir.
bitkilerdeki kimyasallar ve biyolojik aktiviteleri hakkında detaylı bilgiler var arşivimde,merak ettiğiniz bilmek istedikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

slm kızlar bu hayıtı ben de duymuştum ama denemedim. benim sorunum düzensizlikten ziyade adet olamamammafoldumben resmen ilaç içmezsem adet olamıyorum. acaba bana da faydası olur mu kızlar şimdiden teşekkür ederim hepinize...:çok üzgünüm:

sevicim nerelerdesin canım ya seni merak ettim.bizleri unuttun galiba neler yapıyorsun.
bebişçim sende uğra artık lütfen bu sayfayı boşlamayalım
haberleşelim
özledim valla sizleri

olur canim ,hayit cok faydali ,birakmadan bi süre ic ,.
burda öyle bir topikde vardi hatta..ise yarayanlar olmus..

ben kendimde gördüm faydasini 35 olan süt hormonumu ( prolaktin )
40 gün araliksiz hayit icerek 23e düsürdüm ,ilacsiz.
sende bir dene bakdin olmuyo birakirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…