Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

sevgili arkadaşlar bende hayıt içmeyi düşünüyorum
ancak daha önce suyunu içmyi denedim ama tadı çok kötü olduğu için içemedim
vegenatural marka hayıt kapsülünü buldum ve almayı düşünüyorum acaba kullanırken gebelik oluşursa zararı olurmu sorumu cevaplarsanız çok sevinirim

teşekkürler canım opuyorumnanaktan

merhaba kızlar malesef moralim çook bozuk çünkü geçen ay 60 olan prolaktin bu ay 70 olmuş.doktor dostinex verdi ve hamilelik düşünme dedi.bunun yanında ben burdan da okuduğum kadarıyla hayıt suyu aldım.acaba bu ikisini bir arada kullanabilir miyim?bir de aç veya tok farkedermi ve günde kaç bardak içmeliyim acaba?kullananlardan acil cevaplar bekliyorum,şimdiden çok teşekkür ederim..:a015:

hayıt suyu ve dostinexi birlikte kullanmamalısın.
dostinex prolaktin değerlerini düşürmeye yeter artı bitkisel tertiplerle sentetik ilaçlar birlikte kullanılmamalı,lütfen bu ayrıntıya dikkat etmeye özen gösterin.

bayanlar iyi akşamlar. bende 35 gündür hayıt tohumunu kaynatıp içiyorum
bu esnada 1 defa adet oldum. hayıtın faydasını gördüm çünkü sancılı adet döneminden eser kalmadı.
treseguens ilacım bitti. almayı düşünmüyorum bir müddet hayıt suyunu içerek ilaçsız adet olabiliyormuyum takip edicem. inş. adetim ilaçsız düzene girerde bir bebek sahibi olabilirim....

canım çok sağol ilgin için ama yanılmıyorsam ki yanlışsa düzeltilsin konu sahibi arkadaşım ikisini aynı anda kullandığını yazmıştı.yine de çok sağol önerin için canım..

canım çok sağol ilgin için ama yanılmıyorsam ki yanlışsa düzeltilsin konu sahibi arkadaşım ikisini aynı anda kullandığını yazmıştı.yine de çok sağol önerin için canım..

konu sahibinin mesajını okumadım ama eğer ikisi birlikte kullanılmışsa doğru bir uygulama olmamış
hem bitki bilimciler hemde tıp camisası bu tür bi kombine uygulamayı doğru bulmuyor
okuduğum bütün kaynaklarda bunu doğruluyor
sağlık bu ,ihmale hiç gelmez
bitkisel tertipler ancak yardımcı alternatif tedavi olarak kullanılabilir ama yine işin ehli kişilerce ve bilinçli dozaj uygulamasıyla yönlendirilmelidir.
örneğin benim bikaç mesaj öncesinde tavsiye ettiğim güçlü prolaktin düşürücü "sinirli ot" bitkisi (ki hayıt tohumundan daha tesirli etkiye sahiptir bu manada) günde 2 kez tüketilmeli .
uzun zamandır bitkilerdeki kimyasalları ve biyolojik etkilerini inceliyorum
hayıt tohumu yerine sinirli otu kullanmanızı tavsiye ederim.tabi sentetik ilaç kullanılmadığı taktirde yardımcı tedavi niteliğindedir bu önerim.

canim haklisin ,aynisini bende söylebilirim...allaha cok sükür..adet sancilarim bitttii..prolaktin düsmeyede basladi...insallah sende daha fazla hayrini görürsün:Saruboceq:

sevicim nerelerdesin canım ya seni merak ettim.bizleri unuttun galiba neler yapıyorsun.
bebişçim sende uğra artık lütfen bu sayfayı boşlamayalım
haberleşelim
özledim valla sizleri

canım ben tatildeyim bayramdan sonra görüşürüz artık burada nete fırsabuldukça girmeye çalışacağı canım bende sizleri çok özledim sende bir gelişme varmı ben 50 gün oldu hala adet olamadım farlutal içtim bakalım ne zaman gelecek sıkıntıdan patlıyorum gelmedi diye sizleri çok öpüyorum olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

sevicim bende regl olamadım.maranki kürünü kullanıyorum 3 hafta oldu bakalım regl olacakmıyım bende bekliyorum gelişme yok maalesef

arkadaşlar hayıt otu tohumunu aktardan dün aldım ve kullanmaya başladım burda yazılanlar gibi değil kullanışı yetkili kişiyle görüştüm 1 bardak kaynamış suya hafif ılıyınca 1 çay kaşıgı hayıt tohumunu atıp 20sn ye bekletin ve süzüp öyle için dedi fazla bekletirsen hem acır hemde aroma etkisini kaybeder dedi ayrıca hayıt tohumunu buzdolabında bekletin dedi dün içtim tadı gayette iyiydi umarım işe yarar

Kızlar nerelerdesiniz bebişçim sevi35 angies yelizipucu .merak ettim sizi.neler yapıyorsunuz

canım iyiyim bende işler çok yoğun bakamıyorum siteye. tedaviyi bıraktık şimdilik fsh hormonum yine tavan yaptı 35 çıktı 2-3 tane yumurtam var gibiydi ama büyümediler doktor 5-6 ay ara ver git dinlen dedi. bende dinlenmeye aldım kendimi hayıt suyunu bıraktım artık sanırım bünyem alıştı fayda etmemeye başladı. biraz ara veriyorum onun için herşeye. sen naptın nasıl gidiyor

Bende maranki kürünü kullanıyorum.henüz regl olmadım.inş bu kür şifa olur.bekliyorum.kısmet artık.
Yapacak bişey yok

Sevgili Arkadasim,
o kadar güzel bilgi donanimin varki özendim sana ki yillardir arastiriyorum bende ama verdigin ince detaylar cok güzel senin icten kutluyorum. Paylasimin icinde tesekkür ediyorum. a.s.

Bende maranki kürünü kullanıyorum.henüz regl olmadım.inş bu kür şifa olur.bekliyorum.kısmet artık.
Yapacak bişey yok

Semoşçum günaydın, nasılsın arkadaşım, ben çok yoğun çalıştığım için bu aralar siteye giriş yapamadım, bende adet olamadım arkadaşım, ne yapacaz bilemiyorum, ben yine cyloca 'ya başladım, 3 ay üstüste içecem, karnım okadar şiştiki arkadaşım anlatamam,ben otları kullanıyorum, herşey yapıyorum ama yinede fsh değerini düşüremiyorum, kullanmadığım ot, kullanmadığım kür kalmadı ama yinede değerim düşmüyor bırak düşmesini adet bile olamıyorum, bazen bu otlarla bişey başaramayacağımı düşünüyorum, bir an karamsarlığa düşüyorum, ama sonra ilaçların bile bitkilerden otlardan yapıldığını düşününce tekrar inancım geliyor arkadaşım, artık doktorada gitmiyorum çünkü aynı şeyleri söylüyor artık bana fsh değerin 15 'e düşmeden gelme dedi , tüp bebek için en fazla 15 olması gerekiyormuş , benim fsh değerim en son 48 'di , 3 aydır baktırmadım , adet olamadığımdan kimbilir kaçlara çıkmıştır, öyle işte arkadaşım, sabah sabah seni sıkıntılarımla bunalttım,kusura bakma , sende adet olamamışsın marankinün kürlerin nezaman bitiyor? Bu kürlerin içinde neler varki arkadaşım, İnşallah yarar arkadaşım ve adet olursun, allah hepimize sabır versin ve şifa versin, k.i.b.

bende marankinin
3 haftalık erken menopoz kürünü uyguluyorum.
1.gün adaçayı civanperçemi
2 .gün adaçayı aslanpençesi
3. gün adaçayı çobançantası
4 .gün yine adaçayı civanperçemi
5 .gün adaçayı aslanpençesi
6 .gün adaçayı çobançantası
hep böyle tekrarlıyorsun.
3 hafta yapıp 1 hafta ara veriyorsun.
benim 3 haftam yarın bitiyor.sonra ara vericem
tekrar başlıcam
adaçayı çok iyi bir bitki
erken menopoz ve bitkiseller bölümünde micra adında bir arkadaş bu kürler regl oluyormuş fsh 80 miş.38 yaşındaydı sanırım.

bende bu küre başladım.inş. şifa olur.ama ne zaman regl olucam bilmiyorum.bu kürü 3 ay en az yapmak gerekiyormuş.bende cylo içmek istedim bir kere çok bunalmıştım.ama almadım.olmazsam bende ilaca başlarım herhalde.
allah artık hayırlısını versin

Günaydın arkadaşım, mesala 1.gün yaptığın kürü sabah akşam mı yapıyorsun yoksa tek sabah mı yapıyorsun ,
3 haftadan sonra 1 hafta ara verip sonra tekrar 3 hafta üstüstemi yapıyorsun arkadaşım,
ben ilaca başladım ondan şimdi yapamam fakat öbür aya başlarım bende bu kürlere ,arkadaşım inşallah faydasını görürüz iyi günler sana tşk. ederim paylaştığın için ayrıca görüşmek üzere canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…