Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

çok stres yaptım böyle giderse stresle yükselticem

iyiyim canım sen nasılsın inşalah düşmüştür fsh ın stres yapma dicem ama bende yapıyorum insanın elinde değil ki düşünmemek keşke gamsız biri olsaydık o zaman herşey dah kolay olurdu canım kendine iyi bak sonucu bildirirsin değilmi ?

aman gamsızlık ve biz canım
yarın gidiyorum çok dua et canım sonucu bildiricem tatlım çok korkuyorum inşallah hastanenin kapısından dönmem

ama hayıt lh yi de düşürür canım benim şimdiye kadar hayıt hakkında okuduğum tüm bilgiler tüm hormonlara iyi geldiğiyle ilgiliydi..yüksek olanı düşürüyor düşük olanı yükseltiyomuşş..
bende 3 aydır fsh için kullanıyorum yarın düşmüşmü öğrenicemm hepimize şifa olsun inşallah

allah razı olsun seviciğim 3 ay ı geçti kullanıyorum canım
ilk baktırdığımdan sonra baktırmadım fsh ye canım o da 50 .44. dü

allah razı olsun seviciğim 3 ay ı geçti kullanıyorum canım
ilk baktırdığımdan sonra baktırmadım fsh ye canım o da 50 .44. dü

yarın baktır bakalım ne çıkcak eğer düşmediyse bide yeşil çay aslan pençesi ve hayıtı 3 ünü bir arada iç bide polen ye sabahları aç karnına oda hormonlara çok iyi geliyor inşallah düşmüştür canım

sağol canım evet onları denerim artık polen yiyodum zaten canım bu ay biraz ihmal ttim sadece bi de incir kürü yapıcam bu ay

evet sagol 35sevi35 yardimlariniz icin :)

yelizcim sende sagol cevabin icin... ay bilmiyorum artik insallah allaha birakiyorum, o istedikden sonra verir melegini...

umarim sende bugun iyi sonuc alirsin ,hadi hakkinda hayirlisi

Yelızcım ne yaptın sonucun Çıktımı. Bende yarın doktora gıdeceĞım bakalım yumurtam oluŞmuŞmu

sonuç kötü canım 50.44 60 a çıkmış bnde yrn doktora gidecceğim bakalım bu doktor ne diyecek canım

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım inşallah oluşmultur yumoşların tatlım

sonuç kötü canım 50.44 60 a çıkmış bnde yrn doktora gidecceğim bakalım bu doktor ne diyecek canım

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım inşallah oluşmultur yumoşların tatlım

canım benim yaa üzülme stresten yükselmiştir kafana takma devam et kürlere düşer ozaman ama hepsini düzenli kullanmalısın canım dr a git bakalım ne diyecek arkadaşım üzülme olurmu kendi can sağlığın daha önemli bunuda unutma olurmu?:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…