Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol seviciğim bari azıcık düşseymiş çok üzüldüm ama şimdi iyiyim arkadaşım
yarın gidicem bakalım bu doktor ne diyecekk canım
canım üzülme biliyorsun önemli olan yumoşlarının oluşması. doktorum bana artık baktırma fsh ına dedi fshın bu vakitten sonra düşüp çıkması önemli değil önemli olan o ay yumurtanın oluşması ve oluşan yumurtanında kaliteli olması diyor. kızdı bana sürekli baktırıyorum diye. Fsh ın bir kere yükseldiyse alarm veriyor demektir yumurta rezervin azalıyor elini çabuk tut diyor vücudun demişti doktorum. sende üzülme inşallah yumoşlarımız oluşmuştur...
sağol seviciğim bari azıcık düşseymiş çok üzüldüm ama şimdi iyiyim arkadaşım
yarın gidicem bakalım bu doktor ne diyecekk canım
kızlar bizim yarın interneti iptal edeceğiz kabloluya geçeceğiz belki 1 hafta olmayabilirim yeni internet bağlandığında görüşürüz olurmu hepinizi çok öpüyorum arkadaşlar dularım sizinle.........
bebişçim tabiiki benimde karnım şişiyor adet olmadığım zaman hala olmadım bende farlutal aldım bu ay içmek için.inş. olurum farlutalla.fazla yememeye çalışıyorum kilo almamak için
allah yardımcımız olsun
slm kızlar bu hayıtı ben de duymuştum ama denemedim. benim sorunum düzensizlikten ziyade adet olamamammafoldumben resmen ilaç içmezsem adet olamıyorum. acaba bana da faydası olur mu kızlar şimdiden teşekkür ederim hepinize...:çok üzgünüm: