kızlar selam. sevi yeliz semoş ne yaptınız varmı bir gelişme uzun zamandır görüşemiyoruz
Bende yok regl olmadım
test te yapmıyorum negatİftİr zaten belİrtİ falan da yok
doktora da gİdemİyorum kÖtÜ Şeyler sÖyleyecek dİye
merhaba, bende 2 aydır hayıt kullanıyorum ve çok faydasını gördüm. tam 28.günde regl oluyorum artık.kaydirigubbakcemile2kızlar yaklaşık nerdeyse 2 ay olacak hayıt kullanıyorum geçen ay faydasını gördüm adetlerim düzenli ama az olurdun geçen ay yoğun bir adet dönemi geçirdim göğüslerimde ciiidi ağrılarım olurdu geçen aydan beri oldukça rahatım sormak istedğim hayıtı bir kaç arkadşım kullanıyor bende ve onlardadad cidiid bir akıntı mevcut bu ay kremkıvamda ve beyaz bendeki ama aman mana bir akıntı bu sizce normalmidir kullanan tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
merhaba, bende 2 aydır hayıt kullanıyorum ve çok faydasını gördüm. tam 28.günde regl oluyorum artık.kaydirigubbakcemile2
bahsettiğin akıntılar bendede oldu, reglime 1 hafta-10 gün kala başladı ve reglden 1-2 gün önce kesildi mat beyaz ve krem kıvamında değil mi? bence kötü bişey değil çünkü bu akıntılara rağmen benim reglim tam gününde geldi, bi aksilik olsaydı gelmezdi diye düşünüyorum.
aynen öyle canım, kötü birşey değil, adetlerinde düzenliyse yakın zamanda gelir bebiş :1hug:canım evet aynen öyle may beyaz krem kıvamında regl düzenim iyi ben bebek için kullanıyorum belki bununla hamile kalırız diye adetime 5 gün var bugün sanki azalmış akıntım ama bayağı bir yoğun akıntı oldu yani o zaman bu iyiye işaret olarak algılıyorumolumunekankayizsmile
htcertn merhaba, ben hayıt tohumunu akşamları bir su bardağı içiyorum. Bir su bardağı suyu kaynatıp içine 1 çay kaşıgı hayıt tohumu atıp kısık ateşte 5 dk kadar demliyorum ve içiyorum. Hayıt dışında bal+çörekotu+tarçın karışımını da sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyorum. ben bu iki kürün çok faydasını gördüm sizlerede tavsiye ederim :teytey:
canım bende uygulayacağım o kürü
evet aslında hayıt tohumunun demleniş şekli senin söylediğin gibi ama ben bu şekilde bir türlü demleyemedim. yani kaynamış suya atıp beklediğimde demlenmedi bir türlü ben de artık hafif ateşte kaynayan suda demliyorum ve 2 aydırda bu şekilde olumlu sonuç alıyorum. Tabii ki demleyebiliyorsanız o şekilde içilmesi gerekiyor.selam arkadaşım hayıt tohumu kaynatılmadan içilecek önce klorsuz suyu kaynatacaksın sonra ocağı söndürüp sonrada kaynamış olan suyun içine 1 tatlı kaşığı koyup 5 dk bekleyeceksin demlensin diye süzüp içeceksin sonrada günde 2 defa içebilirsiniz
evet aslında hayıt tohumunun demleniş şekli senin söylediğin gibi ama ben bu şekilde bir türlü demleyemedim. yani kaynamış suya atıp beklediğimde demlenmedi bir türlü ben de artık hafif ateşte kaynayan suda demliyorum ve 2 aydırda bu şekilde olumlu sonuç alıyorum. Tabii ki demleyebiliyorsanız o şekilde içilmesi gerekiyor.
selam canım nerelerdesin görünmüyorsun ne zmandır nasılsın varmı bir gelişme?merak ettim canım
ne kadar zaman içtin peki? ben de dr. a gitmeden hayıt tohumunu denemek istiyodum ama off şimdi bilemiyorum aslında şansımı deneyebilirim ne kaybederim? dimi
Bende yok regl olmadım
test te yapmıyorum negatİftİr zaten belİrtİ falan da yok
doktora da gİdemİyorum kÖtÜ Şeyler sÖyleyecek dİye