Günaydın canım, yoğun çalıştığım için pek fazla giremiyorum bu aralar siteye,bu arada hiçbir gelişme yok, sıkıntıdan patlamak üzereyim, 1.5 ay oldu haala adet olamadım , değerim zaten yüksek 45 , nasıl olacak bilmiyorum, doktor değerimi 15 'lere düşürmeden gelme, tüp bebek yapamayız demişti, bende doktora gitmiyorum, hayit ,aslanpençesi, bal , polen arısütü içip duruyorum, artık ne yapacağımı şaşırdım, böyle bekleyip duruyorum, adet olamayınca zaten bir sıkıntı içimde dolaşıp duruyor, böyle benim arkadaşım, sen nasılsın senin durumlar nasıl ?
selam canım üzülme yaa bizim kaderimiz bu hepimizde aynı sıkıntıları çekiyoruz napalım kısmet bu arada kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun canım arkadaşım bu gece edilen dualar geri çevrilmezmiş bol bol dua edelim canım ben hepimiz için edeceğim rabbim bizlerede annelik duygusunu tattırsın amin inşalah canım kabul olur karanfil kaynatıp içsene adetini getirir canım kendine iyi bak özletme arada gir pc ye canım benim öpüyorum çok opuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq: