Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

Günaydın canım, yoğun çalıştığım için pek fazla giremiyorum bu aralar siteye,bu arada hiçbir gelişme yok, sıkıntıdan patlamak üzereyim, 1.5 ay oldu haala adet olamadım , değerim zaten yüksek 45 , nasıl olacak bilmiyorum, doktor değerimi 15 'lere düşürmeden gelme, tüp bebek yapamayız demişti, bende doktora gitmiyorum, hayit ,aslanpençesi, bal , polen arısütü içip duruyorum, artık ne yapacağımı şaşırdım, böyle bekleyip duruyorum, adet olamayınca zaten bir sıkıntı içimde dolaşıp duruyor, böyle benim arkadaşım, sen nasılsın senin durumlar nasıl ?

selam canım üzülme yaa bizim kaderimiz bu hepimizde aynı sıkıntıları çekiyoruz napalım kısmet bu arada kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun canım arkadaşım bu gece edilen dualar geri çevrilmezmiş bol bol dua edelim canım ben hepimiz için edeceğim rabbim bizlerede annelik duygusunu tattırsın amin inşalah canım kabul olur karanfil kaynatıp içsene adetini getirir canım kendine iyi bak özletme arada gir pc ye canım benim öpüyorum çok opuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq:

kizlar nasilsiniz oncelikle kandiliniz mubarek olsun ya bugun doktora gittim ve bebegimin kalp atislarini duyamadik cok uzgunum suan yani doktor 5 gun sonra tekrar cagirdi dua edin lutfen bebegimin herseyi normal olsun ya
cok istedim ben onu simdi benden vazgecerse evet herseyde bir hayir var diycem ama yinede gonlum kabul etmicek bunu cok yiprancam ve surekli bundan sonra bu korkuyla yasamak zorunda kalcam kendimi taniyorum bebegim 8 haftalik sizce normalmi kalp atisinin olusmamasi

demleniyor ben yapıyorum kaynayınca etkisi olmuyormuş öyle dediler yalnız havanda biraz döveceksin zor oluyor ama kesinlikle kaynatma canım

ya bana doktor 1 tatlı kasıgı yiyeceksin dedi, demlemeden filan bahsetmedi, havanda dövülmiyor zaten, bir ara yerken hassas olan dişim kırıldı, hangisi dogru acaba? doktorun kendisi bitki uzmanı ve tıp doktoru

ya bana doktor 1 tatlı kasıgı yiyeceksin dedi, demlemeden filan bahsetmedi, havanda dövülmiyor zaten, bir ara yerken hassas olan dişim kırıldı, hangisi dogru acaba? doktorun kendisi bitki uzmanı ve tıp doktoru

canım hayıt yenilmezki ilk defa duydum zaten ezilmesi bile zor oluyor değilki yiyilecek ama ben yine bilmem sizden duyuyorum yenildiğini ben 3 ay düzenli bu şeklide içtim fsh ım düştü siz nasıl isterseniz öyle yapabilirsiniz canım

bende dün doktora gittim dayanamayıp hiç folikül görmedi 2 ay oldu.ne yapacağımı şaşırdım bende.
rabbim sabrımızı artırsın çabalarımızın emeklerimizin karşılığını versn inş. bu mübarek aylarda

regaip kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.bol bol dua edelim bu gece hepimiz biribirimiz için.tüm çocuk isteyenler için

selam canım nasılsın üzülme ben artık herşeyde bir hayır vardır diyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım öyle değilmi benimde şu sıralar sinirlerim çok bozuk çok gerginim neden bilmiyorum sıcaklardanmıdır bilmem ben akşam bol bol dua ettim canım hepimiz için rabbim annelik duygusunu tattırsın bizlerede diye inşalah kabul olmuştur canım arkadaşım öpüyorum seni çok sabır etmelisin bigün emeklerimizin karşılığını göreceksin bak opuyorumnanaktan

bende dün doktora gittim dayanamayıp hiç folikül görmedi 2 ay oldu.ne yapacağımı şaşırdım bende.
rabbim sabrımızı artırsın çabalarımızın emeklerimizin karşılığını versn inş. bu mübarek aylarda

regaip kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.bol bol dua edelim bu gece hepimiz biribirimiz için.tüm çocuk isteyenler için

Günaydın arkadaşım, evet allah hepimizin sabrını arttırsın , insan bukadar uğraşıp karşılığında bir boş olduğunu görüncü çk kötü yıkılıyor, ben öyle oluyorum açıkçası ,bir işe yaramadığını düşünüyorum bazen , bende ne yapacağımı şaşırdım

canım hayıt yenilmezki ilk defa duydum zaten ezilmesi bile zor oluyor değilki yiyilecek ama ben yine bilmem sizden duyuyorum yenildiğini ben 3 ay düzenli bu şeklide içtim fsh ım düştü siz nasıl isterseniz öyle yapabilirsiniz canım
ilk once havanda ezmeye calıstım, ezilmedigi icin ben de kıtır kıtır yemiştim o ay adetlerimi arasında leke olmadı hic. bu sekilde de faydası olabilir.. doktor boyle dedi cunku ama adetin 2. gunu basladım ben, daha once adetin 15. gunu baslamıstım ve cok fazla ara kanamam oldu, o yuzden 2. gununden itibaren kullanmaya basladım

kizlar bebegim buyumuyormus suan 8.ci haftam fakat sanki 6 haftalik gibiymis bu yuzden doktor alicak cooook uzgunum kalp atmiyor

ruhi her ihtimale karşın biraz daha bekleseniz bi zararı yoksa senin sağlığın açısından inşallah büyür bebeğin ve atar kalbi hakkında hayırlısı olsun canım

Şemoşçum arkadaşım günaydın, nasılsın iyimisin? Adet olabildinmi canım, ben cyclo ile adet olabilmiştim, onu bırakınca yine aynı 1,5 ay oldu adet olamadım, otlarıda kullanıyorum, ama yok işte, sana birşey soracam, benim karnım çok şişti, kilo almadım, aynı kilodayım, zaten diet yapıyorum hiçbir faydası yok kilo veremiyorum, benim sıkıntım karnımın şişkinliği adet olunca karnımın şişliği iniyordu, şimdi ise sanki karnım gerginlikten patlayacak, seninde öyle bir sıkıntın varmı karın şişliği gibi arkadaşım,öptm seni

selam canım nasılsın üzülme ben artık herşeyde bir hayır vardır diyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım öyle değilmi benimde şu sıralar sinirlerim çok bozuk çok gerginim neden bilmiyorum sıcaklardanmıdır bilmem ben akşam bol bol dua ettim canım hepimiz için rabbim annelik duygusunu tattırsın bizlerede diye inşalah kabul olmuştur canım arkadaşım öpüyorum seni çok sabır etmelisin bigün emeklerimizin karşılığını göreceksin bak opuyorumnanaktan

Günaydın sevicim sen nasılsın iyimisin arkadaşım? Bir değişiklik varmı canım, demin semoşada yazdım, ben aynı 1.5 ay oldu adet olamadım, otlarıda kullanıyorum ama malesef, sıkıntım var , adet olunca karnımın şişliği olmazdı, adet olamayınca karnım hep gergin ve şiş , sanki geriliyor, senin de öyle birşey oluyormu canım, öptm seni

Günaydın sevicim sen nasılsın iyimisin arkadaşım? Bir değişiklik varmı canım, demin semoşada yazdım, ben aynı 1.5 ay oldu adet olamadım, otlarıda kullanıyorum ama malesef, sıkıntım var , adet olunca karnımın şişliği olmazdı, adet olamayınca karnım hep gergin ve şiş , sanki geriliyor, senin de öyle birşey oluyormu canım, öptm seni
selam canım benimde adet öncesi karnımda şişkinlik oluyor ama adetim bitince düzeliyor yalnız arada sırada benimde şikinliğim oluyor gaz sıkıntısı çekiyorum otlar kaynatıyorum bazen geçiyor bazende 2 gün falan sürüyor anlayacağın bendede var canım bende hiç bir değişiklik yok adetim geldi ama fshı baktırmaya korktuğum için baktırmadım artık dr rada gitmiyorum bıraktım napayım arkdaşım hiç şans vermiyorlar tüp bebekde bile % 20 şans oranım moralim çok bozuk nefes alamıyorum galiba panik atak oldum artık bütün umudumu yitirdim oysa çok umutluydum ama bu dr lar varya insanın bütün moralini bozuyor adetinin gelmesi için karanfil kaynatıp içsene arkadaşım adeti getiriyor bence bir kere denemelisin 1 bardak suda 3 adet karanfili kaynatıp içeceksin 3 dk falan kaynatacaksın hergün yap bende adetin gelesiye kadar günde 1 defa içeceksin umarım bize en kısa zamanda güzel haberler verirsin arkaopuyorumnanaktan:Saruboceq:daşım rabbim hepimize hayılısını versin canım

selam canım benimde adet öncesi karnımda şişkinlik oluyor ama adetim bitince düzeliyor yalnız arada sırada benimde şikinliğim oluyor gaz sıkıntısı çekiyorum otlar kaynatıyorum bazen geçiyor bazende 2 gün falan sürüyor anlayacağın bendede var canım bende hiç bir değişiklik yok adetim geldi ama fshı baktırmaya korktuğum için baktırmadım artık dr rada gitmiyorum bıraktım napayım arkdaşım hiç şans vermiyorlar tüp bebekde bile % 20 şans oranım moralim çok bozuk nefes alamıyorum galiba panik atak oldum artık bütün umudumu yitirdim oysa çok umutluydum ama bu dr lar varya insanın bütün moralini bozuyor adetinin gelmesi için karanfil kaynatıp içsene arkadaşım adeti getiriyor bence bir kere denemelisin 1 bardak suda 3 adet karanfili kaynatıp içeceksin 3 dk falan kaynatacaksın hergün yap bende adetin gelesiye kadar günde 1 defa içeceksin umarım bize en kısa zamanda güzel haberler verirsin arkaopuyorumnanaktan:Saruboceq:daşım rabbim hepimize hayılısını versin canım

Merhaba arkadaşım,karanfili yapayım inşallh adet olurum, canım senin fsh değerin kaç? Adet olduğundan dolayı fsh değerin çok yüksek değildir

Merhaba arkadaşım,karanfili yapayım inşallh adet olurum, canım senin fsh değerin kaç? Adet olduğundan dolayı fsh değerin çok yüksek değildir

canım en aralıkta baktırmıştım 10 du şimdi bilmiyorum kaç oldu adetim 2 ay düzenli geliyor 1 ay düzensiz hiç belli olmuyor belkide yine yükselmiştir

slm kizlar bende prolaktin yüksekligi olanlardanim hayit tohumu aldim ,1 tatli kasigi kaynar suya katip demleyip iciyorum ( dogrumu sizce ezmeye gerek varmi )..günde 2 kere..prolaktinim suan 35 .kac aya düser sizce.

6 aydir bundan habersiz hamile olmaya calisiyorum :KK43:

X