Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmiyorum Ozlem Ama Sende 24 Saat Hayit Icmiyosun Heralde Bende Gecen Ay Erken Olmustum Surekli Devam Edince Duzene Sokmaya Calisiyor Sanirim Dilara Burdanda Yaziyorum O Ismin Ilaci Vitex Agnus Cactus Diye Geciyor Dikenli Bir Meyve Nelere Iyi Geliyor Ya
"1 film tablet Fructus Agni casti'nin (8.3-12.5:1) 3.2-4.8 mg doğal kuru ekstresini (40 mg droga karşılık) içerir" diyor agnucastonda..bu ilaç mı acaba bahsedilen biliyormusunuzzz?fisfisfis
Arkadaşlar Günaydin Bende Hem Hayita Hem Ilacima Devam Ediyorum Cyclo Progunova Ama Ilacim Bugün Bitiyor Doktor Ilaç Bittikten Bir Kaç Gün Sonra Hstalanrsin Dedi Bakalim O Zzaman Bugün 24ü 26 Sinda Falan Hastalanmam Lazim Hstalanmazsam Acaba Testmi Yapsam Hamilemiyim Diye Bazen Karnim Ağriyor Diyorum Hastalanicam Ama şimdi Tik Yok Nerdeyse 3 Haftadir Hayit Tohumu Içiyorum Doktorum Hasta Olmazsan Ara Dedi çünkü Fsh Değerime Bakacakti. Ben Tüp Bebek Için Başvurdum Başka Ilaç Vereceğini Söyledi Yüksek Dozda Zaten Artik Test Falanda Yapmiyorum Hiç Belki Bu Sefer Hasta Olmazsam Test Yaparim.keşke O çift çizgiyi Görsem Ne çok Sevinirim Yeni Yeğenim Oldu O Kadar Tatliki Allahim Herkese O Mutluluğu Ver Ne Olur çok Güzel Bir Duygu
canim eger tablet olarak ariyorsan piyasada cok var bu tip haplardan. icine biraz hayit tohumu katip icerik olarak gosterebilirler.
aktardan hayit suyu alma sansin yok mu?
arkadaşlar başka bir bitki daha buldum, maydonoz! Buyrun kopyalıyorum:
Kanı alkali yaparak susuzluğu giderir. Damarları genişleterek tansiyonu düşürür.
Kansızlığı giderir.
Hazmı kolaylaştırır iştah açar.
İdrar söktürür , romatizma selülite de faydalıdır.
Regl kanamalarını normale getirir, güç regllerin kolay olmasını sağlar.
Yumurta kanallarını yumuşatarak hamileliği kolaylaştırır.
Kanı temizler,direnci artırır, cildi güzelleştirir.
Salgın hastalıklardan korumayı sağlar.
Kansere karşı korur.
Genç kalmayı sağlar.
Bedeni ruhi bunalımı geçirir.
Karaciğer ve safra kesesi rahatsızlıklarında faydalıdır.
Diş kanamalarını geçirir, önler
WANNABABY öylemi sendemi kullandın o ilacı balkalım ne zaman hasta olacaksın benim de bugün bitiyor karnım ağrıyor şimdi mesela seninde sancı oluyormu karnında bezen benim oluyor birde elllerimin derisi soyuluyor biraz herhalde ilaçtan dolayı sendede söyle oldumu ellerin soyuldumu hafiften
merhaba arkadaşlar. yazdıklarınızı okudum ayrıca hayıtla ilgili diğer başlıkları da okumaya çalıştım. çok faydasını gören olmuş. ben pco hastasıyım. 1 yıldır bu hastalığımı biliyorum ama geçmişten beri adet düzensizliğim vardı. sürekli gecikmeli olarak adet oluyordum. doktorum bana glikofen verdi. bu ilaç bana iyi geldi,adetlerim düzene girdi, kilo verdim. 1 kez hamile de kaldım fakat düşük yaptım. düşükten sonra adetlerim yine düzensizleşti. tekrar glikofene başladım. ama çok mide bulantısı ve şişkinlik yapıyor. ayrıca geçen ay klomen tedavisi oldum. adetime 3-4 gün var ama hiç bir hamileleik belirtim yok. sanırım tutmadı ve adet olurum diye tahmin ediyorum. dün aktara gittim. hayıt suyu aldım hazır şişede çaybardağına 1/4 koyup, suyla tamamlayıp içiliyormuş. henüz başlamadım. adet olmayı bekliyorum. ancak bazı arkadaşlar sürekli içtiğinden bahsetmiş, bazıları ise adetin 2. döngüsünde kullanmak gerekiyor diye yazmış. adetin ilk 15 günü içilmez sakıncalı diye yazmışlar. açıkçası kafam karıştı. tüp bebek tedavisi gören bir arkadaşta tedavi sürecinde hayıt suyunu içmeye devam ettiğini, yumurta rezervi ve kalitesi daha önce iyi olmadığı halde bu seferki tedavisinde çok kaliteli ve beklenenden fazla yumurta elde edilmiş. hatta hamile kalmış. hayıt suyunun çok faydalı olduğunu belirtiyordu. ben de yazılanlara dayanarak aldım. henüz kullanmadım. ama ne zaman başlayabilirim, glikofen veya klomen kullanırken içilmesi sakıncalı mı acaba karar veremedim. doktorlara sorsak izin vermezler ama o arkadaş tedavi sürecinde de içmiş ve faydasını görmüş kararsız kaldım.
benim merak ettigim hatta bir kac sayfa once sordugum soruda buydu. bende hayit suyunu iciyorum ama her gun duzenli mi icizez yoksa reglin belli bir dongusunde mi yada regli iken icmiycekmiyiz? benimde kafami karistirdi.:bbo:
evet bu konu çok önemli. fayda göreceğiz diye zarar görmek istemem. hayıt tohumu ile ilgili başka bir başlıkta adetin ikinci yarısında içilmeli progesteron hormonunda artışa sebep oluyormuş falan diyordu bir arkadaş. bazıları da hergün içiyoruz bir yan etkisi yok diyor ben de anlamadım. ben adet başlayınca hormonları düzene soksun, yumurtlamayı kolaylaştırsın falan diye başlamayı düşünüyordum ama şimdi kararsız kaldım. tecrübesi olan arkadaşlar ve fayda görenler bizlerle paylaşsın lütfen.
az once yabanci bir sitede 18 aya kadar araliksiz alinabilecegi yaziyordu. bu 18 ay icinde hamile kalirsak (insallah) ogrenir ogrenmez birakiliyormus.
yani canım adetin başı, ortası, sonu falan farketmiyormu yani.
ben de yüksek olan hormonları düşürüyor, düşük olanları da yükseltiyor yani dengeliyor diye okumuştum. mantıklı aslında bu durumda adetin ilk evresinde de içilebilir yani. ama içilemez diyenler niye öyle dedi acaba, içimde şüphe kalıyor yinede.