Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

canım bende vazgeçmiştim aşılamadan ama eşimle akşam düşündük taşındık ve kara verdik deneyelim bikere dedik belki olur diye düşündük şans denemekte fayda var aslında parayı çöpe atıyoruz 300 lira yapacak dr çok kararsız kaldım yaptırmakta eşimde yaptıralım dedi sonra keşke yapırsaydık demeyiz dedi tüp bebek için kimden borç istiyeceğiz semoşcum az para değilki 6000 lira ahh bu parasızlığın gözü kör olsun yaa biliyormusun senin bebeğin olcak diyorsun yaa beni nasıl mutlu ediyorsun anlatamam bugün hem temizlik yaptım hem ağladım kafam allak bullak iyimi yapıyoruz kötümü bilmiyorum canım rabbim hayırlısı neyse o yolu göstersin bize hepimizin dularını kabul etsin bizlerede annelik duygusunu tattırsın aminnnnn canım sende bir gelişme varmı? adet oldunmu ?emeklerimizn karşılığını alırız inşallah en kısa zamanda :1hug::Saruboceqpuyorumnanaktan

sevicim ne olur üzülme be ndaha olmadım.ama ömer beyin kürlerini haziran sonuna kadar yapıcam.bu kürlerin yanında adaçayını sadece ekledim onu da içiyorum 1 bardak sabah.ve ağrılarım başladı kasıklarımda inş. iyidir.incir yapıyorum işte.kısmet.haziran sonundada senin kürü ve maranki kürünü beraber yapıcam. inş. allah kısmet ederse.

canım bak aklıma ne geldi sen çocukistiyorum.com a üye olsana onlar yardımcı olur canım indirimli tedavi verirler sana.çider yaz google çıkar.ara o numarayı elif hanım var onunla görüş.sibel hanım yardımcı olurlar size.üye olmak için geçen sene senelik 150 veriyorduk belki bu senede öyledir bir ara konuş canm bence

bende hala regl olmadım ama ne olur üzülme bu kadar.
dün bankada bir işim vardı
arkamda oturan adama bktım çok üzgün bir hali vardı.sordum ne işlem yapacaksınız.
meğer kızı 10 yaşında ve siyami hersekt e yatıyormuş kalp hastasıymış durumu kötü bir makinanın gelmesi için kaymkamlığın imzasını bekliyordu o imza atacakta ona para havale edeceklerdi.ve saat 5 olmuştu hala para gelmemişti.çok üzüldüm o adama ve kızının durumu da kritikmiş.başka çocuğunuz varmı dedim yok abla dedi. çok üzüldüm.bak evladı olanlarında sorunu oluyor canım.

ne olur üzülme sadece allahtan hayırlısını iste.rabbim bilir işini.evlat acısı çektireceğine hiç vermesin daha iyi.

allahım herkese acil şifa versin
dertlilere derman ver ya rabbi.
rabbi yessil velatu asır
raabi temin amin bil hayır

hep bunu oku canım.annemde bana hep bir işe başlarken veya gderken bunu oku derdi.
yani hayırlısını diliyorsun rabbimden
kendini rabbimin ellerine teslim et.
gerisini düşünme derim ben canım
o herşeye kadirdir
ona inan ve güven canım

selam canım senin dediğin yere çidere üye oldum ama ücretsiz oldum mail attım bakalım cvp vereceklermi semoşcum Allah senden razı olsun arkadaşım iyi dileklerin için rabbim seninde emeklerinin karşılığını verir inşallah canım benim dediğin dpğru herşeyin hayırlısı hepimiz için ben aşılama yaptırmıyorum vazgeçtim artık bundan sonra ne olur bimiyorum bebek işini kafamdan silmem lazım bu onu gösteriyor ama tabikii hayat mucizelerle dolu bigün benimde kapımı çalabilir sendende güzel haberler alırım inşallah benim yüreği güzel arkadaşım Allah gönlüne göre versin herşeyi dediğin duayı biliyorum hergün okuyacağım artık rabbim o adamcağızında evladına acil şifalar versin herkese acil şifalar versin kimseye derte verip dermen arattırmasınn yüce rabbim kendine çok iyi bak adeti geldiğinde bana haber ver bekleyeceğim canım benim öpüyorum seni çok çok .bu arada bebişcim yok ne zamandır hiç görüştünmü?merak ettim opuyorumnanaktan:Saruboceqpuyorumnanaktan:1hug:

Sevıcım yok hıÇ gÖrÜŞmedım.bak ben Ömer beyın kÜrlerının yanında adaÇayınıda ekledım sabahları sadece 1 kupa bardak adaÇayı ıÇıyorum suyu kaynatıyorum sonra bıtkıyı koyuyorum ve aĞzı kapalı olarak ılıyıncaya kadar bekletıyorum ve ıÇıyorum.ınan kasıklarım nasıl aĞrıyor.bence bız devam edelım kÜrlerımıze elbet kalıtelı yumoŞ olacak.ve bebeklerımız gelecek dıye dÜŞÜnÜyorum.ılaÇlarla regl olacaĞımıza bıtkılerle regl oluruz ve dÜzeltırız bu ıŞı ben ınanıyorum.herŞey doĞada var.rabbım yardım edecek.

Hayır canım bebıŞımle gÖrÜŞemedım evet ya o nerelerde bende merak ettım Şımdı.

Regl olunca haber verırım canım tabıı.

BebıŞÇım nerelerdesın gel artık bak sevıyle senı merak ettık

Sevıcım neden tÜp dene 1 kere bence keŞke dememek ıÇın.Çıderle gÖrÜŞ yardımcı olurlar bence.ama Çokta kaptırma kendını.bebek amacın olmasın.bakmıŞsın doĞal yoldan olmuŞ.ama tÜp dene derım yınede

canım senın kÜrÜnde 1 su bardaĞınamı yapıyorsun yeŞılÇay aslanpenÇesı ve hayıt tohumuna ne kadar su koyuyon

Merhaba arkadaşım, evet bayağıdır siteye girmedim. Katıldım yine size şimdi, ben aynı arkadaşım enson geçen ay adet oldum cyloca ilacı ile test yaptırdım 48 e düşmüş fsh değerim , bu ay bilmiyorum adet olabilecemmi , sabah akşam hayit içiyorum, bal,polen ve arısütü karışımından birer kaşık yiyorum, aslan pençesi de gün aşırı yapıyorum, okadar , bilmiyorum düşermi fsh değerim, doktor 15 olmadan gelmene gerek yok tüp bebek yapamam demişti,ondan doktora gitmedim 48 düşünce ,moralim bozuk arkadaşım, cevremdeki herkes şuan hamile, akrabalarımdan iki kişi hamile, bana hadi sende artık deyip duruyorlar, yok ne bekliyormuşun, eşim ve kendimden başka kimse bu konumuzu bilmiyor, söylemiyorumda (birtek sizlerle paylaşabiliyorum ) , ondan cok bunaldım ,sen nasılsın arkadaşım iyimisin ? k.i.b.

Merhaba arkadaşım, evet bayağıdır siteye girmedim. Katıldım yine size şimdi, ben aynı arkadaşım enson geçen ay adet oldum cyloca ilacı ile test yaptırdım 48 e düşmüş fsh değerim , bu ay bilmiyorum adet olabilecemmi , sabah akşam hayit içiyorum, bal,polen ve arısütü karışımından birer kaşık yiyorum, aslan pençesi de gün aşırı yapıyorum, okadar , bilmiyorum düşermi fsh değerim, doktor 15 olmadan gelmene gerek yok tüp bebek yapamam demişti,ondan doktora gitmedim 48 düşünce ,moralim bozuk arkadaşım, cevremdeki herkes şuan hamile, akrabalarımdan iki kişi hamile, bana hadi sende artık deyip duruyorlar, yok ne bekliyormuşun, eşim ve kendimden başka kimse bu konumuzu bilmiyor, söylemiyorumda (birtek sizlerle paylaşabiliyorum ) , ondan cok bunaldım ,arkadaşım senin yazdıklarını okudum, çok sevindim inşallah aşılaman tutar hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın, dualarım seninle , k.i.b.

selam canım sen nerelerdesin özledim seni dün seni semoşa sordum ama ondanda cvp gelmedi üzülme canım hepimizde aynı durumdayız benimde etrafımda herkesin bebeği oldu ama bende hala tık yok aşılamayı yaptırmadık çünkü benim eski dr um olmaz dedi kesinlikle tutmaz dedi sen tüp bebek yaptırmalısın dedi bizde aşılamadan vazgeçtik dr un dediği doğru bu yaşla bu fsh la hiç aşılama tutarmı bende tabikide tutmaz artık bende bebek sevdasından vazgeçmem gerek çünkü biz tüp bebek yaptıramayız maddi imkanız yok eğer mucize olursa belki olur çok ağladım ama çaresi yok canım nefes bile alamıyorum sıkıntıdan bırakda hasta olcam diye korkuyorum depresyonamı giriyorum bilmem rabbim bizlerede annelik duygusunu tatırsa başka hiç bişey istemem bu dünyadan önce sağlık sonrada eğer hayırlıysa bizim için çocuk versin isteyen herkese allahım arttırmasın kimseyi ne kadar zormuş benim etrafım biliyor çocuğumun olmadığını çünkü yaşım 41 olduğu için anladı herkes olmuyormu diyorlar bende olmuyor diyorum napayım ne diyeyim ki insanlara ahhh ahhh arkadaşım bizde anne olacakmıyız acaba ne dersin ben bazen çok umutlanıyorum bazende umudumu yitiriyorum keşke bizde burada bebklerimizi konuşsak o günleri görecekmiyiz ne deersin arkadaşım kendien iyi bak kaybolma arada gir ben hergece burdayım bu saatlerde dertleşiriz canım :teselli::1hugpuyorumnanaktan

canım çidere üye oldum ben ama ücretsiz soru sordum dr a bakalım cvp gelecekmi tüp bebeği para olsa deneyeceğiz canım ama yok kayınvalidelerdede yok ahhh ahhh zaten artık bebek sevdasını kafamdan silmem gerekiyor canım çünkü yok çaresi olmuyor keşke doğal yolla olsa ahhh ahhhh canım bizler burada birbirimize destek oluyoruz sizin desteğinizle ben çok rahatlıyorum evet canım 1 su bardağı suyu koyuyorum ben artık kürleride bıraktım içmeyeyim diyorum napcam bilmiyorum allahım bize yardım etsin tek duam bu hepimize hayırlısını versin canım cümlemize yardım etsin aminnnopuyorumnanaktan:1hug:

Günaydın arkadaşım, lütfen sende kendini bukadar üzme, allah korusun başka bir hastalığa yakalanırsın, allah bizi görüyor hayırlısıyla bebişlerimiz olacak ama vakti zamanı var herhalde, yüce rabbim büyük, görüşürüz arkadaşım, öptm seni

sağol canım benim allah razı olsun sizlerden birbirimize destek oluyoruz da rahatlıyoruz insan dertleşcek insan arıyor ne güzel ki bu siteyi kurmuşlar kurana allah razı olsun görüşürüz canım öptüm..:)))

Arkadaşlar doğruluk derecsini bilmiyorum ama hayıt tohumunun kullanma durumu farklıymış yanlış kullanılırsa temelli
kısır yapıyomuş falan dedi aktarın biri anlamadım böle bişi duydunuzmu baktım ama bişey bulamadım.

merhaba arkadaşlar bende pkoluyum ama benim adetim genelde düzenli gidiyor. arada 3-4 gün oyunuyor oda her zaman değil. yaklaşık 1 senedir tedvi görüyorum bebek için ama sonuç yok. hayıt tohumu içmek istiyorum ama aç karnınamı yoksa tok olarakmı bilmiyorum kullananlar yada bilenler lütfen bilgi verirmisiniz.

selam canım hayıt tohumunu aç karnına içeceksin 1 bardak kaynamış klorsuz suya 1 tatlı kaşığı koyacaksın ocağı kapatacaksın demlencek 5 dk sonrada süzüp içeceksin günde 2 defa aç karnına içeceksin canım siz neden içeceksiniz hayıtı fsh ı düşürmek için içiyoruz biz bide adet düzensizliğine iyi geliyor sizin düzenli ise içmeyin bence ....

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır girmiyorum buraya aslında birazda saldım kendimi hala hasta olmadım 1 ay geçti yine test yaptım yok bişey. bıraktım bütün kürlerimide içimden gelmiyor yapmak artık yoruldum çünkü. şimdi ilaç aldım onu içiyorum hasta olmak için. doktora bile gitmek gelmiyor içimden nasılsa aynı ilacı verecek diye aldım içmeye başladım. dediğiniz gibi etrafımdaki 3 kişiden 1 i hamile herkes hadi sende sende diyor anlatmak bile istemiyorum artık dert anlatmaktan sıkıldım çünkü.
sevicim yazdıklarını okudum ne olur bu kadar kendini yıpratma bak tüp bebek için kredi veriyorlar araştırdınmı hiç öyle bişey yapabilirseniz bir araştır istersen canım.

slm ben burda sizin verdiginiz bilgilere gore gidip hayit kapsulu aldim ve 10 gundur sabah ac karna iciyorum gunde bir tane adetim 14 gun gecikti 3 gun gecmisken yaptim negatif peki bu hayit adetin gelmesini engelleyebilirmi acaba ay bidaha cesaretim yok test yapmaya negatif gorunce cok uzuluyom lutfen biri banayardimci olsun goguslerimde agri kasiklarimdada ani agrilar oluyor sanki adet olcakmisim gibi ama olmuyom akintim var yani cildircam meraktan kan testi yaptiramiyom haziranin 4une kadar lutfen bir cvpppppppppppppppp:kedi::kedi::kedi:

arkadaşım hayıtın geciktirme gibi bi etkisi yok
normalde düzenlimiydi adetin
idrar testinde hmn çıkmamış olabilir cnm
bi kaç gün sonra tekrarla bence
yada kan testi yaptır

ya benim son aylarda adetim 1 hafta gec gelemeye baslamisti ama neden olamiyorum eger bebek yoksa ay insan acaba varmi diye umutlaniyor cok zor bir duygu bu allah kimseye yasatmasin aaratmasin insallah tez vakitte nasip etsin sen ne zamandsir ugrasiyorsun anlatirmisin

selam canım nerelerdesin sen uzun zamandır yoktun bende senin gibi artık hiç bişey içemk istemiyorum kendi haline bıraktım hakkımda hayırlısı neyse o olsun dr rada gitmicem zaten bugün adetüm geldi erken geldi herhalde artık menepoza giriyorum ya geç geliyor yada erken 2 aydır böyle napalım kısmet işte kredi veriyorlar diyorsun hiç bilmiyordum nasıl acaba bende araştırayım bi kere hangi banka veriyor ki ayy inşallah :emir_bebek olu yaa rabbim isteyen herkese bebek versin sende üzülme nolur böyle kendimizi yıpratıyoruz aslında sağlığımızdanda olacağız bebk derdinden kafaya takmammak lazım ama insanın elinde değil kendine iyi bak canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…