alışırsın canımm...atma çok faydalı bir bitki
yok kızlar yaaa ben yapmıcam bu hayıt işini..
sıcak suda beklettim yine içmemle çıkarmam bi oldu...
saol canımmmm
valla rakamları tam hatırlamıorumda..
doktor sdc lh yüksek dgrleri normal demişti
mrb arkadaşlar öncelikle 35sevi35 arkadaşıma çok teşekkür ederim uzun zamandır foruma giremiyorum soruma cvp vermiş sağolsun.benim progesteron problemim vardı.vardı diyorum çünkü 15-20 gün ballı hayıt macunu kullandıktan sonra adetimin 4. günü doktora gittim her şey normale dönmüş(0.552 çıkmış).mucize gibi ben aylarca ilaç kullandım bir faydası olmadı.hayıta devam diyorum...
Sevİcİm sen senİn Çay tarİfİnİ nasıl demledİĞİnİn tarİfİnİ yİne yazabİlİr mİsİn ÖnÜmÜzdekİ ay belkİ ona baŞlarım bende İnŞ.bu ayda Ömer coŞkunun kÜrÜ İŞe yararda regl olurum.ama senİn tarİfİde yazmak İstİyorum yazarsan Çok sevİnİrİm canım
tamam arkadaşım teşekkür ederim bi arkadaşda senin gibi yapıyormuştrabzon arkadşım ben bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu kaynamış suya atıp 5 10 dak kaynatıyorum
bende kürlerime devam ediyorum.hayıtı 5 dak demledikten sonra hemen içiyonmu yoksa 5 dak.dan sonra süzüp ılımasınımı bekliyorsun yoksa 4 dak. bekliyor 5 dak. hayıt beklemiş oluyor ılımışmı oluyor su hemen içiyon yoksa 5 dak. geçtikten sonra hemen süzüp içiyonmu canım. bendemi 2 kere yapsam
ben 15 nisan regl olmuştum bu ay hala folükül yok çünkü yumurta takibine gittim geçen hafta daha regl olmam.sanırım benimde regl gecikecek