Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

herkese iii geceler..hayıt tohumunu yaklaşık 4 haftadır kullanıyorum fakat hayıt kullanırken içilmesi yasak bir gıda var mı?bi arkadaşım hayıt içerken cola içme dedi...araştırdım ama böyle bi durum bulamadım..zaten pek içmiyorum ama bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

RUHı biz 1 yıldır istiyoruz fsh yüksek bende
inşallah amin canım fazla uğraştırmaz gelir bebeklerimiz..

Sevicim sen aslanpençesini alırken hangisinden aldın testere dişli aslanpençesimi yoksa düz olandanmı.
Birde sana bu tarifi baharatçımı verdi hani 4 dak .kaynar suda aslanpençesiyle yeşilçayı demleyip sonra ocağı kapatıyoruz.ve 5 dak. Hayıt tohumunu demleyip içiyoruz.aktarcımı sana bu tarifi verdi.bende başlıcam önümüzdeki ay inş. Yapmaya bu tarifi.peki sen bu bitkileri yıkıyormusun tozludur falan diye.yıkamamız gerekiyormu

Yelızcım buralardayım sen neler yapıyon
ben kÜrlerıme devam edıyorum
ama hala regl olmadım
gerÇı normal gelmemmesı
8 mayısta kontrolde folıkÜl yoktu
sonradan oluŞtumu folıkÜl bılmıyorum

selam kizlar.. benim prlaktinim yüksek. yaklasik 4 aydir bunun icin ilac kullaniyorum.. bu sitede ögrendigim kadariylada 1,5 ay önce hayit tokumu icmeye basladim. ama burda gecmisi okdugumda genelde herkes adet olamadigi icin iciyormus. benim her ay adet 2-4 veya 6 gün erken olarak geliyor. bu hayit tohumu yüksek prolaktine iyi gelmiyor mu ki acaba?? ya ben yanlis mi yapiyorum ki:bbo::sm_confused:

ahh bu foliküller semacığımm
neden terkettiler bizi bu yaşta
eşim de gidelim doktora diyo ama ben çok korkuyorum

bende öyle duydugum icin icmeye baslamistim canim ama burda okuduklarimdan sonra korktumda acaaba dogru yapiyrum diye diye düsünüpte aslinda yanlis mi yapiyorum diye

canim biz yaklasik 3 aydir deniyoruz ama
iste endometrioseden suphelendi doktor belkide baska birseyim var bbilmiyomki turkiyede olsam doktor dolu burda bekle dur yani¨canim cok sikkin

benim prolaktinim yüksek oldugu icin yumurtlama olmuyor. acaba yumurtlamayi gerceksestirici arttirici falan birsey varmidir bir bilgin var mi canim???

X