Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

günaydın arkadaşlar
ben hayıt tohumu kullandım ibrahim saroçoğlunun yolladığı kür ama adet olamadım hala o yüzden doktora gittim bana duphaston verdi bugun sabah içmeye başladım benim hormon değerlerim normal çıkıyor ama kist var dedi küçük küçük
hayıt tohumu düzenleyeceğine inanıyorum ama 4 aya yakın oldu adet olmadım normalde ilaç kullanmak istemiyordum ama bu ay regl olayım die duphaston içeceğim
hayıt tohumunu yada başka bitkileri kullananlar yazarlarsa gelişmeleri buraya cok sevinirim
RABBıM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

ben hayıt kullanıyorum canım..ama henüz 2,5 ay felan oldu...benim fsh değerim çok yüksek....inşallah hepimize şifa olur

valla 1aydır kullanıyorum..45gün adet görmedim..hayıtı bıraktım 46.gün adet oldum..ne yaptı bana anlamış değilim..inş sizlere fayda sağlar..

canım sadece hayıt değil asla pençeside çmelisin adeti düzene sokuyor önce cezveye klorsuz su koyup kayanatacaksın içine aslan pençesi ve yeşil çay koyacaksın 1 er tatlı kaşığı 4 dk kaynat ve ocağı kapat sonrada içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu koyup ağzı kapalı olarak beklet 5 dk sonra süzüp içeceksin bunu günde 2 defa yapıp içeceksin 3 ay düzeli olarak canım faydasını göreceksin umuyorum..

arkadaşlar ben hamileymişim ancak bebek düştü 1 haftalık mış
neyin etkisi oldu bilmiyorum parlodel ilacın mı hayıt suyunun mu bilmiyorum ama gitti bebek

zaten hayıt bitti canım..yeşil çay paket olanlardan mı yoksa aktardan mı alacağım canım

sevicim o aslanpençesi yeşil çay ve hayıt tohumu karışımlı çayı sen aç karnına mı içiyorsun yemeklerden kaç dak. önce veya sonra yazarmısın canım

sevicim o aslanpençesi yeşil çay ve hayıt tohumu karışımlı çayı sen aç karnına mı içiyorsun yemeklerden kaç dak. önce veya sonra yazarmısın canım

canım ben sabah kahvaltıdan 2 saat sonra aç karnına içiyorum bide akşam yemeğinden 2 saat sonra içiyorum canım içtikten yarım saat sonra bişeyler yiyiyorum sende öyle yap istersen günde 2 defa içeceksin .semıoşcum sana bişey dicem benim dr um bana aşılama yapalım dedi perşembe günü yapacak eğer ben iyi dersem ama ben evlenmeden önceki druma gittim cuma günü bana aşılamayla zaman harcama direk tüp bebek yaptırmalısın sen dedi aşılama mümkün değil tutmaz dedi benim kafam çok karıştı acaba napsam yaptırmasammıparanı boşa harcama aşılamayla dedi aşns oranın % 1 dedi ama tüp bebekle şans oranın % 20 dedi eşimle 3 gündür düşünüyoruz yaptırsalmı yaptırmasakmı diye yalnız biz tüp bebek yaptıramayız maddi imkanımız yok yani anlayacağın benim hiç çocuğum olmayacak rabbim yardım etsin hepimize hayırlısını versin bana akıl verin nolur :Saruboceq::Saruboceq::teselli:

ya canım aşılama normal ilişki gibi.ben senin yerinde olsam tüp bebek denerdim.en azından 1 kere dene.borç bulamazmısınız kimseden.aileler yardım edemezmi ödersiniz yavaş yavaş.tutmasa bile içinde uhde kalmaz.canım olacak bebeğn.öyle düşünme.bence tüp deneyin canım.borç bulmaya çalışın ailelerinizden yakınınızdan.üzülme ne olur.bence senin olacak.ben inanıyorum.şansın var.sakın ümitsiz olma.çıkmayan candan asla ümit kesilmez.bunu biliyorsun.her zaman şansın var.adet gördüğün sürece.

arkadaslar bitkilerin içilecekse kesinlikle kaynatılmaması gerektiğini duymustum.sıcak suyla demleme yapın..şifa olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…