Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hayıt kullanıyorum canım..ama henüz 2,5 ay felan oldu...benim fsh değerim çok yüksek....inşallah hepimize şifa olur
sevicim peki bunları yaparken ağzı açık veya kapalı olması farkedermi canım
günaydın arkadaşlar
ben hayıt tohumu kullandım ibrahim saroçoğlunun yolladığı kür ama adet olamadım hala o yüzden doktora gittim bana duphaston verdi bugun sabah içmeye başladım benim hormon değerlerim normal çıkıyor ama kist var dedi küçük küçük
hayıt tohumu düzenleyeceğine inanıyorum ama 4 aya yakın oldu adet olmadım normalde ilaç kullanmak istemiyordum ama bu ay regl olayım die duphaston içeceğim
hayıt tohumunu yada başka bitkileri kullananlar yazarlarsa gelişmeleri buraya cok sevinirim
RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
merhaba
adetin beşinci günü fsh testi yapılırmı benim için çok önemli cevaplarsanız sevinirim
adetin 2. yada 3. günü bakılır. 5.günü geç olabilir
canım sadece hayıt değil asla pençeside çmelisin adeti düzene sokuyor önce cezveye klorsuz su koyup kayanatacaksın içine aslan pençesi ve yeşil çay koyacaksın 1 er tatlı kaşığı 4 dk kaynat ve ocağı kapat sonrada içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu koyup ağzı kapalı olarak beklet 5 dk sonra süzüp içeceksin bunu günde 2 defa yapıp içeceksin 3 ay düzeli olarak canım faydasını göreceksin umuyorum..
zaten hayıt bitti canım..yeşil çay paket olanlardan mı yoksa aktardan mı alacağım canım
arkadaşlar ben hamileymişim ancak bebek düştü 1 haftalık mış
neyin etkisi oldu bilmiyorum parlodel ilacın mı hayıt suyunun mu bilmiyorum ama gitti bebek
sevicim o aslanpençesi yeşil çay ve hayıt tohumu karışımlı çayı sen aç karnına mı içiyorsun yemeklerden kaç dak. önce veya sonra yazarmısın canım