selam canım nerelerdesin sen uzun zamandır yoktun bende senin gibi artık hiç bişey içemk istemiyorum kendi haline bıraktım hakkımda hayırlısı neyse o olsun dr rada gitmicem zaten bugün adetüm geldi erken geldi herhalde artık menepoza giriyorum ya geç geliyor yada erken 2 aydır böyle napalım kısmet işte kredi veriyorlar diyorsun hiç bilmiyordum nasıl acaba bende araştırayım bi kere hangi banka veriyor ki ayy inşallah :emir_bebek olu yaa rabbim isteyen herkese bebek versin sende üzülme nolur böyle kendimizi yıpratıyoruz aslında sağlığımızdanda olacağız bebk derdinden kafaya takmammak lazım ama insanın elinde değil kendine iyi bak canımopuyorumnanaktan
fsh nedir bu arada cok bilgisizim
canım benim bende herşeyi saldım onun için giremiyordum buraya sizlerin ne yaptığını nasıl olduğunuzu merak ediyordum ama inan elim avrmıyordu siteye girmeye bilmiyorum ama acayip bir durum içindeyim. rahatlık ve umutsuzluk nasıl olabilir bilmiorum ama psikolojimiz iyice bozuldu. o kadar emek sarfediyoruz içmediğim şey kalmadı çok ümitliydim biliyorsunuz işte hep inançlı konuşuyordum ama bu ay yoruldum sanırım. birde geçen ay doktora gittiğimde 2-3 folikül oluşacak gibi gözüküyor dedi bu benim için süper bir haberdi ama hala hastalanamadım....
Bahçeci kliniğinde görmüştüm onlar 2-3 bankayla anlaşmışlar oraya yönlendirip kredi kullandırtıyorlar eğer istanbula giderim dersen orası iyi bir yer. ben burda olmazsa artık oraya gitmeyi düşünüyorum
semoş senle de karşılasamaz olduk canım nasılsın
ceza iç bacımm ama çok da içmee :)[/QUOT
kilo yapıyo dimiiiiiiii:) ya ne kadar çok derdimiz var.....
bende öyle duydugum icin icmeye baslamistim canim ama burda okuduklarimdan sonra korktumda acaaba dogru yapiyrum diye diye düsünüpte aslinda yanlis mi yapiyorum diye
ben de lh düşsün diye içiyorum bu arada aslanpençesi de hormonları dengeleme gibi bir özelliği varmış..ben gün aşırı da ondan içiyorum
kızlar mrb ben de hayıt kullanıyorum. bu ay ilk defa klomen kullanıcam. hayıtta içsem bi zararı olur mu?