Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

önemli değil canım faydam olduysa ne mutlu bana o aşamaları bende yaşadım anlarım senin halinden idrar yolu iltihabına adaçayı iyi geliyor bence onuda iç bide maydanoz suyu ama en iyi çözüm bol bol su içmek ve ayaklarını sıcak tutmak canım geçmiş olsun doğru ilaçların bittiğinde başlarsın hayıta kendine iyi bak canım Allah sendenda razı olsun iyiki sende varsın canım arkadaşım :1hugpuyorumnanaktan

canım nasılsın ne zamandır göremiyorum seni ve semoşu yokunuz merak ettim varmı bir gelişme? güzel arkadaşım görürsün bak herşey güzel olacak hepimiz yakında anne olacağız

inşallah seviciğim olacağızzz.....canımm bi türlü karşılaşamadıkkk........şu 2 ayın hayırlısıyla hemen geçmesini istiyorumm çok merak ediyorumm..sonucu canımmm....

canım nasılsın ne zamandır göremiyorum seni ve semoşu yokunuz merak ettim varmı bir gelişme? güzel arkadaşım görürsün bak herşey güzel olacak hepimiz yakında anne olacağız

Günaydın arkadaşım ,iyi olmaya çalışıyorum,bu ay 3 ay olacak cyloca içiyorm ve ilaç bittimi 2 günsonra adet ouyorum.Bu ay ilaç bitiminde adet olunca fsh a baktıracam sonra doktorum ağrdı bakacak bir değşme varmı diye canım ona göre ne yapmamız gerekiğini söyleyecek ,bu aradailaçla birlikte hayit otunuda kullanıyorum benim bukadar canım ,inşallah düzelir,çk üzülüyorum ,insanların çocuk yapsana demesinden bıktım ,insanlara ne ouyor anlamıyorum,laf olsun diye konuşmalarından nefret ediyorum,çok bualdım arkadaşm,eşim sağolsun çk bana destek,kimseyle bişey paylaşmıyorum,zaten kimseye durumumu söylemiyorum,insanların yorum getirmeleri benim canıma olama neden olur,bu bizim özelimiz yakınlarımızın bilmesini ve beniboğmalarını istemediğimden söylemiyorum,ne güzel sana içimi döktü.Ne dertliymisim,kusura bakma arkadaşımsenide bunalttım sorunarımla,sen nasısın arkadaşım sende bir değişiklik varmı ?

Arkadaşım günaydın,nasılsın dün doktora gittinmi ? Seni merak ettim

bebişçim yok gitmedim beklicem 1-2 ay daha bakalım nasıl olacak kanamam düzenli olacakmı şimdiden ümitlenmek istemiyorum.düzeldiği 1-2 ay sonra belli olur kürlerime devam ediyorum canım şimdilik.inş. önümüzdeki ay da da düzenli olurum

Doğru haklısın canım 1-2 ay sonunda gidersin, allahın izniyle yüzümüz gülecek hepimizin k.i.b.görüşmek üzere

Bende bir haftadır kullanıyorum bakalım ne gibi değişiklikler olacak,bekleyip görecegim

arkadaşlarım 22.günde progesteronum 0,6 çıktı..emin olamadım 23.gün tekrar baktırdım.sonuç 0,7..
bu sonuçlarla hamile kalmam imkansız..hayıt tohumunu gördüm araştırırken..kullanmayı düşünüyorum..hayıt otu kullanıp progesteronu yükselen varmı?Allah hepimizin yardımcısı olsun..

semoşcum canım merhaba uzun zamandır giremiyordum foruma işlerin yoğunluğundan şimdi gördüm yazdıklarını. sevindim canım senin adına bence pes etmeden devam et ilk aydan sonra daha çok etkili olur.inanmak çok önemli bencede. bende senin gibi soğan suyu içiyoum sabah akşam, hayıt suyu sabah öğlen akşam yemeklerden sonra, arslanpençesinide günde iki kere yemeklerden 1 saat sonra alıyorum birde dhea demiştim ya onu aldım başladım içmeye. bir tek bu civanperçemini içmiyorum sallama çay şeklindemi o baharatçıdanmı aldın yoksa marketlerdede satılıyormu bunlardan

ANGıES bu civanperçemi dr ömer coşkunun özel hazırladığı nurs lokman hekiminde aynı çayı varmış
civanperçemkli karışık bitki çayı.sadece civanperçemi değil karışıkve sallama poşet şeklinde 10.dak sıcak suda bekletip içiyorum.
içinde başka bitkilerde var.bence civanperçemini de iç.civanperçemi gerçekten çok iyi.
sağol canım dileklerin için

aktarlarda satılıyordur o zaman bende internet sitesinden buldum ama çok pahalı ya aktarlarda daha ucuzdur ordan alıp birde kargo parası ödemeyim diye sordum. inşallah bunların hepsinin faydasını görürüz canım

karışık bitki çayı demişsin de güzelim diğer bitkiler neler onuda yazabilirmisin ben hayıt tohumu kullanıyorum halen tık yok 3 ay olacak neredeyse adet görmeyeli farlutal kullanmak istemiorum artık

Arkadaşlar ben pco hastasıyım. Adet düzenlemek için doğum kontrol hapı kullanıyorum.Hayıt suyunun buna iyi geldiğini yeni öğrendim. Ben de kullanmak istiyorum fakat doğum kontrol hapı ile birlikte kullanılıyor mu? Bilgisi olan var mı? Acil cvp lütfen.....

arkadaşım bende de düzensizlik vardı ama nadiren yaşarım yılda 1 2 defa.Doktora gittim PCO dedi.Ve SERBEST testesteron hormonum yüksekti buna karşın doktor bana diane 35 verdi araştırdım çok kilo yapan bi ilaç ve sentetik hormon o yüzden almadım hapı gittim aktara hayır suyu aldım ki 3 aydır regl olmuyordum çok da şişmiştim farlutal da verdi doktor artık onu içtim yoksa çatlıycam hayıtı farlutalla adet olduktan sonra başladım 33 gün sonra adet oldum sivilcelerim var ona da iyi geldi ben hormon ilacı yerine hayıtı tercih ettim ve faydasını gördüm ama hapla alınmaz o da hormon hayıtta hipotalumustan salgılanan hormonları düzenliyo o yüzden ikisi aynı anda olmaz bence

benim civanperçemli bitki çayının içinde ısırgan zeytin hindibağ ve civanperçemi varmış.ben onu içiyorum sabah akşam.hayıt suyu içiyorum sabah akşam ve sabahları soğan suyu içiyorum kabuğunu ayırmadan 5 dak. ocakta kaynatıp ağzı kapalı olarak ılıyınca içiyorum.
sevicim sen nerelerdesin merak ettim.durumlar nedri canım

arkadaşlar benim de prolaktinim yüksek ben ne içebilirim prolaktinim yüksek olduğu için hipofiz bezimin emarını çektiricem inş bişi çıkmas napmam lazım aranızda ilaçlı film çektiren var mı arkadaşlar bu filmi nasıl çekiolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…