benim civanperçemli bitki çayının içinde ısırgan zeytin hindibağ ve civanperçemi varmış.ben onu içiyorum sabah akşam.hayıt suyu içiyorum sabah akşam ve sabahları soğan suyu içiyorum kabuğunu ayırmadan 5 dak. ocakta kaynatıp ağzı kapalı olarak ılıyınca içiyorum.
sevicim sen nerelerdesin merak ettim.durumlar nedri canım
canım burdayım bende seni merak ettim ne zamandır göremiyorum varmı bir gelişme ?benim bu ayda olmadı canım adetim 13 gündür gelmiyor test yaptı dr kanda çıkmadı farlutal verdi onu içiyorum bakalım adetim ne zaman gelcek ozaman aşılama yapacak yumurtam gelişirse klomen verecekmiş bu sefer olurmu bilmiyorum artık çok ağladım negatif çıkınca ama ağlamakla olmuyormuş bunu öğrendim kafaya takmamak gerekiyormuş dr olacaksa bile olmaz dedi sen stres yaparsan beni rahatlattı hayırlısı artık hepimiz için sizler için dua ediyorum ben inanıyorum semoşcum bu yıl hepimizde anne olacağız umudumuzu yitirmeyelim canım ben 3 gün yokum bu sabah annemlere gidiyorum nasipse pazar akşamı geleceğim görüşürüz canım kendine iyi bak öpüyorum çok:1hugpuyorumnanaktan