Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

kızlar ben günde 2 defa içmeye basladım.adetim biteli 1 hafta oldu.yumrtalıklarımda kasıklarımda bi agrı var çok agrıyor.korkmaya basladım.

ben yeni katıldım aranıza adım duru 27 yaşındayım bende kullandım bana acı geldi hayıt tohumu bilmiorum fazlamı kattım 6 aylık ewliyim we bebişimiz olsun işştioss

ben yeni katıldım aranıza adım duru 27 yaşındayım bende kullandım bana acı geldi hayıt tohumu bilmiorum fazlamı kattım 6 aylık ewliyim we bebişimiz olsun işştioss

ooo bebişi kim istemiyorki :)) bir şikayetin varmı doktora gittinmi bende 9 aylık evliyim eşim nişanlıyken bu tarihlerde bebişi kucağına alacağını hayal kuruyordu ve bende durum vahim erken menepoz çıldırıcam artık rabbim önce sabır sonrada hayırlısıyla bebişler versin bize aminnnnnn....

Kızlaar nasıl kullandığınızı yazabilir misiniz rica etsem acabaa? :)) Ben yaklaşık 1 haftadır içiyorum. Bugüne kadar çok rahat içtim yani pek fazla acı olmadı hatta hoşuma gitti :KK70: Sonra dedim bu işte bir gariplik var. Biraz fazla ezdim galiba bugün tohumları.. 15 dk beklettim yine kaynamış suda. Sonra süzüp içtim. Ama bu sefer de acı oldu, zar zor bitirebildim.kaydirigubbakcemile3 Annem öğütelim toz haline getirelim falan dedi ama ne yapsam bilemedim. Siz eziyor musunuz nasıl içiyorsunuz? :kedi:

Merhabalar Allah bizede annelik duygusunu tattırsın hayırlı evlatlarımız olsun inşallah Aminnnnnnnn hayıt tohumunu aldım ama cyclo-progynova ilaç kullandığım için tedirginim birlikte kullansam sorun olurmu acaba ayrıca soğan kürüde yapıyorum çünkü soğan kürünü 4 ay devam edicem bu ikinci ayım hayıta o bitincemi başlasamki Ayrıca bu formdaki tüm geçmişi okudum bitirdim güzel haberler veren var ama erken menepoz ve fsh değeri yüksek olanlardan hamile kalanı hiç duymadım bizimki en umutsuz vakalardanmıki :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

selam canım allah inşallah dualarımızı kabul eder canım yalnız soğan kürü ve hayıtı birlikte yapmayın diyorlar istersen önce soğan kürünü yap sonra hayıtı yaparsan ben soğan kürünü yapmadım midem rahatsız olduğu için yalnız fsh ı yüksek olupta hamile kalanlar vardı ben daha önce okudum üzülme canım bak görürsün bizde anne olacağız allah izin verirse :emir_bebek::emir_bebek::1hug:

kizlar bendede pcos var..4. ayda kistlerim alindi.ondan sonraki ay adet olmadim.6.ayda 7.ayda düzenli adet gördüm ama bu ay yine tik yok..10 gün gecti.test yaptim negatif..
hayit tohumumda var cay seklinde icebilecegim,birde macun seklinde var..
sizce baslasam mi,yoksa adetimimi beklesem?ne dersiniz

başlaman için illaki bir zaman yok bildiğim kadarı ile başla ve en az 3 ay devam et acil şifalar dilerim bu vesileyle tüm arkadaşlarıma ve kendime de acil şifalar inşallah

Sağol canım bak ben bazen içtikten sonra hemen yemek yiyordum artık dikkat edeyim yarım saat geçmesine :) Hep birlikte görürüz inşallah faydasını :)

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım..ben aktardan hayıt suyu aldım hazır olanlardan..2 gün oldu başlayalı bugün 3.günümdeyim.ve günde 3 kez içiyorum.1 su bardağının 3 te 1 ini hayıt suyu ile dolurup üzerinede normal su koyup yemeklerden 15 dakika önce aç karına içmeye başladım..acaba benim yöntemim doğrumu? yani hazır satılan hayıt suyu iyimidir ve günde 3 kez çokmu? genelde burdaki arkadaşlar hayıt tohumunu çay gibi demleyip günde 2 kez içiyolar çünkü o yüzden kafam karıştı..sizce ne yapayım..tecrübeleri ve bu konuda bilgileri olan arkadaşlardan cevap bekliyorum..CADIARZU

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım..ben aktardan hayıt suyu aldım hazır olanlardan..2 gün oldu başlayalı bugün 3.günümdeyim.ve günde 3 kez içiyorum.1 su bardağının 3 te 1 ini hayıt suyu ile dolurup üzerinede normal su koyup yemeklerden 15 dakika önce aç karına içmeye başladım..acaba benim yöntemim doğrumu? yani hazır satılan hayıt suyu iyimidir ve günde 3 kez çokmu? genelde burdaki arkadaşlar hayıt tohumunu çay gibi demleyip günde 2 kez içiyolar çünkü o yüzden kafam karıştı..sizce ne yapayım..tecrübeleri ve bu konuda bilgileri olan arkadaşlardan cevap bekliyorum..CADIARZU

canım bence tohumunu al iç daha iyi hazır suyun faydası olmaz ama yinede sene bilirsin canım hazır sular bayattır ama kendin yaparsan tazecik olur daha iyi canım

Sağol canım bak ben bazen içtikten sonra hemen yemek yiyordum artık dikkat edeyim yarım saat geçmesine :) Hep birlikte görürüz inşallah faydasını :)

önemli değil canım hemen yemek yiyebilirsin önemli olan aç karnına olması inşallah sende faydasını görürsün

canım bence tohumunu al iç daha iyi hazır suyun faydası olmaz ama yinede sene bilirsin canım hazır sular bayattır ama kendin yaparsan tazecik olur daha iyi canım

doğru söylüyosun hemşerim :KK66:) buarada bende izmirliyim:)) canım artık almış oldum neyse bu şişe bitsin bende tohumunu alıp içerim artık..çok teşekkür ederim cevabın için alkisalkisalkis

arkadaşlar bende pko var adetlerim hem rotarlı çocuk istioruz ama 2 yıldır olmuo denemediğim yok diyebilirim ama bir haftadır hayıt tohumu ve soğan suyunu içiorum kasıklarımda ağrı vardı bi kaçgündür bide ovülasyon testi aldım yumurlamamın olduğu günü takip için ve bugün buldum çift çizgiyi bu hayıt mucizeee kızlar onun sayesinde yumurtam oldu ve inş bebeğimde olur

doğru söylüyosun hemşerim :KK66:) buarada bende izmirliyim:)) canım artık almış oldum neyse bu şişe bitsin bende tohumunu alıp içerim artık..çok teşekkür ederim cevabın için alkisalkisalkis

selam hemşerim bencede suyu bitir sonra kendin hazırlar içersin izmirin neresindensin canım

arkadaşlar bende pko var adetlerim hem rotarlı çocuk istioruz ama 2 yıldır olmuo denemediğim yok diyebilirim ama bir haftadır hayıt tohumu ve soğan suyunu içiorum kasıklarımda ağrı vardı bi kaçgündür bide ovülasyon testi aldım yumurlamamın olduğu günü takip için ve bugün buldum çift çizgiyi bu hayıt mucizeee kızlar onun sayesinde yumurtam oldu ve inş bebeğimde olur

Çooooooooooooooookkkkkkkk tebrik ederim ALLAH c.c. tamamına erdirsin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah hayıt pco sorunu olanar için iyi bir çözüm galiba ben erken menepoz için Rabbim herkese ve banada buradan güzel haber duyurmayı nasip etsin Aminnnnn...

Çooooooooooooooookkkkkkkk tebrik ederim ALLAH c.c. tamamına erdirsin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah hayıt pco sorunu olanar için iyi bir çözüm galiba ben erken menepoz için kullanıyorum ama şu an soğan kürü ve 3 aylık ilaç tedavim var ondan sonra kullanmayı düşünüyorum Rabbim herkese ve banada buradan güzel haber duyurmayı nasip etsin Aminnnnn...

kızlar merhaba ben 4 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım ve çok zor adet oldum doktor tedavi dedi ama ben ilaçları içmedim hayıt tohumuna başladım sabah akşam 2 ay aralıksız içtim ve 2 aydır 30 günde çok rahat adet oldum ben faydasını görenlerdenim iiki ilaçları içmemişim en az 6 ay kullanılmalı dedi aktar devam ediyorum hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş umarım oda olur:)

ya bende norlevo aldım ve 2 aydır olamıyorum..13 gündür içiyorum..acaba ne zaman adet olurum.bende 2 ayda olurmuyum

X