Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yeni katıldım aranıza adım duru 27 yaşındayım bende kullandım bana acı geldi hayıt tohumu bilmiorum fazlamı kattım 6 aylık ewliyim we bebişimiz olsun işştioss
Merhabalar Allah bizede annelik duygusunu tattırsın hayırlı evlatlarımız olsun inşallah Aminnnnnnnn hayıt tohumunu aldım ama cyclo-progynova ilaç kullandığım için tedirginim birlikte kullansam sorun olurmu acaba ayrıca soğan kürüde yapıyorum çünkü soğan kürünü 4 ay devam edicem bu ikinci ayım hayıta o bitincemi başlasamki Ayrıca bu formdaki tüm geçmişi okudum bitirdim güzel haberler veren var ama erken menepoz ve fsh değeri yüksek olanlardan hamile kalanı hiç duymadım bizimki en umutsuz vakalardanmıki :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Tok karnına içsem olmaz mı ya İlla aç karnına mı içilmesi gerekiyor? :kedi:
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım..ben aktardan hayıt suyu aldım hazır olanlardan..2 gün oldu başlayalı bugün 3.günümdeyim.ve günde 3 kez içiyorum.1 su bardağının 3 te 1 ini hayıt suyu ile dolurup üzerinede normal su koyup yemeklerden 15 dakika önce aç karına içmeye başladım..acaba benim yöntemim doğrumu? yani hazır satılan hayıt suyu iyimidir ve günde 3 kez çokmu? genelde burdaki arkadaşlar hayıt tohumunu çay gibi demleyip günde 2 kez içiyolar çünkü o yüzden kafam karıştı..sizce ne yapayım..tecrübeleri ve bu konuda bilgileri olan arkadaşlardan cevap bekliyorum..CADIARZU
Sağol canım bak ben bazen içtikten sonra hemen yemek yiyordum artık dikkat edeyim yarım saat geçmesine :) Hep birlikte görürüz inşallah faydasını :)
canım bence tohumunu al iç daha iyi hazır suyun faydası olmaz ama yinede sene bilirsin canım hazır sular bayattır ama kendin yaparsan tazecik olur daha iyi canım
doğru söylüyosun hemşerim ) buarada bende izmirliyim:)) canım artık almış oldum neyse bu şişe bitsin bende tohumunu alıp içerim artık..çok teşekkür ederim cevabın için alkisalkisalkis
arkadaşlar bende pko var adetlerim hem rotarlı çocuk istioruz ama 2 yıldır olmuo denemediğim yok diyebilirim ama bir haftadır hayıt tohumu ve soğan suyunu içiorum kasıklarımda ağrı vardı bi kaçgündür bide ovülasyon testi aldım yumurlamamın olduğu günü takip için ve bugün buldum çift çizgiyi bu hayıt mucizeee kızlar onun sayesinde yumurtam oldu ve inş bebeğimde olur
arkadaşlar bende pko var adetlerim hem rotarlı çocuk istioruz ama 2 yıldır olmuo denemediğim yok diyebilirim ama bir haftadır hayıt tohumu ve soğan suyunu içiorum kasıklarımda ağrı vardı bi kaçgündür bide ovülasyon testi aldım yumurlamamın olduğu günü takip için ve bugün buldum çift çizgiyi bu hayıt mucizeee kızlar onun sayesinde yumurtam oldu ve inş bebeğimde olur
kızlar merhaba ben 4 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım ve çok zor adet oldum doktor tedavi dedi ama ben ilaçları içmedim hayıt tohumuna başladım sabah akşam 2 ay aralıksız içtim ve 2 aydır 30 günde çok rahat adet oldum ben faydasını görenlerdenim iiki ilaçları içmemişim en az 6 ay kullanılmalı dedi aktar devam ediyorum hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş umarım oda olur:)