Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

ya ben günde 1 kez hayıt içiyorum..bir bardakta civanperçemi..sonuçta ot bu..2 bardak hayıt çok değilmi? şimdi ben etkisini görmezmiyim

Kızlaar adetimiz başlayınca da devam edecek miyiz? Çok acil cevap lütfeen, var mı bilen? (

selam hemşerim bencede suyu bitir sonra kendin hazırlar içersin izmirin neresindensin canım

Canım şu an ankarada oturuyorum eş durumundan..bu arada arkadaşlar, ben hazır olan hayıt suyundan içmeye başladım 6 gündür kullanıyorum..gerçi bitince tohumundan demleyerek kullanıcam bende..neyse..adetimin bitiminde kullanmaya başladım hayıtı (aynı zamanda incir kürünede başladım) ama halen sürekli kahverengimsi,çok hafif kırmızımsı renkte akıntı geliyor, lekelenme gibi de aynı zamanda ama halen geliyor günlük ped kullanıyorum.hani adetin ilk gününde ilk önce nasıl gelir öyle, bi de biterkenki hali gibi..sanırım hayıttan dolayı oluyo diye düşünüyorum.sizde de böyle bir durum oldumu..günde 2 bardak içiyodum şimdi 1 e düşürdüm..acaba çokmu fazla aldım diye düşündüm..ben geçirmiş olduğum ameliyatlardan sonra adetimde azalma olduğu için kullanmaya başladım..hemde hormonları düzenliyor diye..bu konuda tecrübesi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim..:enbuyukkk:

selam canım benimde senin gibi hayıtı içmeye başlayınca böyle oluyor benim adetim gelmeden önce 3 gün kahverengi lekelenme oluyor 4.günde normal adetim geliyor 3 aydır bu böyle canım bakalım ne zamn düzelcek ben yarın tahlil yaptıracağım hormon tahlili bakalım hayıt ne kadar etkili olmuş düşmüşmü fsh ım .allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Arkadaşlar bende 4 gündür hayıt içiyorum malumunuz oruç geldi haliyle sadece sabah ve akşam içiyorum sizce bu yeterli mi yoksa günde 3 kere içmek mi lazım ben ilaçsız asla adeti olmayanlardanım

Arkadaslar, diger sayfalari okuyamadigim icin belki cevap verilmis bir konu olabilir ama, bana yine de yardimci olursaniz sevinirim:)
Ben de ara kanama problemi var, adetten 10 gun once baslayan ayrica FSH im da 9.
oneri ustune civanpercemi iciyorum 4 gundur, gunde bir bardak
acaba hayit mi icmeliyim onun yerine, ne dersiniz?

Merhaba arkadaşım..bende bu konuda yeni olmama rağmen, hayıtta içebilirsin civanperçeminin yanında, bi sakıncası olacağını zannetmiyorum..en azından 1 ay deneyip adetine ve hormon değerlerine bakarsın..baktınki olumlu gelişmeler görüyosun devam edersin..

Arkadaşlar bende 4 gündür hayıt içiyorum malumunuz oruç geldi haliyle sadece sabah ve akşam içiyorum sizce bu yeterli mi yoksa günde 3 kere içmek mi lazım ben ilaçsız asla adeti olmayanlardanım

Arkadaşım genelde hayıtı günde 2 kez içiyor diğer arkadaşlar..3 çok olur gibi geliyor bana..hatta ben iki içiyodum şimdi 1 e düşürdüm hayıtı..bi yandanda incir kürü yapıyorum çünkü.abartmamak gerekir herşeyin fazlasıda zararlı olabilir mantığıyla hareket ediyorum yanii..

selam sier ben incir kürünüde duymuştum ama nasıl yapılıyor ne gibi faydaları var tam olarak bilmiyorum bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim

selam sier ben incir kürünüde duymuştum ama nasıl yapılıyor ne gibi faydaları var tam olarak bilmiyorum bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim

selamlar.incir kürünün yumurtalık kalitesini arttırma,yumurta sayısını çoğaltma,kolay çatlamasını sağlayan ve hamileliği kolaylaştıran etkileri varmış canım..incir kürü; 14-15 adet kuru inciri kaynamakta olan yarım litre suya koyuyosun..altını biraz kısrak 20 dakika haşlıyosun incirleri..incirleri çıkarmadan ılımasını bekliyosun.ılıyınca çıkan suyu bi bardağa alıp öğünlerden önce aç karnına günde 2 veya 3 kere de içip kullanıyosun canım..bu kür 21 gün yapılıyo 7 gün ara veriyosun sonra tekrar bi 21 gün daha yapılıyo..ben yaklaşık 1 haftadır yapıyorum..fakat incir dayanmıyo valla :)) bi de aynı şekilde 6-7 incirle yapılan kür de burda okumuştum..ben artk 7 incirle yapıyorum günlük.iki öğün öncesi içiyorum aç karnına..kısaca böyle arkadaşım..

Sier cok tesekkur ederim destegin icin.
opuyorumnanaktan
Hayıt ile olmazsa ben de ya incir ya sogan kuru deneyeyim diyorum.
Kurlere baslayan arkadaslar buradan bizlerle bilgi paylasiminda bulunurlarsa cok seviniriz

canım çok teşekkür ederim biraz masraflı birşeye benziyor ama çare aradıkça onları zamanla gözümüz görmüyor ben şimdilik hayıt tohumundayım bana en aşağı 3 ay düzenli larak içmemi sölediler adetim olmasa bile çocuk sahibi olabilmek için sabırla 1 sene içmemi sölediler allahtan ümit kesilmez inş. yüce rabbim biz naciz kullarına hayırlısıyla evlatlar nasip eder inşallah :ecrin_bebek:

Amin Umutkapisi, cumlemiz icin insallah.
Ben hayita baslamayi dusunuyorum ama malum ramazan nasil ayarlasam icis zamanini acaba?

Bişey değil arkadaşlar :)) umarım kürlerin faydalarını görürüz ve buraya güzel haberlerimizi yazarız..yalnız ben hayıtı bıraktım ...ben adetim bitince başlamıştım ama sürekli lekelenme tarzı akıntım geliyodu.ben de korktum ve hayıta yordum..önce günde 1 e düşürdüm fakat az da olsa lekelenme devam ettiği için şimdi bıraktım ( ben adet oluyorum fakat ameliyatlardan sonra azalma olmuştu onun için deneyeyim istemiştim..böle olunca korktum bende istemeyerek bıraktımmm..acaba incirle birlikte fazlamı geldi diye düşündüm..sadece şu an incir kürü ile yola devam ediyorum bakalım..inşallah doğru yapmışımdır..neyse inşallah her ne yaparsak yapalım güzel sonuçlar elde ederiz :)):içelim:

kızlar bir şey sorucam adet olmadan bi kaç gün önce bırakıyoruz demi hayıt içmeyi yoksa devam mı ediyoruz içmeye ben bıraktım da..bırakınca ne zaman tekrar başlıyacagız yardımcı olacak var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…