Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

ada çayıyla denicam canım belki tadı düzelir ben hazır suyunu aldım bi çay bardana 4te birini hayıt kalanını su koyuyosun içiyosun ısıtıp çay yaparım olur mu acaba

ada çayıyla denicam canım belki tadı düzelir ben hazır suyunu aldım bi çay bardana 4te birini hayıt kalanını su koyuyosun içiyosun ısıtıp çay yaparım olur mu acaba

ne yalan söyliyim bi fikrim yok ısıtmak la alakalı ama burdaki kızlar bilirler belki inşallah

saat geç oldu cancazım ben çıkım benimki gelene kadar namazımı kılayım ortalı topluyayım biraz çamaşır falan varda sonrada aşkım gelir işten bakım bu akşam başlıcak daha çalışmalar inşallah bu ay olur hepimizin inşallah sen iğne vuruluyon mu canim çatlatma için

burdaki kızlar özelime atın msj eğer ısıtıp oluyosa yada olmuyosa bide tadını güzelleştirmek için değişik ne yapıyosunuz bana yollarsanız sevinirim iyi geceler iklim cim

saat geç oldu cancazım ben çıkım benimki gelene kadar namazımı kılayım ortalı topluyayım biraz çamaşır falan varda sonrada aşkım gelir işten bakım bu akşam başlıcak daha çalışmalar inşallah bu ay olur hepimizin inşallah sen iğne vuruluyon mu canim çatlatma için

burdaki kızlar özelime atın msj eğer ısıtıp oluyosa yada olmuyosa bide tadını güzelleştirmek için değişik ne yapıyosunuz bana yollarsanız sevinirim iyi geceler iklim cim

tamam çık bakalım canım kendine iyi bak görüşürüz ve bir an öncede bu hayıta başla..inşallah canım bi bakmışsın bu ay hamişsin allahtan ümit kesilmez canım o bilir işini vericek hepimize inşallahhh

arkadaşlar slm,,bende bugün hayıt tohumu aldım adetin sanırım iklinci günü başlanıyo gelişmeleri yazarım sizlere,,ayriyetten çörek otu bal tarçında yapıcam,, hadi bakalım hayırlısı olsun herkes için,,,ben yeni vajinusmus sorunu atlattım çok şükür,, dert hiç bitmiyo yaaa :nazar: iklimcim nasılsın sen kaç gün oldu başlayalı tadı nasıl acımı a.s.

arkadaşlar slm,,bende bugün hayıt tohumu aldım adetin sanırım iklinci günü başlanıyo gelişmeleri yazarım sizlere,,ayriyetten çörek otu bal tarçında yapıcam,, hadi bakalım hayırlısı olsun herkes için,,,ben yeni vajinusmus sorunu atlattım çok şükür,, dert hiç bitmiyo yaaa :nazar: iklimcim nasılsın sen kaç gün oldu başlayalı tadı nasıl acımı a.s.

7 gün bugün tadı ilk zamanlar zodu ama inan öyle alıştımki hemen içiveriyorum ama ben adaçayıda koyuyorum canım hadi hayırlı olsun sende başla bakalım neler olucak inşallah güzel şeyler olur:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hayıtın en yararlısı tohumudur ben çok araştırdım. tohumunu demleyerek içilmesi öneriliyor.ben ilk zamanlar limon veya bal ile tatlandırıyordum daha sonraları alıştım bişi koymuyodum. adaçayını ayrı ve günde 3 kez için diyorlar.adaçayı hamile kalmayı kolaylaştırıyor...

kızlar hayıtın en yararlısı tohumudur ben çok araştırdım. tohumunu demleyerek içilmesi öneriliyor.ben ilk zamanlar limon veya bal ile tatlandırıyordum daha sonraları alıştım bişi koymuyodum. adaçayını ayrı ve günde 3 kez için diyorlar.adaçayı hamile kalmayı kolaylaştırıyor...

ewt bencede o yüzden bende tohumunu aldım adaçayınıda içine koyuyorum günde 2 kez devam bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah cnm

hayıt suyu siparişmi versem yoksa otunu alıp benmi yapsam tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var..

kızlar ne olur beni duyan varsa ben bugün hayıt tohumunu aldım nasıl içeceğim banada yardımcı olun günde kaç defa çay gibi mi

ben kullanıyorum sizlere tarif edebilirim kızlar......öncelikle bir bardak sıcak suyun içine bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu koyuyoruz isteyen ilave olarak adaçayıda koyabilir. sonrasında 6 dk demlenmesi için öylece bırakıyoruz üstüne de bi bez havlu konursa fena olmaz..6 dk sonra başka bir bardağa süzgeçle süzüyoruz ılınıncada içiyoruz ....sabah akşam günde 2 defa ..bukadar kızlar

X