Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar
ben yeni üyeyim..
polikistik var bendede..son 2 yıldır adet olmuyorum diyebilitrim.. çocukta istiyoruz..maalesef hep sonuçsuz.. buradan hayıt tohumunu duydum ve mısır çarşısına gittim..anlattım derdimi bana karışık bir çay verdi..civanperçemi+ısırgan otu+ aynı safayı karıştırdı verdi. günde 2-3 defa içiyorum. bugün başlayalı 10 gün oldu zaten adam dedi 15-20 günde etkisini gösterir diye.. şimdi etkisini bekliyorum. size bu konuda bilgilendiririm. birde hamile kalmak istersem diye hayıt tohumu ile ökse otunu karıştırıp verdi.. ben bu arada çok kilo aldığım içiin şimdilik klo vermeden hamile kalmayı düşünmüyorum. en azından 3-4 ay adetim düzene girsin istiyorum.. hepimize geçmiş olsun....

bu arada akıntım oldukça gelmeye başladı sanırım çayların etkisinden temizliyor olabilir...inş. ii gelir..

çok pis tadı var bu hayıtında yaaa içilcek gibi değil
ben bugün hormon tetkiklerim için kan verdim bakalım yarın ne çıkacak sonuçlar 1 aydır kullanıyorum bi faydası olmuşmu haber veririm ben size kızlar
sizde faydası olmuş yada olmamış şeklinde bildirin paylaşalım

bence faydası olmuştur.ayrıca hayıtın tadı gerçekden de çok kötü.ben demledikden sonra bir iki damla limon damlatıyorum, bence mutlaka denemelisin.tadında çok değişiklik oluyor.sen günde kaç kere içtin.ben sadece sabahları içiyorum akşamdamı içsem karar veremedim.

merhaba klüp üyeleri.
28 yaşında yeni evli bayanım.kendimi bildim bileli adet düzensizliği çekiyorum.buda bende stres,sinir,sivilce,uykusuzluk.....gibi yan etkiler yapıyordu.3 aydır hayıt tohumu kullanıyorum.düzene girdi mutluyum.bence denemeye deger.soacagınız soru varsa cevaplamaya hazırım.

merhaba,

bende kullandım ama sanki kuruluk yaptı sizde de böyle birşey oldu mu ? Nasıl içiyorsunuz. Ben tohumu sıcak suya koyup demleyip içiyordum. günde 2 kere

meraba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım ben hepinizin yazdıklarını okudum rabbim hepimize şifa versin diyorum.romatoit artrit hastasıyım adet düzensizliğim hep vardı genelde erken gelir bittkten sonrada akıntıyla beraber kan gelmeye devam ederdi evlendim hala aynı hep erkengeliyor akıntıyla beraber kan bikaçgün geliyordu birbuçuk haft önce eşimle ilişki snasında göbek altında büyük bir sertlik hissettim canımyandı ilişki sırasında yanmada oluyor o günden sonra sürekli akıntıyla sonrada kan gelmy başladı adetime birbuçuk hafta var ve adet gibi kan geliyor böyle bişey yaşayanınız varmı ayrıca bende hayıt içsem faydası olurmu yanıtlarsanız sevinirim ayrıca ist bağcılarda oturuyorum avrupa yakasında özelliklede bana yakın yerlerde bildiğiniz iyi bir jinekolok varmı çok teşekkür ederim hepinize sağlıklı günler diliyorum..

Kızlar hayıt tohumundan haberim yoktu.Nasıl içiliyor ne zaman içiliyor?Bende düşük sonrası bir türlü regl olamadım.Doktora gittim farlutal verdi yarın bitecek ama bende hala tık yok.Adet görebilmem için ne önerirsiniz?

Canım daha önce doktora gittinmi bu konuda?Anlattığın şey pekde kolay bir şeye benzemiyor.Bence sen en kısa zamanda tekrar doktora falan git.Geçmiş olsun...

Hem zaten kanamam var diyorsun bence şimdilik hayıtla falan sakın uğraşma doktora git önce o bir baksın.Bir tedavi verecektir mutlaka sana...

aynen bende de var kendimi bildim bileli bu sorun var bende 2 aydir iciyorum ama banamisin demedi hangi zman diliminde ve nasil icecegim...

canım evet faydası olmuş herşeyim çok normal çıktı maşallah günde bi bardak içtim saat falan önemli değil ilaç değilya

KIZLAR adetim dünlenlenirmi bilmem ama değerlerim süper çıktı prolaktinim 45 di 27 ye düşmüş ben dide adaçayıyla karıştırıp demliyorum bir tutam ada çayı bir tatlı kaşığı hayıt
EMıNıM ADETıMDE DÜZENE GıRCEK ama zaman lazım kızlar öle hade diyince olsaydı ooo sabırlı olun biraz 3,5 ay deneyin bakalım tiroidimde yüksekti oda normal çıktı...

bişey sorucam bunu ne zamanları içicez nasıl yapılıyo ve ne kadar süre devam ediliyo??

çay demler gibi bir tatlı kaşığı hayıt tohumu demleyin dinlendirin ılıyana kadar dikin kafaya günde 1 su bardağı saat falan yok ilaç değil neticede buarada ben bi tutamda adaçayı yaprağıda koyuyorum 2 sini demliyorum adaçayıda adet düzenleyip hormonlara iyi geliyomuş deneyin mutlaka aman zman lazım kızlar millet yok 2 hafta denedim bişey olmadıda falanda filanda o kadar kolay olsaydı doktorlar niye olurdu millet niye ilaç kullanırdı bunlar alternatif tıp yöntemleri ağır ilerlemesi normal çünkü kimyasl değil naturel doğal yaniii akıl var mantık var şekerlerimmmmmmmmmmmm...

Dün aldım hayıt tohumunu bugün başlayacağım şimdi kaynatıp bir bardak içeceğim inş.Günde 2 bardak yeter değilmi?

Slm ben de pos. Var..2 yıldır dÜzensız..daha Öncedene dÜzensız ıdı ama adet oluyordum artık ılaÇsız hıÇ olamıyorum. ılaÇla bıle sÖkÜlemıyorum..bende burdan hayıt tohumunu duydum ve aktara gıttım.

Derdımı anlattım bana cıvan perÇemını+aynısaha+ ısırgan otunu verdı..bu dÜzenleyıcı ımıŞ..bırde gebe kalmak ıstedıĞım zaman ıÇmem ıÇın hayıt tohumu ıle Ökse otunu karıŞtırıp verdı...

Çayları gÜnde 3 defa ıÇıcekmıŞım..ayrıca 1 tatlı kaŞıĞına 1 su bardaĞı sıkak suya 5 dk. Demle ıÇ dedı..fazla bekletmekte ıı deĞılmıŞ ÇÜnkÜ bakterı toplarmıŞ..
BaŞlayalı 18.gÜn oldu 40 gÜnde etkısını gÖrÜrsÜn dedı..ınŞ gÖrÜrÜm...
Bılgılerınıze bılgılerımı paylaŞmak ıstedım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…