- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 41
çok pis tadı var bu hayıtında yaaa içilcek gibi değil
ben bugün hormon tetkiklerim için kan verdim bakalım yarın ne çıkacak sonuçlar 1 aydır kullanıyorum bi faydası olmuşmu haber veririm ben size kızlar
sizde faydası olmuş yada olmamış şeklinde bildirin paylaşalım
merhaba klüp üyeleri.
28 yaşında yeni evli bayanım.kendimi bildim bileli adet düzensizliği çekiyorum.buda bende stres,sinir,sivilce,uykusuzluk.....gibi yan etkiler yapıyordu.3 aydır hayıt tohumu kullanıyorum.düzene girdi mutluyum.bence denemeye deger.soacagınız soru varsa cevaplamaya hazırım.
meraba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım ben hepinizin yazdıklarını okudum rabbim hepimize şifa versin diyorum.romatoit artrit hastasıyım adet düzensizliğim hep vardı genelde erken gelir bittkten sonrada akıntıyla beraber kan gelmeye devam ederdi evlendim hala aynı hep erkengeliyor akıntıyla beraber kan bikaçgün geliyordu birbuçuk haft önce eşimle ilişki snasında göbek altında büyük bir sertlik hissettim canımyandı ilişki sırasında yanmada oluyor o günden sonra sürekli akıntıyla sonrada kan gelmy başladı adetime birbuçuk hafta var ve adet gibi kan geliyor böyle bişey yaşayanınız varmı ayrıca bende hayıt içsem faydası olurmu yanıtlarsanız sevinirim ayrıca ist bağcılarda oturuyorum avrupa yakasında özelliklede bana yakın yerlerde bildiğiniz iyi bir jinekolok varmı çok teşekkür ederim hepinize sağlıklı günler diliyorum..
aynen bende de var kendimi bildim bileli bu sorun var bende 2 aydir iciyorum ama banamisin demedimerhaba klüp üyeleri.
28 yaşında yeni evli bayanım.kendimi bildim bileli adet düzensizliği çekiyorum.buda bende stres,sinir,sivilce,uykusuzluk.....gibi yan etkiler yapıyordu.3 aydır hayıt tohumu kullanıyorum.düzene girdi mutluyum.bence denemeye deger.soacagınız soru varsa cevaplamaya hazırım.
bence faydası olmuştur.ayrıca hayıtın tadı gerçekden de çok kötü.ben demledikden sonra bir iki damla limon damlatıyorum, bence mutlaka denemelisin.tadında çok değişiklik oluyor.sen günde kaç kere içtin.ben sadece sabahları içiyorum akşamdamı içsem karar veremedim.