Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

insallah, hayitin faydasini hepimiz goruruz.

ben klomen kullanmama rağmen hiç yumurta oluşmadı.sonra hayıta başladım yumurtalarım 18mm kadar büyüdü.hayıta başlayalı 5 gün olmuştu.3 ay kadar içersek herşey düzene girer.sen ne zamandır içiyorsun waterlily:teytey:

selam inşAllah canı başlıcam bende ama fsh yi düşürmek için kereviz tohumu yiyorum iisi birden sorun olurmu acaba o yüzden başlamadım hayıt tohumna

sulezehra bencede ikisinide aynı anda kullanma.eğer bu işe yaramazsa hayıtı denersin.emin ol mutlaka biri işe yarayacak.

Arkadaşlar ilgilendiğiniz ve ayrıntılı açıklamalar yaptığınız için çok teşekkür ederim. anne olmak isteyenler umarım en yakın zamanda güzel haberleri alırlar yerimseniben

canim ben bir aydir hayit tohumunu demleyip iciyordum. ama 3 gun once onu birakip, femaprin diye hayit ilacini almaya basladim. arastirdim da, hayit ilaclarinin arasinda en iyisi buymus. daha 3 gun oldu, ama bir suru degisiklik gordum vucudumda. insallah faydasi dokunur. :Saruboceq::1hug:

selam. benim hic bir problemim yoktu herşey duzenliydi ancak şubat ayında bir sekme oldu prolaktın 89 cıktı.bende topikte okudum faydası olur dedim belki hayıtı onun icin kullandım iki ay hic ara vermeden sabah ve akşamları ictım aynı zamanda bal tarcın corek otu ictim kuru incır ceviz yedim prolaktın 14 e düştu hayıtı kullandığım bu ikinci ayda gebe kaldım keseyi gordum allah nasip ederse bugun kalp atışları icin dr gidecegim.16 aydır korunmuyordum ikinci bebeğim olacakallah izin verirse 12 yaşında kızım var.allahım herkese nasip etsin ben bitkilerden şifa bulduğuma inanıyorum elbetteki allahın izni ile sevgiyle kalın

hayıt ve çivanperçemi çayı bende akıntımı kesti neredeyse kupkuru kaldım. korktum bıraktım sizde böyle birşeyler oldu mu ?

Günde 2 fican hayıt, 2 fincan civanperçemi içiyordum

bende hayit otunu iciyorum banada doktor verdi 2 ay oldu baslayali ama gecen ay sokturucuyle beraber aldigim icin anlamadim birde doktor bana gunde 1 bardak icsen yetr dedi. Bakalim bu ay faydasini gorucemmi gorucez:)

kızlar bu hayıt tohumu sadece düzenemi dokuyor. yani bende şöyle bi sorun var ben 6 ayda yada 3-4 ayda bir adet oluyorum. doktora gittim prolaktin yüksekmiş ilaç verdi normale düştü prolaktin. artık normal olursun dedi ama yine olmuyorum ..tekrar gidemedim doktora.. sizce bana faydası olurmu ?
yada benle aynı sorunu yaşayanlar varmı ?

ben 3 gündür civanperçemi içiyorum çok iğrenç bi tadı war.hala bi faydasını görmedim.

ben 3 gündür civanperçemi içiyorum çok iğrenç bi tadı war.hala bi faydasını görmedim.

İlknurcuğum bende civan perçem otunu kullandım ama senin dediğin gibi çok iğrenç değil.Sanırım sen ya otu çok kaynattın veya da bir fincan için gereğinden fazla ot kullandın.Bir su bardağı için en fazla bir tatlı kş.ot ve bir taşım kaynadıktan sonra 3-5 dk.sonra otu süzüp içmen gerekiyor.Sevgiler..

İlknurcuğum bende civan perçem otunu kullandım ama senin dediğin gibi çok iğrenç değil.Sanırım sen ya otu çok kaynattın veya da bir fincan için gereğinden fazla ot kullandın.Bir su bardağı için en fazla bir tatlı kş.ot ve bir taşım kaynadıktan sonra 3-5 dk.sonra otu süzüp içmen gerekiyor.Sevgiler..

yok cnm kaynatmadım çay gibi demleyip içiyorum ama tadı bana çok kötü gelio bilmiyorum.sen bi faydasını gördunmu ben 6 gündür içiyorum henüz bi faydasını görmedim.

Karçiçeği söylediklerin çok ümit verici.Bende geçen sene erken menopoza girdim.Fsh 89 larda lh ise 29 larda idi.Ama 3 aydır trisequens diye bir hap kullanıyorum.Bu hapında ilerde Rabbim koruusun meme kanseri yapma riski var.Bu hapı hiç kullanmak istemiyorum ama şubat ayında kendiliğinden (bu arada düzensiz hayıt,civanperçem vs. kullandım) adet oldum ki 6 aydır adet olmuyordum.Sonra dr.mu aradım bana bu hapı 6ay önce demişti fakat ben kullanmamıştım.Fakat doktorum beni öyle bir azarladı ki bu hapı kullanmadığım için .Neyse bende hazır adette olmuşken bu hapa devam ettim.3 aydır düzenli adet görüyorum.Ama kontrollere gittiğimde maalesef yumurtam olmadığını bu hapında zaten adet düzenlediği fakat yumurtlamaya sebep olmadığını ve bir daha da bunun için kontrollere gitmemi söylediler.:1no2: Valla arkadaşlar ben Rabbim isterse herşeyin olabileceğine inanıyorum.Ama sağolsun dr.lar bu gerçeği bilmiyor herhalde insana moral verme yerine temelli moralini bozup gönderiyorlar.Bundan sonra bende en az 6 ay bu tohumu günde 3 kere düzenli kullanacağım.İnşallah bende hamile kalabilir o mutluluğu yaşarım :sm_cool:ve isteyen herkes de.Bu arada arkadaşlar bu hapı (trisenquens)kullanan varmı hiç aranızda???

merhaba.Benimde düzensizliğim vardı.ilaçsız adet olamıyordum.Çünkü polikistik overim.Bebek düşünmeye başladık.Doktora gittik.klomenle ilk ay 1 yumurta zor büyüdü fakat sonuç başarısız oldu.İkincide klomen işe yaramadı.Aşılamaya geçtik.O da başarısızdı.Doktora ara verdik.Bu arada doktorada Acıbademe gidiyordum.Yani herşeyin iyi olmasını istiyordum.Sonra bu siteden hayıt okudum.İlk y adet oldum.İkincide günlere dikkat ettik.Ve şu an 5 aylık hamileyimmmmmmm.Ben de işe yaradı.Umarım sizde de yarar.

bende hayıtı burdan duydum 20 gün boyunca hergün içtim ve bugün adet oldum ama çok az geldi.yinede bunu hayıta borçluyum.hayıtı içmeye devam ediyorum.ilaçların hiç faydasını göremedim ben.bu ay ilaçsız adet olduğuma inanamıyorum

birşey soracagım hayıt tohumunu günde 3 kez içmeye başladım civanperçemi ile birlikte ama civanperçemi hamilelikte zararlıymış sanırım o nedenle adetin 15. günü keseceğim. hayıtta da böyle birşey var mı? yoksa devamlı içilebiliyor mu? bir de günde 2 kez içine bir de adaçayı karıştırsam birşey olmaz herhalde? 3 ü bir seferde? bu arada adaçayı da yumurtlama günü kesiliyormuş

bende hayıt ve civanperçemi içtim ama vaginal kuruluk yaptı sizde böyle birşey oldu mu ? bende korktum bıraktım.

bu veya başka bir topic te yine böyle birşeyden bahsetmiş bir arkadaş.

ben civanperçemini 6 gün içtim hiçbi fydasını görmedim sonunda dün doktora gittim.progestan werdi onu kullanıorum umarım faydası olur.

bana yaramadi bu hayit otuda yaa ben nasil adet olucam simdide sokturuce kullanicam mecburen 2 aydir iciyorum banamisin demiyorolamadim gene yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…